|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
13.6.2018 8:25:47   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Trebalo je da mm vodi Sofi y vrtic, ali sy njemu krenuli bolovi i mobilni nas nije probudio. Uspavali smo se. Sad ce da ostane i morace sa njima dvema da ostane. Ona se probudila i pocela da place jer je spremila sta ce sinoc obuce za vrtic. Malena moja.
Ljiso, sto pre kakite.
A vi ostali deca nek vam spavaju lepse.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 876
13.6.2018 8:29:11   
emicaa
Ivana ja pojma nemam sta se desava,uglavnom ujutru sve procitam sta ste pisale.I svaki put kad pocnem pisati nemam pojma sta sam procitala
user posted image
Tako da nemojte misliti da mi nije bitno sta pisete pa ne citam nego mi mozgic zadjih dana ne funkcionise user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 877
13.6.2018 8:33:02   
IvanaSK RR
Meni mozak retko kad funkcioniseuser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 878
13.6.2018 8:39:46   
Maraj
Jutro.
L sad nema T. Dala sam mu brufen u pola 4. U pola 8 popio antibiotik....sad cu da mu spremam dorucak.
Ja sam vec gola voda. Pretoplo mi je.

Nego von, ana kako spremate vodu u mikrotalasnoj? Da se pripremim na vreme user posted image u kojoj posudi? Koliko minuta?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 879
13.6.2018 8:44:07   
IvanaSK RR
Maraj, jel mu dajes probiotik?
Ajmo u temu Klik

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 880
13.6.2018 8:49:46   
vonavoj
Da znas emice...mnogo nervira, a mozes misliti mene sa mojim hormonima..
Sinoc smo razgovarali..ma ajdr bre, na poslu imas problema pa sve po nama..pa ti sve mrsko,pa nemas prioritete... kazem mu jel znas da sam se porodila pre 2 nedelje.bre neke ne ustanu iz kreveta, ne skinu spavacicu...
Joj.kad smo kod kakenje..navijajte i za meneuser posted image i mene jako boli, a ne moguuser posted image user posted image
Maraj.ja u flasici..pa to bude mlaka voda.

< Poruku je uredio vonavoj -- 13.6.2018 8:52:45 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 881
13.6.2018 8:53:28   
IvanaSK RR
Vonavoj, tako sam ja navijala za sebe posle prvog porodjaja user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 882
13.6.2018 9:09:48   
Misha i Ljisha
user posted image hajde von navijamo. hehe..P jos nista. Evo jos spavka ja iscimala ucenika da dodje kod mene u 20 do 8 i evo zavrsili casuser posted image bez prekidanja. JAdno dete ja i doruckujem dok mu pokazujem matematiku ehehe..A sta cu zurim se sve da uradim i poradim i da budem efikasna. Ko mi kriv. P se bas slogirao trebao je vec sisati ali evo sad ce on.

Naoblacilo se bas fest.
Nadam se onda da to znaci da ce danas bar mirno spavati. Jaooo jadnicak evo prducka u snuuser posted image

Direktna veza do poruke: 883
13.6.2018 9:16:12   
mama Jo
To prduckanje je dobar znak... hajde P, hajde Von..
Joj posle drugog sad porodjaja je bio jeziv prvi put user posted image na wc solju mislim user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 884
13.6.2018 9:16:28   
Maraj
Ljiso al ce se to dete kad odraste secati tvojih casova matematike i dorucka user posted image
Koliko dana P nije kakio
Ovde u bg-u sunce . Da bar hoce da padne kisa da malo prodisem...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 885
13.6.2018 9:19:16   
mama Jo
U NS je nocas grmelo i nosam digurna da li je bilo kise, ali evo jutro je bilo i svezije... sad kao da se neko sunce probija, ali ima vetrica i neuporedivo bolje vreme nego juce... evo mislim da danas necrmo paliti klimu...

