Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 9:53:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sutra al posto necemo nesto posebno slaviti odnela sam da u vrticu proslavi sa drugarima i vaspitacicom.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 9:54:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ne pise na tikeru 2 Ivana vreme leti bas bas. Jos pogotovo kad coveku treba mira i tisine ahhah...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 10:57:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juuuuu, vidi ticker, poludeo Ako stignem posle sa kompa stavicu drugi. Svasta.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 10:58:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao porasla maca
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 11:14:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ona je baksuz, bre. Vise sin voli da se presvlaci i sredjuje nego ona. Obucem joj haljinicu, ti vuce, skida, vristi... Obučem joj presladak teksas sorc na tregere, do izlaznih vrata je sve dugmice sa strane i na tregerima otkopcala.. Na kraju joj obucem neki obican sorc i majicu (mislim da joj se ta majica svidja ). Trakicu za glavu odmah skinula. Dala sam vaspitacici, rekoh, ako budete uspeli vi joj stavite, ako ne mozete da poklonite nekoj devojcici
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 12:51:28
|
|
|
|
Milena18
|
Jao, maca puni dve godine I moja voli da bira šta će da obuče. Svako jutro se borimo. Često i meni bira. Ako joj se ne sviđa šta sam obukla, obavezno bude "suci mama to, moze ovo" i onda mi donese neku majicu od pre sto godina koju nosim po kući.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 13:03:16
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ona je baksuz, bre. Vise sin voli da se presvlaci i sredjuje nego ona. Obucem joj haljinicu, ti vuce, skida, vristi... Obučem joj presladak teksas sorc na tregere, do izlaznih vrata je sve dugmice sa strane i na tregerima otkopcala.. Na kraju joj obucem neki obican sorc i majicu (mislim da joj se ta majica svidja ). Trakicu za glavu odmah skinula. Dala sam vaspitacici, rekoh, ako budete uspeli vi joj stavite, ako ne mozete da poklonite nekoj devojcici Ivana, bice maca prava vrca. Strpljenja treba jos nekih god do dve. Hihi. Isto je to moja Dunja radila, na rodjendanu i krstenju je odmah trakicu skinula. Sve je zulja smeta itd. Sad trazi sama "haljinu" kad god je neka prilika. I hoce snalice , repice! Ljubi mackicu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 13:51:38
|
|
|
|
Ana RR
|
blesa malena!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 13:57:45
|
|
|
|
Maraj
|
Jao sta mi zene sve trpimo zarad lepote. Visoke stikle, a posle nas noge bole Kojekakve frizire a posle koren dlake boli Mindjuse raznorazne. Meni najgore one klipse. Stane mi cirkulacija u uhu kad ih skinem Uvucen stomak samo da bi sve izgledalo tip top Ma idi. Jos i deca da trpe da ih nesto zulja. Imace vremena kada ce trpeti sve to. Za sad nek uzivaju "u slobodi" kretanja Ljubni nam macu
< Poruku je uredio Maraj -- 11.5.2018 13:58:33 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 14:06:09
|
|
|
|
jess021
|
Joj kad smo kod oblacenja ja sad kontam sto su devojcice u balskim haljinama i suknjama na igralistu L neki dan obukla neku rozu haljinu sva od tila i nece da skine, jedva je ubedih, jos malo pa vise necu moci. Mi bile na igralistu, posle cemo do centra. Besna sam sama na sebe, prosle godine kupili ona tandem kolica i ja ih zimus prodam, kao nece mi vise trebati, curka. Ivana, Maca je sou program! Rosi, sigurno ga nisu dobro merili na rodjenju. Nemas sta da brines.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 14:07:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, devojke😘 Maraj, slatko se nasmejah tvom postu. Ma ja nju uopšte ne teram da se ne znam kako obuce. Uvek gledam da joj bude udobno, komotno za igru. Za frizuru cu je sigurno maltretirati samo da joj kosa poraste 😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 14:22:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mame. Ja stigla s posla danas ranije i evo sela sam dok još mackice spavaju. Bas mi nedostajete i često mislim da vas i bas mi je zao što nemam vremena da vise kuckam sa vama. Kako ste mi sve redom, decica? Ja prvo da napišem post pa da onda nešto u pročitam. Mi smo dva meseca mirni bili sto se tiče prehlada virusa, kad sad imamo šarlah, Andja mi se osula pre nekoliko dana ne tako puno, pije ab, kod nje je i brisom grla potvrđeno samo nije velik broj bakterija pa se već posle drugog dana antibiotika povuklo. Ema je ok nema u brisu ništa ali pije ab preventivno. Tako...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 15:12:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Gdee ste mamike? Bila sam do Dma da potrosim parice, na sve je 15%..pa kupila njihove proizvode koji su retko na akciji, a koristim ih..izmedju ostalog i Mg 425din 300kom sta bi sve mogla da nakupujem..i ovako je otislo 2300.. Joj, kad smo kod oblacenja, starijoj sta spremim ona obuce,a mladja samo haljine i suknje..i urla ako spremim nesto drugo, odlepim od nje..i zimi i leti u suknjama Suzi.i mojw su prosle godine u ovo vreme imale sarlah, tj.starija..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 15:31:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
gde te žene? Moji su stigli, pa se druzimo. Sto se tice oblacenja Sofi je do pre godinu dana bila nemoguca. Samo haljinice je htela da oblaci i helanke. I kad je zima. Sad je super. Sve se lepo dogovaramo. Suzi, sto pre ozdravite.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 18:16:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Helloo I mi sutra slavimo, Tacka 8 i Vucku 2 godine bas nam brzo porasla deca !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 11.5.2018 21:43:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Vece drage... sutra zurka kod mnogih vidim, mi nismo bas nista planirali mozda vam upadnemo hehehe, salim se naravno, vikend pa cemo lagano... Mi smo se skroz oporavili konacno od onog groznog virusa i sad teraj sve po starom
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 12.5.2018 8:44:23
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro. Kod mene ludnica. D se razboleo, ima T, njegov čuveni kašalj, mislim da ga inhaliram. Nadam se da je beba iole zaštićena jer sisa. Ivana, anck, srećni rođendani!
