Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 10:38:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jedite spanac, dobar za imunitet a ne goji
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 10:38:13
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja hocu svasta..a proslo 2 nedelje.. A steznik mi samo fali na ovu vrelinu...jos su mi grudi vezane..dole ove lohije i ulozak i samo mi steznik fali
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 10:51:58
|
|
|
|
pari
|
Jao von bas vala Polako...ima vremena...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 10:56:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha Joj zene, mi smo posle porodjaja pravi sou
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 11:12:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj I ja hocu svasta..a proslo 2 nedelje.. A steznik mi samo fali na ovu vrelinu...jos su mi grudi vezane..dole ove lohije i ulozak i samo mi steznik fali jesi luda. Bravo za 4kg haahaa ja nista i dalje stojim na ona minus dva od prosle pretprosle nedelje. A jedem palentu ovsene i td, beskvasni hleb i tako to. Pazim bas i na kolicinu. Evo mm kupio sladeled pre tri dana, kutiju ja ga nisam jela samo nji dvoje al ne vredi to kod mene.I prosli put nista smrsala nisam tokom dojenja. Ja sam liniju dovela u red 4 god od porodjaja ako mi i sad bude trebalo toliko tacno cu se upucati
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 11:17:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma sredice se i linija, opustite se 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 11:22:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nece ti trebati 4 godine. Kad prestanes da dojis neces imati izgovor pa cu te uzeti pod svoje
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 11:56:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Nece ti trebati 4 godine. Kad prestanes da dojis neces imati izgovor pa cu te uzeti pod svoje ocajna sam definitivno. Kad bih ja tu videla neki pomak znas ono prvi mesec svi najvise izgube. A ja...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 11:59:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ja sam se ugojila 15kg ubtrudnoci, rodila debeljuskastu decu od 4kg (J i vise) a iz porodilista se vratila kao da sam u 7.mesecu... tek 3-4 mesec sam se pocela vracati u normalu...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 12:02:09
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja sam se sa D najmanje ugojila 7.5 kg ali iz porodilista sam sva 3x izasla bez stomaka. ja volim da jedem. sada radim vezbe zatezem se ,a veceram u 11. da to izbacim bila bih macka!🤣🤣🤣
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 12:47:25
|
|
|
|
jess021
|
Mi krenule napolje, kad ono kisa Sad cemo na spavanje, i ja sa njima. Oprala sam kosu Ja sam se bas ugojila sa L i onda brzo opet ostala trudna, ali sam prosli leto sve skinula, bukvalno za dva meseca. Sad mozda imam 2-3 kg viska, ali mi fale vezbe. Nadam se od septembra na fitnes.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 12:47:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde, ajde, otici ce kilogrami, sigurno.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 13:15:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Dok su nama samo kg problem, sve je u redu 😊 Nego, Ljiso, Von, ima li sta novo?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 14:28:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kod P nista novo bili on i ja do apoteke bili u butiku da ponovimo seku bili u prodavnici i po nju u vrtic. I neverovatno ali istinito nije mnogo pravio frku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 14:45:37
|
|
|
|
superm
|
Ja sam svoje kilograme skinula a bilo je viškaaa...sasvim spontano bez gladovanja
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 14:57:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Zene,ce nam nabijete komplekse..ish,ish..mrsavice.. nama se lepi,pa ne moze da se odlepi Moj M se posteno iskakio opet..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 16:07:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma neee, to cisto da se pruzi podrska da moze i bez gladovanja 😊 Bravoooo M [sm=bravo.gif P haaajde cekamo i tvoju kaku
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 16:09:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aaaa, bez gladovanja samo ako se obroci rasporede kako treba i ne unosi se mnogo kalorijama jl
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 16:28:04
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
superm ljubi nam drugaricu .🤗💕 ja da gladujem ne mogu . 9
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 17:14:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Ju, nema sanse da gladujem... par dana mi se desilo da preskocim rucak jer ne stignem da jedem, pa rucam tek kad mm dodje sa posla... ju, ne bih izdrzala da gladujem nema sanse! A ni bez slatkisa ne bih izdrzala tako da meni treba neka dijeta u kojoj je dozvoljeno jesti slatko 😂
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 17:16:16
|
|
|
|
emicaa
|
nemojte se opterecivati,ja sam posle Davidovog rodjenja pala na 48 kg.Bila sam kao dijete iz afrike.Sad imam 52 i odlicno se osjecam.Ako mi se jede nesto slatko pojedem minimalno samo da me prodje zelja.Hocu vam reci da nije lijepo i kad je samo kost i koza.Meni su svi u Doboju rekli da nikad bolje nisam izgledala nego sad kad imam i dupe i noge
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 17:22:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ti si Emice uvek divna
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 17:36:58
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ti si Emice uvek divna to se ne racuna,ti si pristrasna
< Poruku je uredio emicaa RR -- 13.6.2018 17:37:35 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 18:10:56
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja se slazem sa Emicom, jedno vreme sam bas bila mrsava, i sama sebi sam lepse izgledala kad sam imala koji kg vise... da ne pricam da me okolina stalno pitala jesam li bolesna
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 18:15:02
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan, samo da izblagosiljam dragog Gospoda za ovu kisu!!! Ljubim vas sve. Nadrndana sam od vrucine samo pizdim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?