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 886
13.6.2018 9:19:58   
IvanaSK RR
Maraj, prijatnije je nego ovih dana...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 887
13.6.2018 9:26:47   
Maraj
Ja gorim. Sad plankram da idem da se istusiram.
Da l sto sam trudna pa jedva disem od vrucine ili sto nam je stan na istocnoj strani. Kako sunce krene da izlazi nama stan "gori" od toplote i ja u njemu

Direktna veza do poruke: 888
13.6.2018 9:52:30   
emicaa
Maraj kad se planiras poradjati user posted image
Ljiso jesi li mu masirala stomacic?Koliko dugo nije kakio.P ce spavajuci upiti znanje iz matematike user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 889
13.6.2018 9:54:53   
mama Jo
Maraj sad pogledah tvoj ticker... lepo napredujes... jel Djurdja i dalje? 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 890
13.6.2018 9:58:20   
vonavoj
Uspela sam!! I merila sam se, imam 4,5kg vise od kad sam ostala trudna..znaci smanjile se sise i odose kilogrami! Znaci 14kg imam viska jer sam u trudnocu usla sa 10kg viskauser posted image
Ajde P sad je na tebe red!user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 891
13.6.2018 10:04:55   
Maraj

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Maraj kad se planiras poradjati user posted image

user posted image ja za nesto vise od mesec dana. Al se zamaram najstrasnije. Jos L prehladjen pa oko njega. Sad vukla usisivac da mu ocistim nos. Sve mi je tesko a ne stajem u kuci.

Von user posted image za "poslic" i jos jedno user posted image za kg. Pa super su ti spali kg za samo 2 nedelje!! Ja sam boga mi dugo vukla kg posle L. Tek sam posle 7 meseci usla u moje farmerice pre trudnoce

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 892
13.6.2018 10:06:03   
pari
Dobro jutro! Svasta ste pisale,sve sam iscitala...
Mene beba budila nocas u 12,2,5 pa 6.30...nisam se naspavala definitivno. M se i dalje zali na grlo...jos je u krevetu sto je dobro,samo nek se naspava...budio se 2 putta jutros ali je nastavljao da spava. Temp sad nema cini mi se. Idemo kasnije do dr ipak...nekako sam mirnija ako ga neko pogleda.
Von,sad vidim da si uspela! Ja sam tu ovaj put imala srece,nisam imala problem sa wc.
I meni ostala 4 kg jos...isto za 2 nedelje spalo bas dosta...to je od dojenja najvise kod mene

< Poruku je uredio pari -- 13.6.2018 10:09:34 >

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 893
13.6.2018 10:06:51   
IvanaSK RR
Super Vonavoj user posted image
Maraj, privlizava se user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 894
13.6.2018 10:08:29   
Maraj

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Maraj sad pogledah tvoj ticker... lepo napredujes... jel Djurdja i dalje? 😊

E nije user posted image ipak ce biti Sofija user posted image
Povezala sam datum L rodjenja sa pravoslavnim kalendarom.... i uglavnom L kad se rodio crkva obelazava Veru Ljubav Nadu i majku im Sofiju pa sam zato odlucila da bude Sofija.
Toliko sam neodlucna oko imena deteta. Ovako sam bar nasla simboliku i odlucih se za ime deteta user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 895
13.6.2018 10:21:49   
Rosita
Meni su ostala 3 kg i nikako da spadnu. Ali ja lepo jedem i trudim se bas da unosim masti zbog N. Najvise me nervira stomak. Posle prvog porodjaja sve se savršeno vratilo, sad i ne baš... Obučem ja sve od pre al nije to to.
Ivana, dala mi ginekolog da izvadim. Sutra idem na ultrazvuk.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 896
13.6.2018 10:27:56   
vonavoj
O daaa..rosita, a mozes misliti koliki mi je stomak sad..em treca beba, em je veliki bio..a ja sam kg izgubila zbog sisa, a ne dojenja..user posted image
Mene boli glava..uzas..pijem kafu, a drogirana..
I ja sam vadila krv, zbog pritiska, sve je bilo u granicama..hemoglobin 124user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 897
13.6.2018 10:32:21   
pari
Sredicemo izgled...polako...ne treba se ni forsirati previse...
Moramo da jedemo i zbog imuniteta i zbog nespavanja...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 898
13.6.2018 10:36:25   
Maraj
Jao meni je stomak malo ostao nakon carskog. Sad ce biti 2.carski. Nema sanse da mi vise bude zategnut. Al ja sam i lenja. Nikad nisam bila "sportski tip" . Ja ne djipam i ne radim vezbe. Prirodno sam bila mrsavija.
Rosi a pojas, jel nosis? Ja planiram mozda mesec dana od porodjaja da ga stavim

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 899
13.6.2018 10:37:26   
Rosita
Ma naravno. Zdravlje na usta ulazi i nista mi nije prece od zdravlja. Kao devojla sam se zezala i boga mi platila ceh, ne vise, ni slucajno. Da, von, i meni je druga beba velika. Ja kad legnem nemam stomak udubi se. Al kad ustanem- visak koze, donji stomak, sta li.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here