Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 6:44:41
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Hahahah, Duskic - bez dece 😊 u potpunosti se slazem 😂 Laku noc svima, bese ovo jedan dug i topao dan 😊 MamaJo, nemoguca mislija hahas.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 6:52:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutroo sviiimaaa Na noge lagane
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 7:01:51
|
|
|
|
Duškić
|
Bas tako Anck. Hajdete kafica stize
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 8:10:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja moju pijem u serijama. Pocela pa sad zavrsavam kad sam decu razvezla.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 8:16:46
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,pogledah kroz prozor pada kisa. Danas opet cuvam od zaove djecu,pa sutra i u petak. Sinoc sam se dogovorila sa drugaricom da nekad u junu idemo u shoping,same nas dvije
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 8:25:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I tako ja po kuci sama vec 45 min. A crtani tuce sa TV -a
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 8:43:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Anck, pa vise i ne obracas paznju na crtani
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 9:20:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma ja slabo i gledam TV, uvece kad deca legnu seriju film i cao. Preko dana zvrji neka radio stanica i ne obracam paznju. jutros pustila deci malo pre skole i vrtica i ostalo tako U sto duva napolju vijam zavesu po terasi
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 9:43:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni mi ne gledamo tv. Preko sonija pustim na tv-u online film ili seriju. Ovde ne duva mnogo, al je bas toplo.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 9:58:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Juce je bilo mnooogo vruce, malisa vristao hoce napolje oko 3 a ja da umrem ne mogu napolje. Tek oko 5 smo izasli da se vozamo i opet sam bila mokra koliko je vruce. Mozda ovaj vetric ublazi danas ovih 31 najavljenih.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 10:00:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro Joj Anck tako i mi. Ajde što ne primetimo da ide crtani a Mare nije tu, nego što se nekad i mi zagledamo Ovde ubi vetar, malopre mi lupila vrata, dobro staklo nije popucalo. Ja ću popodne malo do bulevara sa mamom, moram i do srbotrade apoteke. Mami je bulevar blizu a ja dok se dovučem....
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 10:48:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Duva duuuva, al mi odgovara, taman cu moci po decu biciklom, Vuki ce se obradovati!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 11:01:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, mogla si da svratis na kafu mada, mozda bolje ne, jos ti samo fali da te razbolim
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 15:10:36
|
|
|
|
vocicana
|
Jao kako vam zavidim na tome sto steblizu jedni drugima. Dobar dan,kod mene redovna situacija, ne znam gde se nalazim od nekog trcanja
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 15:13:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, tesko se iskombinujemo iako smo blizu
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 15:16:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pihhh moji najblizi po 50 km
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 15:24:14
|
|
|
|
vocicana
|
Meni susvi 220 i vise. Kako bi volela da se okupimo
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 15:26:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Anci, mogla si da svratis na kafu mada, mozda bolje ne, jos ti samo fali da te razbolim Ajde kad ozdraviš stvarno bi mogle da se vidimo. Danas ne bih ni stigla, malo da prošvrljam sa mamom i dok se dovučem do mog sela biće noć.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 15:46:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moze. Kad god ti budes nasla vremena zovi
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 15:49:51
|
|
|
|
Duškić
|
Dan mame, idem po decu . Pakleno je.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 15:50:43
|
|
|
|
emicaa
|
kod mene trenutno primirje u kuci,imali smo rat treba izdrzati do 6,kuku Kad se vi daleko jedne od drugih sta da ja kazem
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 16:03:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Napolju je pakleno vruce. Mogla bi neka limunada da padne.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 16:05:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ja cu se preseliti kod tebe
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 17:19:51
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ocekujem te
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 29.5.2018 17:31:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Al bi kafenisale, uf!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?