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 12.5.2018 8:56:18
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja malopre ustala, moji jos spavaju. Treba da idemo u Kamenicki park na humanitarni trening. Mama Jo, drago mi je da ste dobro. Anck, Ivana srecan vam divan dan!! Suzi, Rosi bas mi zao, da sto pre ozdravite!
< Poruku je uredio jess021 -- 12.5.2018 8:57:28 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 12.5.2018 9:23:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro...dan sta li je Hvala , V je rodjus sledece nedelje al danas slavimo oba Ja na poslu ubijam vreme...smaram se!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 12.5.2018 10:39:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Anck.a gde radis Kod mene od jutros samo daj, daj..samo zahtevaju, traze..ubijaju me..majke mi. Mislila sam da sredjujem kucu,ali je crveno slovo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 12.5.2018 10:58:58
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi od jutros opet u iscekivanju, opet gosti :) nema ih nema, pa kad navale svi u nedelju dana :))ali super, samo jos kad bi nas vreme posluzilo:) Srecan rodjendan svim malim slavljenicima, vidim da ih je puno!
< Poruku je uredio MimaKos -- 12.5.2018 10:59:53 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 12.5.2018 13:22:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Vidim slavj se. Srecni rodjendani svima P i ja se drzimo. Spava na meni. Kad ga spustim gasovi ga rasturaju. Jutros mi je puno bljuckao. Ili bolje da kazem povracao. Sve po podu u mlazu. Bila juce patronazna da ga meri. Dobio je 680g od kako je izasao iz bolnice. To je 3 nedelje. I nije mi puno dobio. Tacno je usporio zbog bljuckanja cestog. Ona kaze da je on super jer ionako bebe imaju "rok" dve nedelje da se vrate na porodjajnu tezinu a nakon toga dobijaju vise. Izduzio se za 5 cm (kolko je precizno to njeno merenje). Mm i D bili na treningu. D se fest izgrebalA. Nije htela helbke ili bermude duze vec sorc a pala je na treningu. Danas tek u pogon stavljamo sudomasinu. Treba da dodje covek da je prikljuci. Eno mm sredjuje i rasklanja kuhinju. Jedsn brzi edit hehe... Deran je isti tata ali spava kao i ja. I meni jedan kapak brze "padne" od drugog pa ispada da viri hehe
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 12.5.2018 13:24:58 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 12.5.2018 14:57:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav svima! Uf, samo kad je proslo... Rosi, evo mi smo svi redom imali virus u ozbiljnom obliku, bebi nista... jedan dan sam posumnjala na proliv ali nije bio ustvari, tako da mislim da ti je beban zasticen 😊 Lepo proslavite rodjuse danas svi, mi smo svasta planirali popodne ali evo naoblacilo se kao da ce ozbiljna oluja da bude...
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 12.5.2018 21:14:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Moji gledaju Evroviziju. Muz i deca spavaju. Ja cu posle Evrovizije. Malo cu da citam, a usput da slusam muziku.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 12.5.2018 21:41:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Ja se konacno cula sa sefom jaoo divan je, prosto me sramota. KAze mi nije nikakav problem da me je trebao zvao bi me ranije. Hvala mmu do neba. Decica spavaju sad vec odavno a evo ja cu za sefa par stvari pa palim i ja u krevet.
|
|
|
Anketa
Da li vam se dopada ime Srna?pisuljicaDa (
38%)
Ne (
62%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!