Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 10:52:49
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobar dan mame. Ljiso,nem arazloga da trpis uzmi prufen ili paracetamol. Meni su posle carskog isnistirali da uzimam po satnici brufen od 600 mg tri dnevno iako sam ja imala vrlo malo bolova jel je " bolje bolove preduprediti". A mala je non stop bila na grudima. Definitivno nebi drzali taj rezim godinama kao standardni postoperativi menadzment da ima ozbiljnih problema. Ja nemam taj luksuz da mogu da biram i da cekam. Imam danas prvu kontrolu kod gin posle porodjaja i idem sa maleckom. Sta cu. Pa kako bude. Samo se nadam da necu cekati dva sata kao sto se ponekad esava jer su termini prilicno teoretski a ne verujem da ce da me puste preko reda. Posle toga imam jos obaveza pa po decake. sve u svemu mlacenje po gradu od 12 do cirka 18 h. Morace nede i da jede razume se ali snci cemo se. Samo da se ne unervozi previse od truckanja i cimanja.nezgodno je ako dok su bas mali tesko ih je zaigrati. tj nemoguce.wish me luck.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 11:12:20
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan. Maslačak, razumem te. I ja bih morala tako. Meni je kontrola tek 28/5. Ponedeljak, mm ne radi. Ljišo, naši dečaci ko blizanci. I moj se sinoć drao više nego inače. Kakio 2* pri jednom podoju, sav se uvija, stenje, grči noge. Sinoć sam mu davala malo češće da sisa. Slažem se dq je to loše za njih. N je bio praktično izbacio jedan podoj zadnjih dana. Sisao na 2.5 do 3.5 h. To mu je prijalo. E onda nam odjednom nestade colief kapi. Ne mislim da ga spasavaju od bolova ali poboljšavaju varenje definitivno. Prebrzo nestaše. Za 10 dana, 2700 koštaju. Naručih jutros od dobavljača. U toj varijanti platiću jeftinije 2050. Ali sutra stižu. Isto kao i ti, da mi se domoći pola godine. Noćas je spavao na meni. Ne vredi, ako je ko dosledan i uporan u životu, ja sam, ali deca su mi takva dq ako teram mak na konac ima da se srušim jednog dana. A ako njemu pride nešto pomaže, uradiću to. Nisu gladni sigurno. Ako jesu, nije do nas. Anck, super što je bolje. Ostale mame, puno pozdrava.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 11:18:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maslacak nagutala sam se panadola u trudnoci zbog umnjaka i sad sve izbegavam. Ako mogu ovako neka... Rosita sve znas i ja isto kao i ti. Al izguracemo mi svoje hehehe..samo sto ti kazes dok ne izguramo da se srusimo. Drekao je juce kao blesav. Nego ima jeftinija varijanta colief kapi, coliprev se zovu. Kazu isti sastav. Ja se sad razmisljam da uzmem te. Inace mu dajem colikind. Deran i ja bili do prodavnice, icicemo posle po seku. Maslacak i ja sam D vodila na svoju kontrolu kod ginekologa izgleda cu tako i sa ovim momkom. S tim sto sad imam D da pazi na brata Eto pogodnosti malo vece razlike medju decom ehhe...Jao eno buni se odoh
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 11:36:45
|
|
|
|
Rosita
|
Mogu misliti kako je kad je mala razlika. Ovi naši veliki ne plaču, mogu sami da jedu, idu u toalet , oblače se, svlače, ma sve.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 11:48:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja vodim sina da je animira kad su takve situacije Nisam mogla da pisem na rr od juce, instalirah novi pregledac... Jess, kako ste? Anck, ljubim lepoticu, hrabricu! Rosita, za rezultate mi je mnogo, mnogo drago. Ljiso, bolje popiti i Brufen nego da se srusis sa detetom.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 11:57:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Mene drmaju hormoni, slusam neku pesmu koju T peva na zavrsnoj priredbi,i roditelji se ukljucuju jednog trenutka..i ucim pesmu i placem...porasla nam deca..a placem,jer mi je termin bas kad planiraju priredbu..prva nedelja juna..bicu u bolnici Joj,mnogo znaci kad su veliki i samostalni..meni T puno pomaze,sad kad je bila na ekskurziji sam jos vise shvatila koliko mi pomaze oko J...a da ne pricam kad odemo negde..ona je inace odgovornija...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 12:10:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao von i ja sam pre neki dan plakala i ljubila D jeste sto su odjednom veliki. Hajd mozda i ne budes u bolnici. PRomasices termin evo navijacemo hehehe..VEs me ceka. Ma sve me ceka. Nis ne radim. Katastrofa sam. A i samo nosam derana. Ja cim krene da kenjka odmah uzimam u ruke. P spava ja visim na rr i slusao radio. Ivana necu se skljokati. Juce mi je bila frka al danas sam ihaj bolje. KAze mm da izdrzim ovu nedelju hehehe..Valjda cu. Onda ce on biti u manjoj frci pa cemo se organizovati ako i dalje nastavi da me boli. Ja pretpostavljam da je zivac da nije neki tromb jer racunam da je tromb noga bi mi bila natecena i sl.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 12:30:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja imam problem sa desnom nogom,bol mi počinje u kuku negde pa se spusta niz nogu. Tada me i jajnici bole. Pre par godina kad mi se to prvi put desilo bila sam i na inekcijama,pregledima, i kod ginekologa ... I naravno ne zna se od cega je. Bolovi budu bas veliki kad me zadesi to.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 12:37:41
|
|
|
|
Rosita
|
Ja se redovno javljam dr kad mi nešto fali, a evo sad mi je par dana krvario hemoroid i nisam. Baš to, dojim, kad, kako... U drugoj situaciji ja kakva sam zakazala bih kolonoskopiju. Mislim ne bih, ali da dočaram . Tako da te razumem lj, al ipak prati. Isto i ja. Danas baš kenjka i prdi. Dojiđ na 2 h, biće začaranog kruga
