|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/18 [chat]
7.5.2018 16:15:42   
Misha i Ljisha
To nisam znala. Onda cu sutra ujutru tako. Ostavicu mm i P D cu u vrtic pa cu otici do dz. D gleda crtace ja dojim P a mm drema.
Eh da. Konacno stigao radni sto za Duser posted image

Divan je.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 401
7.5.2018 17:33:51   
mama Jo
Super 😊 neka uziva uceci na njemu 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 402
7.5.2018 17:57:54   
Sanjica26 RR
To bi trebalo tako da prednost daju trudnicama i porodiljama.

Moje gledaju nesto na you tube. Bili smo na terasi. Sredjivali smo noktice. user posted image Meni je javila koleginica da ne dolazim na jedan cas. Pustili su ih.

Sad raduckam. Mislile smo da idemo kod frizera, ali je pljusak.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 403
7.5.2018 20:18:21   
Rosita
Hvala žene. Toliko sam se sekirala. Nikad više u tu lanoratoriju otići neću. Nsša gastro je još tada rekla da nema šanse, ali lakše je sad kad je potvrđeno :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 404
7.5.2018 20:38:40   
Anck Su Nmaun
Vece zene
Kod mene se toliko stvari ovih dana desava da sam malo je reci u haosu!! Mozak ce mi eksplodirati!
I oko posla i oko dece. T boli stomacic vec treci dan,veceras je zadrzali u bolnici user posted image Cisto da je imaju na oku da vide sta se desava.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.5.2018 20:39:09 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 405
7.5.2018 20:44:08   
Rosita
Joj anck :(. Pa šta kažu?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 406
7.5.2018 20:58:50   
jess021
Joj Anck pa ko je sa njom?
M opet imala temp pa sam je ipak odvela, viroza.
Mama Jo, naravno da nisam oprala kosuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 407
7.5.2018 21:00:58   
Sanjica26 RR
Moje su legle, ali T jos malo cita..pa laku noc. Sad cu i ja na citanjac.

Mama jo, kako ti je?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 408
7.5.2018 21:17:53   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: jess021

Joj Anck pa ko je sa njom?

Ne daju nikome, pogotovo sto nemamo onaj antiogram za male boginje.
Velika je ona, sad joj je mm odneo tablet i telefon . Taman zanimacija pred spavanje.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 409
7.5.2018 22:12:12   
Misha i Ljisha
Anck user posted image
Nadam se da ce sva decica brzo ozdraviti.

P se veceras drao kao blesav. Mm je vec hteo da nas vodi kod dr. A P je toliko gasova ispustio i toliko puta kakio da je ocigledno da ga stomacic zeza. Evo spava konacno vec nekih sat vremena ali cvili i brzo dise.

Mm je otisao na aerodrom. D odavno spava.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 410
7.5.2018 22:21:46   
Sanjica26 RR
Ljiso, sigurno ga bas muci stomacic. user posted image
Moje odavno spavaju. I ja sam legla i citam knjigu. Sutra u nove radne pobede.
Anck, nadam se da ce vec sutra da se razresi zasto ju je muci stomacic.
Ona je bas hrabrica.

Direktna veza do poruke: 411
7.5.2018 22:25:15   
Maraj
Rosi supwr za rezultat user posted image
Anck, pa svaka cast za malu hrabricu. Nije se bunila sto ce ostati sama?

Direktna veza do poruke: 412
7.5.2018 22:35:53   
vocicana
jao Anck, ja ne mogu da verujem kako se sve tako iznamestalo. Prvenstveno zelim maleckoj da se sto pre vrati kuci da bude dobro, a ti se drzi, moras.
Dobro vece, ja na poslu standardno, imali bas guzvu, ali evo nadam se da se svi malo primire veceras. Bas je padala kisa, ali dobro smo prosli, setali, uzivali.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 413
7.5.2018 22:44:29   
vonavoj
Ljisha,nama je T urlala dan noc..palili smo fen.mm igrao uzicko kolo sa njom u narucju..ma show..
Inace,kod mene nista novo,moje devojke jos ne spavaju..eeej..pa flipnucu..kaze T a sto ovako rano idemo na spavanjeuser posted image
Juce je vozila sa mm bicikli i presli su 18km..ona vozi svoj veliki bicikl..ustala u 9h..i ceo dan napolju, i nije zaspala pre 23h.eeeeej..pitam se gde gresim?!?! Od 21 su u krevetu bile,u mraku i kikocu se..100 puta sam ustala,ma jok..

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 414
7.5.2018 22:48:06   
vocicana
Von ni u cemu ne gresis, takva su deca. Moj je danas premotao od trcanja i setanja i veranja na sve zivo, jedva je zasapo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 415
7.5.2018 22:51:56   
Sanjica26 RR
Odakle im toliko energije. user posted image Blesace. Moje uveliko spavaju.
Ni ne mogu u ovo vreme da budu budne i da hoce. Jednostavno umorne su.
Von, one su prosto takve. Nadam se da ce bata biti poslusniji sto se tice spavanja.

