Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 22:41:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece! Imamo li temu kako nauciti dete da iskaze svoje misljenje? Ja sad kao moderator moram da pitam Pisala bih referat, ali sam jako umorna. Puno problema ovih dana i sve na nasa pleca.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 6:43:30
|
|
|
|
lesica
|
Sanjice evo KLIK pa raspali.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 7:47:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Skroz sam premorena. U 3 sam zaspala. Neka nervoza me je uhvatila. Prvo sam zaspala i nesto me je trglo iz sna i posle nema spavanja. Posle casova sam isla drugarici pomognem oko rodjendana. Deca su bila sq mm. Ostavila sam namerno kola i aj pesice do brda. Sad imam upalu misica. Sofi u vrticu. Sutra imamo priredbu. Jedno sto puta nam je ispricala napamet Zec i kornjacu
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 8:01:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ju i ja sam nervozna haos. Ne znam zasto. Ustala sam valjda nervozna. Naspavana sam P spavao od 20h do 5 ujutru. Nesto moram smisliti danas da se malo oslobodim stresa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 8:02:41
|
|
|
|
MimaKos
|
Beba napokon povezao 4, 5 sati sna, a ja kao da sam prespavala celu noc! Okupali se i u krevet i eto cuda :) ali je juce ceo dan bio budan.. malecna u vrticu, a mi danas u skitnju malo.. pozdrav mame i nadam se da vam je danas bolje nego prethodnih dana, i maleckima :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 8:29:49
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro. Mi standardni, red buđenja, red spavanja, začin grčevi. Jess, mom juče u vrtiću pregledali kosu. Kaže da je rekao da ne pere često Meni prija kad preko dana ima neka obaveza. Negde da se ide, koliko god bila umorna brže prođe vreme. Jess, našla sam maramu svoju! Ovih dana šaljem tebi tvoju.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 8:42:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro drage. Evo od jutros malo bolje. Bar nemam vise nagon za povracanje, malo sam uspela i da jedem. Jedino sto i dalje imam dijareju... Svakako lezim i danas i odmaram. Mama mi je tu, ne znam.sta bih bez nje zaista...
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 8:46:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mama jo, vazno da je bolje. Nista bez mama. I moja uskoci kad je stani pani. Sad u cetvrtak dolazi sa tatom Ali nije sada stani pani, nego dolaze malo da nas vide. Mi necemo skoro.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 9:26:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mama jo dobro je. Procice onda ubrzo i dijareja. Mene mm samo cini nervoznom. Ljuta sam na njega iz ajd da kazem bezveznog razloga, verovatno me lupaju hormoni ali ostajem pri svom juce je D za veceru kupio cevape a mene se nije setio meni nesto da kupi a on je isao na veceru sa tim njegovim prijateljem. bas me to pogodilo ne znam ni sama. Ma... Ustvari nesto me sve snaslo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 9:56:52
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso to je mesavina hormona i zaboravnosti muzeva. Pogodilo bi te i da nemas uticaj hormona. I mij je zaboravan uzas jedan. I , svaka cast za spavaca. Uh kad bi sutra i moja beba tako spavala bilo bi milina. Jel ga samo dojis? Ja L dojila i on se stalno budio i trazio kontakt sa mnom. Od spavanja nista nije bilo...samo kad se setim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 9:58:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kao sto kazes bezvezan razlog. Ajde Ljiso, citala sam kako ti se nalazio kad je bio kod kuce i svaki vikend vodi D. Malo muzeva to radi. Pocinjem od sebe. Malo smo nezahvalne. Trazimo dlaku u jajetu. Imamo temu o muzevima. Ja da ispijem nes i brisem na sredjivanje. Evo ja i u sredjivanju trazim dlaku u jajetu.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 10:06:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ljiso to je mesavina hormona i zaboravnosti muzeva. Pogodilo bi te i da nemas uticaj hormona. I mij je zaboravan uzas jedan. I , svaka cas_t za spavaca. Uh kad bi sutra i moja beba tako spavala bilo bi milina. Jel ga samo dojis? Ja L dojila i on se stalno budio i trazio kontakt sa mnom. Od spavanja nista nije bilo...samo kad se set_im... NISU HORMONI (ovo je bilo vikanjeheheh..) Salim se ja malo. Dojim ga, ali se desilo par veceri da npr sisa na svaki sat pa mi ne nadodje mleko tako brzo jer ne stignem ni da jedem ni da popijem nesto i onda mu se spava pa kenjka dodatno, ustvari ne kenjka vec arlauce, pa visi na sisi, i onda sam tako izgubila zivce i dala mu dohranu uvece pred spavanje kao dopunu. I iskreno nije ni popio dohranu samo sam bezveze buckala, vec se komirao na kraju od umora. Samo jednu noc je trazio da sisa u 2 ujutru. A sto se tice kontakta, deran jos nije ni video kako mu izgleda krevetac. Spava sa mnom. Mozda zato tako dugo i spava nemam pojma. Nisam razmisljala o tome, ali sve je moguce. Nego se ja brinem oko moje malokrvnosti ove noge i nadolazenja mleka. Grudi mi vec nisu onako pune. Ujutru curi iz njih jer dugo spava ali ceo dan su da prostite posle mlitave. Medjutim on kaki uredno i svaka pelena mu je krcata pa racunam nije gladan. Evo sisao je jutros u 5 pa u 7 i 30 i od tad spava. Valjalo bi da ga budim mozda za siskanje. a dohrani sad vec cini mi se istice rok. 3 nedelje od otvaranja a kupili je za one prve dane dok meni mleko nije nadoslo i dok deran nije naucio da sisa.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.5.2018 10:10:42 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 10:22:19
