|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/18 [chat]
10.5.2018 6:38:53   
Misha i Ljisha
Litarskuuser posted image
I ja cekam da D ustane. Imamo palacinke od sinoc pa se sad ne zurim da joj spremam dorucak.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 501
10.5.2018 7:10:48   
vocicana
Dobro jutro devojke. Jao sto mi se spavalo, nesto mi je tako naporan dan bio jce. Dete je super, ali sam se ja rsturila po kuci od svega, samo sam se onesvestila.
Anck user posted image i za devojcicu i za poslovni pocetak, usemices se, bice sve ok.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 502
10.5.2018 8:39:50   
Misha i Ljisha
Mame virnite u temu Ger. Ona baka trazi savete i iskustva.

Mm mi je tu. Samo da me zivcirauser posted image i ometa. Ostavio je kola u gradu i sad cemo jos morati da idemo po kola. Da ga odvezem da vrati auto. I naravno garant je popasao parking kartuuser posted image tj kaznu.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 503
10.5.2018 9:15:55   
vonavoj
Ljisha.znaci dosao je cirkauser posted image user posted image
Ja na testiranju sa T..ne znam da li versko ili gradjansko da uzmem.

Direktna veza do poruke: 504
10.5.2018 9:51:39   
IvanaSK RR
Vonavoj, zar sada morate da birate? Ne sećam se da smo mi birali na testiranju...

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 505
10.5.2018 9:54:58   
Sanjica26 RR
Sad cu ja da prijavim sve koji rade sada odlucivanje. Mora prvo prezentovanje od strane veroucitelja i ucitelja koji drzi gradjansko. To se radi na kvaran nacin.
Von sta se razmisljas. Neces da razocaras Sanju frendicu.user posted image Veronauku izaberi. user posted image
Dobro jutro.
Moji svako na svoju stranu. Imamo kasnije priredbu kod Sofi. Slazem ves, pa da zbrckam rucak. Posle u skolu.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.5.2018 9:59:45 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 506
10.5.2018 10:22:39   
vonavoj
Pa jesi Sanjice u pravu..nemam pojma o cemu se uci,nisam ocekivala to pitanje sada...pitala sam i Tiku,i muza...i ko to drzi kod nas..i odlucila se za gradjasnkouser posted image user posted image sorry Sanjice.
Inace,dobra je bila..kaze natpropsecno je inteligentna, ima dobro predznanje,ali trazi za neke stvari potvrdu da li je u pravu..reko jeste, malo je nesigurna, stidljiva.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 507
10.5.2018 10:33:53   
Sanjica26 RR
To niko nema pravo da vam trazi na upisu. To nije po zakonu. Tek kad je roditeljski ucitelj deli papirice i nastavnik verske nastave drzi prezentaciju, jer po zakonu mora. Onda se smatra nevazeci ako to sada rade. Nadam se da ce kolega veroucitelj reagovati. Nego ne znam ko kod vas predaje.
Ma, to je vaš izbor. Ne zove se dzabe izborni predmet user posted image Nema sta meni da se izvinjavas.user posted image

Da ne masimo vise temu. Imamo temu. Nastavite tamo.

Jedva cekam priredbu Sofijinu. Presrecna je. Poslala sam T uciteljici njenu izvedbu zec i kornjaca. Ona je sve to lepo upakovala sa sve promenom boje glasa. I lutkice su u igri. Sva je ponosna sto je to naucila. Ne volim ovde da kacim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 508
10.5.2018 10:42:36   
vonavoj
A znas sta je najzanimljivije, sto veronauku drzi pop koji je dosao iz Islam Grckog(Hrvatske), bio je pop kod moje sestre..i poznajemo se..sin mu je gluv,pa je dobio premestaj kopd nas zbog operacije u Bgu.
Inace, Tikina priredba je 12.6.znaci porodicu se do taduser posted image

Direktna veza do poruke: 509
10.5.2018 11:39:05   
Milena18
Dobar dan!
Rosita, super za rezultate i što je mala guza bolje!
Anck, i ja prvi put čujem za bronhitis bez simptoma. Na osnovu čega su ga dijagnostifikovali?
M se razbolela, počela u toku noći da kašlje i sad joj je već malo povišena temperatura. Ostala sam kod kuće sa njom. Raspoloženje joj je strašno, samo kenjka i traži da ide napolje, a pada kiša. Evo sad je zaspala.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 510
10.5.2018 11:41:59   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

I ja cekam da D ustane. Imamo palacinke od sinoc pa se sad ne zurim da joj spremam dorucak.

Jao blago tebi, ovaj moj neće da jede ujutru ono što je jeo za večeru user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 511
10.5.2018 11:45:50   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Vonavoj, zar sada morate da birate? Ne sećam se da smo mi birali na testiranju...

Kod nas se isto bira na testiranju. Ne znam da je iko ikada držao prezentaciju.

Mi smo isto odabrali građansko.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 512
10.5.2018 11:47:22   
MimaKos
Ni moja, kaze mama pa ne jede se svaki dan isto (a spremim ga jednom u mesec dana) kad joj nesto dva dana nudim. :) Rasplaz! :) Stigao mi Nuxe 💗

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 513
10.5.2018 11:58:41   
IvanaSK RR
Moj ima da jede i tri dana isto ako treba user posted image palacinke bi jeo za sva tri obroka svih sedam dana nedeljno...
Setila sam se, izborni predmet smo birali na prvom roditeljskom. Tj. tada nam je rečeno i dat papir gde smo zaokruzili kuci (ili odmah u skoli) i dali deci da odnesu u skolu.

