Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 8:32:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Sta pijete? Emi gotov i ovaj mesec.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 11:50:35
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice ako si jos tu ja bih nesto hladno,mozda jednu Fantu shokatu
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 12:04:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobar dan Kako ste? Ja imam kuvan pasulj od juce za mm a meni spremam neku testeninu, nisam ljubitelj pasulja. Danas sam se bas uspavala....nedostajalo mi je!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 19:03:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene ajde kafica. Ja okupala Ninu pa cemo malo u setnju,danas je bilo bas toplo nismo setali.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 20:24:02
|
|
|
|
lesica
|
Gde ste mačke? Šta se radi? Završena radna nedelja! Jeeeeej! Neki alkohol, nešto?
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 20:28:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Sanjice ako si jos tu ja bih nesto hladno,mozda jednu Fantu shokatu Emi, ako ima jos te fante daj. Bas znas sta volim.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 20:28:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Les sta ti se pije
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 20:39:38
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice nema vise sutra.I meni je ona medju omiljenim,volim je vise nego kolu. ja pokusavam cupati obrve i nerviram se,nece pinceta hvata . Setali smo danas dva puta i bili na igralistu,dok sam se okrenula prodje dan.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 20:42:59
|
|
|
|
veselicaa
|
I mi volimo tu fantu.Ja upravo sredila obrve,Nina se uspavala.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 20:45:38
|
|
|
|
lesica
|
Vesi, neki jak alkohol uvek Taman da krenem sa zagrevanjem za sutra!
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 20:50:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Ne radi postimage,koji sajt vi koristite?
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 20:54:53
|
|
|
|
jess021
|
Krcmarice, vidim sve ste u kafanu sjatile Ja ni nesto gazirano, bas sam zedna.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 21:03:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Olla devojke ja bih neku sangriju, mmmm. Mogla bih je praviti neki dan dok još imam ruma. Mi ćemo sutra na Kališ malo, mada sad skontah da su zadušnice sutra.... uh.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 25.5.2018 21:06:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Krcmarice, vidim sve ste u kafanu sjatile Ja ni nesto gazirano, bas sam zedna. Eto tu sokatu, ali nema vise. Sve je Emi popila
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 8:09:51
|
|
|
|
emicaa
|
nisam sama popila,djetence mi je pomoglo Jel neko za kaficu
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 15:18:13
|
|
|
|
vocicana
|
Ja da vam posluzim Dragonatu, ko voli zmajevo voce. Dobar dan lepe moje
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 16:17:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice Dora kao moja S,obozava gazirano Moze kafa,moze alkohol
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 17:11:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR nisam sama popila,djetence mi je pomoglo Jel neko za kaficu Emi, Dora pije gazirano?
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 18:12:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pretpostavljam da pije par litara dnevno 😂😂
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 18:53:05
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice pije sa vremena na vrijeme.Ne svako vece,i ne puno.Nista joj nece biti. Nego ja se ofarbala(muz me ofarbao) pa sad cekam da operem.Umorni smo svi do reda,nasetali se,trcali po sumi.Proveli smo divan dan
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 20:50:29
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Pretpostavljam da pije par litara dnevno 😂😂 Samo ako popije konzervu energetskog napitka Mi sok u kuci nemamo,samo domaci i limunadu kada pravim.Mm donese flasu soka,sledeci dan bacim pola flase.A Emica i ja smo domacice (razvijamo domace kore za pitu ejjjjjj ) pa nasa deca mogu da popiju gazirano ponekad. Ajde kafica,picence za sta ste vec veceras
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 20:56:03
|
|
|
|
jess021
|
Veselice, kakva je veza izmedju kora za pitu i gaziranog soka?
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 21:32:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Jess u pitanju je nasa sala,Emicina i moja Ali da ti pojasnim,Emica i ja spremamo nekoliko jela u toku dana i nasa deca jedu kuvano i voce i povrce,da ne pomisli neko da piju samo gazirano i jedu brzu hranu
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 21:47:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, ja izgleda nisam za forume... Moja deca ne jedu nista, ponekad pastetu, virsle, koka kolu, Guaranu redovno,supice iz kesice... Kao da ce crci dete ako popije nekad casu gaziranog soka. Ili ako pojede picu. Moja maca je pre neko vece nagnula casu kupinovog vina. Nažalost, ni ta dva gutljaja joj nisu pomogla da prespava noc. Ne razvlacim kore i ne pada mi na pamet.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 22:01:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozd4av u krcmi 😊 Ja sam totalno smotana poslednjih dana i nista ne stizem, a preumorna sam... Moram da seenem i iscitam sve, da ponovo budem u toku sta ima novo 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?