I moje se stalno kikocu. Npr T hoce da spava, a ova mala je zapricava.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 7.5.2018 22:53:48 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 416
7.5.2018 23:03:57   
vonavoj
Pa da..i nama se T zali da joj J ne da..mladje su vestice..ustaju u pola 8 za vrtic..ali spavaju u vrticu bar 1h..i to im je puno i uvece ne mogu da spavaju.
A stvarno jesu takve,i kao bebe su malo spavale..obe su sa 9 meseci imale samo jedno spavanje od 12 do 14h..i to je to..a uvece od 22 do 7h..max 8h.

Direktna veza do poruke: 417
7.5.2018 23:07:21   
vocicana
Moj kada se zakuca oko 13:30 mogao bi sticem utisak da spava do 19 h pa bi bairio celu noc budan. Ja ga budim u 15 h i super je uvece. Ma Sanjci, prepuni energije!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 418
7.5.2018 23:12:36   
Sanjica26 RR
Von, moje ustaju u pola sedam. One se jedva i probude. Sofi me je cak juce i molila da ne ide u vrtic nego da idem sa mnom na casove.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 419
8.5.2018 1:44:21   
Misha i Ljisha
Von ja bih siznulauser posted image moja ustaje oko 7 i u krevetu je u 21. Ne spava vise preko dana iako joj mozda nekad i treba ali stvarno je problem jer ne.moze da odrema pola sata sat vec odrapi ihaj i to ne.mozemo da je probudimo i onda uvece bude belaja. Tako da je bolje da ne spava. Bukvalno kako legne tako se komira i mislim da se ni ne pomeri pola noci koliko bude umorna.
Mm dosao. Ja gledam P. Razmisljam se buditi ili ne buditi kao i svaku noc sto se mislim. Jadnicak mi se okrenuo nekako u neki polozaj kao da je na stomaku a sa strane je. Valjda mu prija tako.

Danas je bas dosta kakio. Kaze mm mozda je gladan. Di gladan a svaka pelena krcata i usrana. Bas svaka. Ne znam nisam pametna. Nego meni grudi danas nisu nesto nadosle. Popodne sam bas imala problem pa sam se i ja nakon mm izjave zapitala malo. Al dala sam mu cesce da siki. Sve mislim mozda znog bola u nozi i popila sam panadol popodne. Nemam pojma. Inace malo me popustila noga.
D mi je nesto sanjala i plakala u snu pa sam lezala jedno vreme i pored nje.
Nista veceras za sefa nisam uradila. Sad me vec grize savest ali stvarno nemam energije za to.
Von ukljucij danas na youtube-u zvuk fena. Malcice mu pomogao da se smiri. Bas bas ga muci stomacic.

Jaooo samo da doguramo do pola godine. Da mi bude veci i cvrsci i da se igramo i ruckamo. Ovako mi je sav bespomocan. Mislim i onda je al me onda druga prica.

Odoh nazad na spavanje. Ne diram lava dok spavauser posted image ne budi se ne stenje nek se odmori nasisao se danas fest

Direktna veza do poruke: 420
8.5.2018 6:49:45   
jess021
Jutro!
Eto prilike da popijem kafu user posted image
Budna sam od 5h. Mala malopre opet zaspala, a ja skuvala kafu. Danas cemo opet vaditi krv jer su joj prosli put bas bili niski leukociti.
Anck, mislim na vas. Javi sta ima novo.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 421
8.5.2018 7:32:07   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja cekam da T zavrsi dorucak, pa da je vodim u skolu.
Sofi ode u vrtic. Kaze mi malo pre nego sto je krenula: Ajde mama da se pomesamo (zamenimo) ti mene da vodis, a tata T. Imala sam predlog da svi idemo da je odvedemo, ali T gnjavi sa doruckom.

Moram sve do 11 da sredim. Posteljina se pere.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 422
8.5.2018 7:33:42   
MimaKos
Dobro jutro! Napokon naspavana i odmorna, budna od 6bali puna energije! Taj virus ili sta je vec je bas gadan, ja sam skoro kroz to prosla a klinci u vrticu kod starije prepolovljeni.. svi isti simptomi, ali kazu protutnja par dana kroz organizam pa se sredi samo, klincima probioimuno i to je to..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 423
8.5.2018 8:52:34   
Milena18
Dobro jutro,
Jess, je l' prošla temperatura?
Ljišo, hoćeš li ići kod lekara zbog noge?
Moja M je jutros plakala, nije htela u vrtić. Imaju pet beba na adaptaciji sada, po ceo dan plaču. Kad se setim kako su se i oni drali u početku, a sada su kao veliki user posted image

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 424
8.5.2018 10:27:47   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame.

Jaoo nisam otisla kod dr. Mm je ipak morao u pola 7 na posao. Istezala sam se. U jednom momentu mi bilo jos gore sad mi je malo bolje. Nisam popila ni panadol. To cu bas ako vise ne znam sta cu sa sobom

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

Anketa

Imena za devojcice
borica

Koje vam se ime za devojcicu najvise svidja?

Kalina (24%)

Andjelija (9%)

Nikolija (7%)

Nikolina (13%)

Sofija (29%)

Magdalena (17%)

Ukupan broj glasova: 187

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here