sonyasha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (8.6.2018 16:12:09)
|
Ljišo, draga, prosto ima takve dece, moj Vojin je bio takav, prekuka dete tri meseca puna, i bacao se na siki i nikada slovima nikada nije zaspao sikeći u prva tri meseca!!! Onda kao da je neko pritisnuo prekidač i bili smo nagrađeni na strpljenju, sikio je još deset meseci i super napredovao, uživali smo oboje! Moje objašnjenje je bilo naknadno da su sve to bili grčevi, koliko mu je godilo moje mleko toliko ga je urnisalo u startu! Ali eto koliko sve to i ima i nema veze, uopšte sada nema osetljiv stomak, može kamenje da klopa i svari ga momentalno [sm=smiley36.gif] Držim vam fige da izdržite i da se brzo situacija popravi[sm=smiley31.gif] IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ja ne shvatam u cemu je problem. Zar ga ti gasovi toliko muce??? Prdi dok sisa. Pre nego sto prdne vristi. Zacenio mi se jednom na sisi. Prestao da disr i poplaveo. Rezi. Grize. Pusti uhvati pusti uhvati povuce dva put pa u krug. Onda vristi izmedju podoja. Preko dana ne moze na miru da odspava od gasova. Bljucka tj povraca. Ja ne znam ljudi moji kako on uopste napreduje. Danas los dan ocito. Evo ovog momenta mi dodje da presecem i ne dojim vise. Njemy sisa skoro nista ni ne znaci. Nit se opusti na sisi nit zaspi na sisi. Jede kako jede. Ja nisam pojela nista sto nadima vec nedeljama. Luk nijedan o pasulju i kupusu da ne pricam. Od salata jedem samo paradajz i papriku. Ni krastavac ne jedem. Jedem supice, corbe od tikvica i meso. Palentu jogurt. Ma nista sto bi mu smetalo. Ja vise ne znam sta da radim
|
|
|
|