Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 22:06:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kakvo crno razvlacenje kora Dvoje sa.tatom.a ja sa T kod.mojh. legle.u krevet pa svratih u kafanu
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 22:07:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mama jo, bas se pitam gde si. jel ste li zdravi?
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 22:10:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Jesmo, hvala bogu, to je sve pod kontrolom 😊 Nego, beba sve vise budna, malo pocela da bude kenjkava tokom dana u nekim momentima, cini minse da je priprema zubica... lepo vreme, samo nesto zurim i jurim da zavrsim da ih izvedem napolje sto duze, i onda nista zivo ne mogu da stignem izvan kuce i dece... Juce sam se pocastila jednom dvocasovnom kafom sa prijeteljicom i dozivela sam preporod 😊
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 22:57:32
|
|
|
|
jess021
|
Veselice, samo sam pitala
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 23:12:30
|
|
|
|
emicaa
|
pa sad jedno od moje djece ne jede nista,ni voce ni povrce ali dobro da ne kukam Odgledala sam utakmicu posle x mjeseci,sad mogu mirne duse na spavanje. Laku noc
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 23:12:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Preko puta kafic sa divnom muzikom. Mm na maturi. I onda dodju komunalci i pokvare mi ugodjaj. Uzela sam novo pivo od zove. Ukusno je. Anci tebi bi se svidelo.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 23:19:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice.i tvoj.muz na maturi? I moj je..15 godina od gimnazije. I meni je,ali se mi nismo organizovali. Ja kao lezim,ali me sin kopa, pa ne mogu da spavam..da mi je da virnem unutra Ja sam se nalila koka kole i kokica..vrlo zdravo..to je zbog gorusice
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 23:21:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, njemu je 20 godina od osnovne skole.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 26.5.2018 23:29:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi smo losa generacija za organizacije..bas nismo bili slozni, ni u osnovnoj ni u srednjoj..imali smo 10 godina od osnovne i 10 godina od srednje..
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 27.5.2018 1:23:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, zabrinuh se sto te nema Anck, nemajka si. Zamisli, ne razvlačis kore. Ccccc... Da te lincujemo odmah, i tebe i ove sto im deca piju gazirano, i mene sa vama
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 27.5.2018 14:15:27
|
|
|
|
veselicaa
|
I ti hoces muza da ti saljem,pa sta da jede covek ccccc Emica samo odgovara,ti bi mi coveka zapustila Jess Mama jo,Anck :* :*
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 27.5.2018 16:46:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Neka, eto ga Emici. Dosta mi vise i mog
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 27.5.2018 20:13:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta se radi cure? Ja sam preumorna ali i zadovoljna. Deca citav dan trckarala po dvoristu , vozali se , lovili leptirice i muve po teglama. Igrali odbojke i fudbala , bili nam i kumici ...baaas lep dan. Ukljucila masinu i evo širim ves pa mi Chicco omeksivac zamirisaooooo set__ih se kad su bili bebe
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.5.2018 20:14:46 >
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 27.5.2018 20:25:30
|
|
|
|
emicaa
|
evo i mene,jutros cim sam ustala pocela sa pranjem vesa.Oprala tri ture pa otisli na igraliste.Kad se srecko naspavao isli kod drugara u bastu,ona tusiranje i oravila nam americke palacinke.Bas sam se umorila,ali sto anck kaze i zadovoljna sam. Vesi znas od kad ti govorim da mi posaljes muza a ti nista,mogla bi sad ove sedmice.Taman sam planirala prati prozore
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 27.5.2018 22:44:59
|
|
|
|
vocicana
|
E Emi, carice. Ja bi Vesi muza da izvede malog a ja da se malo odmorim . Salim se, muz mi je na Zlatiboru, pa sam sama sa malim, sveki veceras spava kod nas, cuva ga, narednih 5 dana ce biti zur konstantni. Cim mi je cuo glas, odmah je rukom udario babu. A gde je mama?
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 27.5.2018 22:52:00
|
|
|
|
emicaa
|
pa cuj,ako cu mu praviti pitice,kiflice i zabavljati ga onda neka i on odradi nesto Ne moze ni mm sve stici sam
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 27.5.2018 22:53:35
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 27.5.2018 23:06:35
|
|
|
|
vocicana
|
Vec ste se napile?! Ajde laku noc, sutra pocinje nova radna nedelja.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 28.5.2018 8:05:03
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 28.5.2018 14:32:02
|
|
|
|
vocicana
|
I dobar dan spava mi se.A moram rucak da spremim.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 28.5.2018 20:30:50
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste? ja sam cijeli dan kao da me voz udario,nesto sam osamucena i malaksala.Jedva sam izvela djecu u setnju.Samo da legnem.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 28.5.2018 20:37:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo mene. Ja sam sa krstenja na posao. Sad nesto kuckam, pa u krevet. I pijem limun pivo na terasi.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 28.5.2018 21:13:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro veče. Ja odradila nešto za posao i gledam na koji krevet da se stropoštam. Išli na biciklanje, crkla sam. Mm nas vodio nekim ulicama, u životu nisam videla onakve nizbrdice i uzbrdice duša mi je bila u nosu. Ujutru ako ustanem iz kreveta biće dobro
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 28.5.2018 21:32:15
|
|
|
|
Duškić
|
I ja jutros poranila bila do DZ uzimala bolovanje, svasta nesto ostadoh. Kuvanje , spremanje, decu iz vrtica uzela i tako mi je proleteo dan Sto se meni ide na neko trcanje ili u dugu setnju ( bez dece) . Ana bar si se izduvala
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 28.5.2018 22:46:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahah, Duskic - bez dece 😊 u potpunosti se slazem 😂 Laku noc svima, bese ovo jedan dug i topao dan 😊
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?