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 12:53:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo isto. Dadoh mu ranije da sisa. Sav se zacenio. Ja peglala ves sa njim u rukama a bio suvise uznemiren da ga stavim u maramu. Tj da ja namestim maramu pa da ga stavim. Ja inace nisam bila kod dr opste prakse 9 godina i bas sam bila nedavno da uzmem karton da ga prebacim. Kad mi kazu vi ni nemate karton. Samo idite u ambulantu i to je to. ako idem kod specijaliste to je ginekolog. I kod nijednog drugog dr ja ne idem. Bila sam za mladez i tad sam ustvari bila kod opste prakse da mi daju uput za dermatologa.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 8.5.2018 13:01:12 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 14:54:17
|
|
|
|
Rosita
|
Ne znam da l je dozvoljeno da pišemo cene, ali čisto da uporedim. Zapravo i neću pisati cene. Ovaj coliprev ljišo, dozira se duplo više od colief, a ista mililitraža...tako da verujem da to dođe slično iako ne znam cenu coliprev-a.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 15:01:08
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Mogu misliti kako je kad je mala razlika. Ovi naši veliki ne plaču, mogu sami da jedu, idu u toalet , oblače se, svlače, ma sve. Rosi, dodji malo kod nas pa ces videti Vadili smo ponovo krv, bolji su nalazi a i one su bolje, danas su nesto i pojela. Bile smo u setnji, a i kasnije cemo opet. Ne bi odmah da ih vodim da jurcaju na igralistu. Ja se jos bavim sa ribanjem kuhinje, siznucu.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 15:06:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, kad završiš sa svojom kuhinjom dođi i kod mene ja nikako da se nateram.
< Poruku je uredio Ana RR -- 8.5.2018 15:09:00 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 15:10:26
|
|
|
|
jess021
|
Ana, vazi Ti cuvaj njh dve, a ja cu da ribam. Nedostaje mi samo onaj vikler na siskama, krpa mi je ionako uglavnom u rukama.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 15:31:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Dogovoreno! I vikler ću ti naći, nemaš frke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 17:06:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu te i isfenirati posle ako mi sredis kuhinju moze i sminkanje, cupkanje obrva i brkova, ako treba. Decu cu voditi u igraonicu 😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 19:22:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Masem vam svima... Od juce od 18h do 4 ujutru povracala na svakih 15 minuta, bukvalno. + proliv, onaj najstrasniji. Pokosio me virus odjednom, samo tako. Jedva izdrzavam danas, nista ne mogu da jedem ni pijem. Bar je povracanje stalo. Glava razvaljuje. Mama mi je dosla, uzela bolovanje da mi pomogne.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 19:23:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja se naterala ovih dana po malo, i dovedoh kao sve u red, kad sada opet haos... igracke ovde, bojanke tamo, stvari sa treninga mm, i kao da nista nisam radila .... Auuu mama jo, ja tek sad videh.. uzas... samo lezanje i odmor, iskoristi bar sto imas pomoc...
< Poruku je uredio MimaKos -- 8.5.2018 19:31:39 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 19:55:41
|
|
|
|
Rosita
|
Mama jo Prokleti virusi Da što pre ozdraviš.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 19:58:34
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja cu te i isfenirati posle ako mi sredis kuhinju moze i sminkanje, cupkanje obrva i brkova, ako treba. Decu cu voditi u igraonicu 😂😂 Vidi ovu... prvo kod mene, ja ću da napravim tortu i ručak i piće da ohladim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 19:59:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao mama Jo užas... uh, znam kako ti je, meni je tako od migrene, ne treba mi virus
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 20:09:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Mama jo..uzasan je virus,a deca mnogo lakse podnesu nego mi..ja san bila kao pokosena..jos trudna..meni je J zavrsila na infuziji..samo uzimaj orosal..znam da je grozan,ali mora.. Koliko vas ima za ribanje..ja sam gornje delove oribala,a za donje ne mogu da se sagnem a da sednem i ribam, vise me niko ne podigne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 20:18:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mama jo bas ti nije trebalo. Hajd da to protutnji i prodje. Von haha ja sam tako sedecki ribala rernu kad nisam Dumrla Inace "goal achieved" P spava od 20:00 nadam se da ce to da nam postane rutina. Sad D sredim i ona do 21h i to je to Mm ceo dan sa ovim francuzom njegovim ko zna kad ce doci. Nocas kasno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 20:26:22
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, bas mi je zao. Da sto pre prodje! Ivana, Ana Mi bile u centru, bas nam je bilo lepo. Opet nisam oprala kosu, vaske cu dobiti.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 8.5.2018 20:55:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, bas mi je zao Jess, opusti se, vaske vole cistu kosu, nije tacno da vise vole prljavu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Rana posle CRguppy RRKoliko dugo vas je bolela rana posle carskog reza?manje od mesec dana (
50%)
1-2 meseca (
0%)
2-5 meseci (
0%)
više od 5 meseci (
50%)
Ukupan broj glasova: 8Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!