Rosita -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (8.6.2018 22:55:15)
|
Ja samo da kažem, ljiša zna. Mali ima takve podoje, naidje dan pretezno takav, ali i pretezno dobar. Evo vecernji je veceras bio grozan. Duge mu noge pa me izudara po nogama kao blesav. Eto stariji smislio rimu- sve se puši, sve se ruši, kad N mamu nogom buši!!! [sm=smiley36.gif] Da l da se smejem...e taj stariji. Opet ponavljam. Hteo Perišić na sondu bre da ga stavi. Nidam dala. Svaki mi je živac jeo. Bar dva meseca je non stop tako sisao. Muke, muke. Kupala ga pred svaki podoj, dizala zaspalog da dojim, uključim fen pa pokušam...Nekako je krenulo na bolje od 28.6. Vidovdan je bio. Znači malo pošto je napunio 3 m. I opet je bilo regresija. Grčevi, grčevi, grčevi. Ma to je bilo strašno. Ja sam uzdržala. Dojila 22 meseca. Meni je jedina alternativa i tad i sad alernova. Nezanemariva činjenica, prilično skupa. Kako god rešiš, dobro je. Ako možeš, izdrži do 3 meseca da vidiš, ali vidiš i sama da može da mu bude bolje. Neće to odjednom nestati. Ako možeš izdrži, ako ne daj dohranu, super u oba slučaja.
|
|
|
|