|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
12.6.2018 21:53:51   
MimaKos
Ja ceo dan po prodavnicama nekim, kao juri snizenja i sl, pobeze mi vreme.. onda juri po ( trecu u nizu za tri nedelje) vakcinu za malog... izbusise ga skroz, jos cekali ko budale sat i po, kad sam kuci dosla doslo mi u nesvest da padnem.. a izgleda da me i gvozdje opet zeza, sva sam ko drogirana po ceo dan..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 851
12.6.2018 22:10:23   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Moje jos nisu zaspale. Ne znam sta im bi.. user posted image Ceo dan vodi, vracaj, idi u skolu da zakljucis ocenu. Malo sam sad i usisala. Ne znam sta me sutra ceka. I tako. Umorna sam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 852
12.6.2018 22:12:18   
mama Jo
Sad videh da nije kakio... joj dusa mala...

Pozdravljam vas, odoh da spavam sad, nadam se da nas ceka mirna noc...
Joj koliko sam ja samo danas sudova oprala, mislim da sam 2h stajala za sudoperom user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 853
12.6.2018 22:15:48   
Misha i Ljisha
mama jo, ova sudomasine je strava. Ja nijedan sud danas ne bih mogla oprati od P a kuhinja mi cista i urednauser posted image i sad cu da je ukljucim i ujutru povadim samo.

Inace danas sam sudove vadila tek oko 12 sati nisam od P stigla ranije. znaci to ne stignem a kamoli da ih perem

ojoj vidim dosta dece sa T

Nadam se da cete svi sutra biti kao novi i da je nesto prolazno. Niste valjda svi zapatili bakterije. PRe ce biti opet neki virus

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 12.6.2018 22:16:44 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 854
12.6.2018 22:16:17   
IvanaSK RR
Laku noc, mame. Mirnu noc vam zelim, bez plakanja i temperatura..

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 855
12.6.2018 22:18:36   
mama Jo
Joj samo da prodje...

Sudomasinu nabavljam POD HITNO!!!

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 856
12.6.2018 22:28:36   
Misha i Ljisha
sestro slatka da ti dam savet user posted image Znaci uzmes da kukas na sudove, pa napujdas veliku da prica tati kako mami treba sudomasina, pa onda igras neku nagradnu igru gde se daje sudomasina i vidi tm kolko ti treba. I onda se jedan dan nadrndas na njega fest a on u izvinjenje ode ODMAH po sudomasinuuser posted image (naravno ovo je bia moja taktika al veruj mi paliuser posted image _

Nadam se da se malena nece zaraziti. Cuvajte se.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 857
12.6.2018 22:42:20   
vonavoj
Jess.vrednice..kako izdrzis kad nocu ne spavas!
Ja sam bila na zavrsnoj priredbi..mm nije stigao, nista cudno.. propustice sve bitne dogadjaje...kaze.jel hoces da dam otkaz i sedim kuci, ili da radim negde gde imam radno vreme i malu platu..(mislim da me psihicki zlostavlja, ili mi se cini jer me hormoni jos drmaju..sutra ce tek 2 nedelje od porodjaja..ali zar je bitno)
M je definitivno povecao dozu mleka..trazi 120ml..dajem mu, jer urlauser posted image
Okupan i zaspao oko 21..ocekujem ga kao sat u ponoc..na svaka 3h..kad bi makar duze spavao nocuuser posted image (puste zelje)..uglavnom deca na dohrani spavaju nocu,ali moja deca su izrod..jos uvek ne spavaju, a u krevetu su.

Direktna veza do poruke: 858
12.6.2018 22:46:09   
IvanaSK RR
Vonavoj, moji nisu spavali ni dok su dojeni ni kad su bili na ad mlekuuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 859
12.6.2018 22:46:22   
Misha i Ljisha
von znas kako se ja salim sa svojim tatom. Kao u varljivo leto 68 "moj problem je vezan" user posted image a onda kad kukaju nesto na bratance ja se salim "jadna li je majka" hahah Obozavam ta film.
"Cvrsta ruka sve resava" tako da moras da ojacas ruke definitivno user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 860
12.6.2018 23:18:29   
MasnaMasnica
Von kako mu spremas mleko nocu, termos ,vruca voda pa napravis? ja sam sa ovo dvoje mladjih imala srece od 21i30 do ujutru se ne cuju.
A Una😨 ta nikada nije htela da spava, na sat vremena se budila.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