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 514
10.5.2018 12:04:20   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Jao blago tebi, ovaj moj neće da jede ujutru ono što je jeo za večeru user posted image

ni ova moja, samo palacinke i proje. Inace isto ne moze dva dana isto. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 515
10.5.2018 12:11:39   
Sanjica26 RR
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Moj ima da jede i tri dana isto ako treba user posted image palacinke bi jeo za sva tri obroka svih sedam dana nedeljno...
Setila sam se, izborni predmet smo birali na prvom roditeljskom. Tj. tada nam je rečeno i dat papir gde smo zaokruzili kuci (ili odmah u skoli) i dali deci da odnesu u skolu.

Da, da tako je uglavnom u mnogim skolama. Ali sve vise mi govori da se radi mimo zakona. Kao i sve u nasoj lepoj zemlji.

Moje jedu kad nesto napravimi za veceru i za dorucak. Bune se i one. Ali jedu gundjanjem. Mada, sad sve manje jer sam ih tako navikla. Palacinke bi mogle da se jedu uz svaki obrokuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.5.2018 12:12:33 >

Direktna veza do poruke: 516
10.5.2018 12:34:10   
Rosita
Milena, ljubi detence. Da brzo prođe.
Ja evo držim svog deliju na sebi uspravno, on zinuo i spavauser posted image . Ja ne umem decu od sebe da držim. Samo da priljubim. Prokukah što mi kolica ne mogu ka sebiuser posted image .
I moj se buni. Kod nas se ponavlja uglavnom ručak.
D popodne ide na rođendan. Sreća pa se nakupilo garderobe koja je njemu poklonjena za rođus, a nije sve ono što bismo jako poneli na sebi, pa sam odabrala nešto i čokoladu i nemam brigu oko poklona. Mi ćemo kasnije napolje, po njega u vrtić.

Nije u redu tako da se bira verska/ građansko. Roditelji moraju da znaju šta biraju, a tek deca, i njih trebq uključiti i približiti im...

< Poruku je uredio Rosita -- 10.5.2018 12:35:41 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 517
10.5.2018 13:25:06   
Misha i Ljisha
Jao Rosita ne vredi ovog ni na sebi da drzim. A tako sam sa D mogla ceo dan. Sednem u fotelju dignem noge i ona spava. Ovaj.... Dzaba sto ja nosam nunam drzim dernja se pa se dernja.a danas je bas kriticno. Valjda ga vreme zeza. I moja D je bila meteoropata

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 518
10.5.2018 13:35:47   
Duškić
Da deca budu dobro. Svasta za taj bronhitis.
Moju ujeda nesto sva je u ranama ili je alergija, a izgleda kao ujed.
Bas nemam vremena da kuckam, iscitam sta se radi i cao.
Pozdrav mamice!

Direktna veza do poruke: 519
10.5.2018 13:38:10   
Ana RR
Tako mali a već vas zezaju user posted image nadam se da će brzo proći svi problemi.

Mi nismo imali dilemu oko izbora, svakako nam nije trebala prezentacija.
Ako ikada bude želeo da sazna nešto o Bogu može da ode u crkvu i razgovara sa popom.

Direktna veza do poruke: 520
10.5.2018 13:44:05   
Rosita
Jeste anči. Mada, sanjica to najbolje zna, a ja iz perspektive prosvetnog radnnika koji zna izvrsnog veroučitelja, koliko široko to može da bude i da jevzapravo poenta u učenju pravim vrednostima i negovanju istih. Možda roditelji ne znaju.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 521
10.5.2018 14:33:36   
Anck Su Nmaun
Cao mamiteeee
Nemam pojma pred izlazak je pogledao pulmolog i tako rece , mm je pricao sa njima. Nakaslje se ona po nekad al nista strasno pa ni za sirup.
Ja danas ranije zavrsila pa pokupila malisu u vrtic i sad smo kuci.
Devojcice sam morala odvesti kod bake jer nema s kim da budu. Ja radim tek pocela pa ne mogu da izmisljam. Ok mi je na poslu al fazon je sto jos nisam raskrstila sa starom firmom user posted image al to jos niko ne zna...pa mi frka da me neko ne vidi user posted image sva sam zakukuljena i zamumuljena user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 522
10.5.2018 14:40:31   
Ana RR
Rosi, nemam ja ništa protiv veronauke, pogotovo ako dete ne može u kući da čuje ništa o tome. Smatram da treba da čuje sve i sam odabere da li želi da veruje. Samo mi se ne dopada što to postoji u školi, mislim da takve učionice treba da budu u sklopu parohije.

Joj Anck, ludnica kod tebe!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 523
10.5.2018 14:45:27   
jess021
Ja nemam nista ni da dodam ni da oduzmem na temu izbornog predmeta, jos smo maliuser posted image
Joj secam se tog spavanja na meni, L je nocima tako spavala, sad kad gledam slike kao da je juce bilo, a M spava u kreveticu tako da bas i nije toliko.
One spavaju, ja krpa, rucak...klasika. Vreme neko tesko.
Anck, vidim da je veselo kod vas. Nisam u toku, sta je bilo sa tvojim poslom?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 524
10.5.2018 14:51:41   
vonavoj
Anck.nista mi nije jasno za tvoj posaouser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here