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso pa jel ti na otpustu iz porodilista, nisu prepisali neki preparat gvozdja? Ja kada sam se porodila sa L pila sam neko gvodzdje. Ne secam se sad sta su mi prepisali. Morala bi da pogledam u papirima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 10:34:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, verovatno se laktacija uspostavila pa ti zato grudi takve. Heferol mozes za gvozdje ili onu Tothemu. Mogla bi i magnezijum da pijes. Sto se tice muza, i mene bi to povredilo. A hormoni su mi ok (valjda )
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 10:39:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
eto jel vidite? Jel vidite da nisu hormoni? Maraj dali su mi, pijem gvozdje. Mm veceras spava sa P ne zanima me ehehhe...ja se ne odmorim pored deteta. Mislim kao spavala sam celu noc a imam utisak da oka nisam trenula.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 10:40:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zbog toga sto spava sa tobom.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 11:00:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ee, ja se sad bolje naspavam kad ona spava sa mnom. Strah me da je necu cuti nocu kad se probudi, a ona onda izlece naglavačke iz krevetica Ljiso, nisu hormoni, nisu
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 11:27:15
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! I ja se sada super naspavam sa M. Ali kad je bila tako mala, spavala je u krevecu, nisam smela da je stavim u krevet sa nama koliko god se puta budila u toku noći. Pa čak i kasnije sam spavala nekako napola, tek sam se pre par meseci opustila. Nema Anck. Je l' ona počela da radi i kako joj je malena, zna li neko?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 12:29:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja obukla svoje Bermude jes da mi visi stomak preko njih al to cu nekom dugackom tunikom da prekrijem ahahha
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 12:41:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vodila sam T posle casova na sisanje. Samo smo krajeve skratili. Sad odoh na sedmi. Vracam se da rucam, pa posle opet idem.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 14:25:00
|
|
|
|
jess021
|
Dva puta me vec izbacilo Isle jutros da predamo prijavu za vrtic, sreca nije bila guzva. Svratile do Spensa, pa busom kuci. Sanjice, nadam se da si manje nervozna. Ljiso, pisala sam ti u temi, sigurno se vec uspostavila laktacija, ako nastavis da dajes ad postoji mogucnost da se bebac navikne na flasicu i da ti se tad stvarno smanji kolicina mleka. Samo nek on siki i sve ce biti ok. Ne opterecuj se sa velicinom grudi, sigurno cujes da guta mleko kad sisa.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 14:34:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, popustilo me. Mada, i dalje me neke stvari jako nerviraju kako se neki ljudi ponasaju. Mrtva sam gladna.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 14:40:21
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, sad malo life coachinga Nisu te oni iznervirali, vec si ti dozvolila da te iznerviraju njihovi postupci. Znam da nije lako ni uvek moguce, ali probaj da se ne nerviras. Jedi nesto, bolje ces se osecati.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 14:42:15
|
|
|
|
Rosita
|
Hej mame. Mi ćemo uskoro u vrtić po brata. Kasnije na kontrolu kod gastro. Ja pojma nemam kakva mi je krvna slika, nisam proveravala :/. Videću sa ginekologom da l će mi dati da proverim. Šta je sa anck?
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 9.5.2018 15:02:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Sanjice, sad malo life coachinga Nisu te oni iznervirali, vec si ti dozvolila da te iznerviraju njihovi postupci. Znam da nije lako ni uvek moguce, ali probaj da se ne nerviras. Jedi nesto, bolje ces se osecati. Jess, kako da se nerviram kad je po nasim ledjima i po nasem dzepu. A ono sto sam pisala u temi me je proslo jer je neko nebitan, a nije mi ni rod.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Najlepše ime za devojčicu?Sanja19Koje je najlepše žensko ime od ponuđenih?Maša (
15%)
Sofija (
23%)
Lena (
20%)
Petra (
15%)
Kalina (
12%)
Tara (
15%)
Ukupan broj glasova: 426Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!