Direktna veza do poruke: 861
12.6.2018 23:41:30   
Ana RR
Mašnice, ja sam grejala vodu u mikrotalasnoj, smućkam za 2 minuta i dam mu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 862
13.6.2018 1:11:55   
vonavoj
I ja grejem u mikrotalasnoj..uvece spremim dve flasice.odmerim vodu .i samo ubacuje..na 15s..i smuckam..
Moracu da citam po temama kako se pravi mleko napoljuuser posted image
Prevarila sam se..nije se probudio u ponoc..zakasnio je pola sata. Evo ga iskakio se i popio 120ml glat..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 863
13.6.2018 3:35:53   
mama Jo
Ljisho, svidja mi se ova tvoja taktika, probacu. Ja nisam jos dovoljno popi...la, da izvinete na izrazu, zato je jos uvek nemamo, sve kao - a, da nemamo gde da je stavimo. Curka sam sto nisam mislila o tome kad smo pravili kuhinju, ali sve se to da isprsviti 😊

Ustajem da pipkam i osluskujem temp.- cas mi je vruca, cas nije...user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 864
13.6.2018 5:12:28   
Duškić
Dobro jutro. Mi se naspavali. Nesto se budili cele noci user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 865
13.6.2018 5:28:17   
jess021
Dobro jutro, eto men opet ranom zoromuser posted image
Ne znam sta bi vam rekla za to nespavanje, obicno me oko 16-17h uhvati kriza, ali nekako je prevazidjem, sta cu, moram
Masina za sudove je najbolja od tehnike u kuhinji, dok je ne kupis, nemas pojma koliko znaci.
Von, moja L je bila ja ad mleku i isto kao i ova mala, nije prespavala noc sve do neke 2. godine.
Nocas duvao neki vetar, morala sam zatvoriti prozor koliko je fijukalo.
Nadam se da deca nemaju temp.
E da, danas imam roditeljski u vrticu za Luser posted image
I da, sinoc nisam oprala kosuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 866
13.6.2018 6:52:02   
Duškić
Jess, ja obozavam masinu za sudove.
Mrzim da perem sudove, na brzinu ubacis u masinu i miran si..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 867
13.6.2018 7:14:11   
vonavoj
Ja sam kao drogirana..u pola 1, 4 i 7..na svaka 3h.a u medjuvremenu je 2 puta plakao u krevecu..nemam snage i pustim fen na youtube..al sam nemajka..i on se umiriuser posted image
Duva9 je i kod nas strasno, morala sam da izadjem na terasu.letele stolice,plasticne, decije..

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 868
13.6.2018 7:28:53   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. P se budio nakon 3 i hteo je da rucka i onda u 6 i evo spavka. Da ja popijem kaficu na miru. Mm je odveo vec D u vrtic jer se i ona probudila sa nama u 6 tako da cu ja samo ici po nju,ako batke bude dobar ako ne, saljem svalera user posted image

Ni krevete jos nismo namestili batke i ja. Sad cemo. Samo da ja sunem kaficu i obavim wc. Spava mu se a ne moze da zaspi. Kod mene u narucju mu vruce u kolicima mu se evo ne da. Ljuljam ljuljam.

Uvedeh i probiotik pored colief. Mozda mu bude bolje od toga, pise minimum dve nedelje davati. Valjda ce se u dve nedelje videti neko poboljsanjeuser posted image

Nadam se da su temperature nestale. Vidim mama jo da dezuras. Maraj javljaj kakva je situacija sa grlom. Pari kako je kod vas?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 869
13.6.2018 7:29:50   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
I ja sam nemajka, redovno sam im pustala fen.
Kupite termos u plastikarnici i nosite vodu za napolje za ad mleko. Ja sam par puta bez grejanja sipala u flasicu vodu... Bilo toplo napolju user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 870
13.6.2018 8:03:24   
Rosita
Jutro! Bolesni da ozdrave, neiskakani da kake, neispavani da se naspavajuuser posted image
Ustah u 5, podmirih N pa idoh da vadim krv. Šlognuta sam.
On spava, sad će on...
Nadam se lakšem danu što se vrućine tiče.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 871
13.6.2018 8:05:39   
IvanaSK RR
Rosita, sto vadis krv?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 872
13.6.2018 8:12:48   
emicaa
Dobro jutro.
Ko to treba da kaki,nisam vidjela?Ljisin Pavle?
Von izvini ai kroz tvoje postove je i mene poceo tm nervirati,nisu samo tvoji hormoni user posted image
Moji oboje pilu ad mlijeko i ne znam koje je gore spavalo.Samo jos da docekam da David prestane sa budjenjem svaki cas nocu.Nadam se da cu i to docekati bar kad bude imao desetak godina user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 873
13.6.2018 8:15:06   
IvanaSK RR
Emice, uopšte nisi u toku user posted image navijamo danima za kakenje 😂😂

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 874
13.6.2018 8:19:47   
mama Jo
Cao mame...
Mislim da J nema temp., super je raspolozena iako jeste topla... prihvatila jutros da meri temp.ali ja budala nisam dobro namestila 😈

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here