RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 16:15:42)

To nisam znala. Onda cu sutra ujutru tako. Ostavicu mm i P D cu u vrtic pa cu otici do dz. D gleda crtace ja dojim P a mm drema.
Eh da. Konacno stigao radni sto za D[sm=bravo.gif]

Divan je.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 17:33:51)

Super šŸ˜Š neka uziva uceci na njemu šŸ˜Š

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 17:57:54)

To bi trebalo tako da prednost daju trudnicama i porodiljama.

Moje gledaju nesto na you tube. Bili smo na terasi. Sredjivali smo noktice. [sm=smiley1.gif]Meni je javila koleginica da ne dolazim na jedan cas. Pustili su ih.

Sad raduckam. Mislile smo da idemo kod frizera, ali je pljusak.

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 20:18:21)

Hvala žene. Toliko sam se sekirala. Nikad viÅ”e u tu lanoratoriju otići neću. NsÅ”a gastro je joÅ” tada rekla da nema Å”anse, ali lakÅ”e je sad kad je potvrđeno :)

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 20:38:40)

Vece zene
Kod mene se toliko stvari ovih dana desava da sam malo je reci u haosu!! Mozak ce mi eksplodirati!
I oko posla i oko dece. T boli stomacic vec treci dan,veceras je zadrzali u bolnici [sm=smiley13.gif] Cisto da je imaju na oku da vide sta se desava.

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 20:44:08)

Joj anck :(. Pa Ŕta kažu?

jess021 -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 20:58:50)

Joj Anck pa ko je sa njom?
M opet imala temp pa sam je ipak odvela, viroza.
Mama Jo, naravno da nisam oprala kosu[sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 21:00:58)

Moje su legle, ali T jos malo cita..pa laku noc. Sad cu i ja na citanjac.

Mama jo, kako ti je?

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 21:17:53)

IZVORNA PORUKA: jess021

Joj Anck pa ko je sa njom?

Ne daju nikome, pogotovo sto nemamo onaj antiogram za male boginje.
Velika je ona, sad joj je mm odneo tablet i telefon . Taman zanimacija pred spavanje.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 22:12:12)

Anck [sm=smiley31.gif]
Nadam se da ce sva decica brzo ozdraviti.

P se veceras drao kao blesav. Mm je vec hteo da nas vodi kod dr. A P je toliko gasova ispustio i toliko puta kakio da je ocigledno da ga stomacic zeza. Evo spava konacno vec nekih sat vremena ali cvili i brzo dise.

Mm je otisao na aerodrom. D odavno spava.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 22:21:46)

Ljiso, sigurno ga bas muci stomacic. [sm=smiley13.gif]
Moje odavno spavaju. I ja sam legla i citam knjigu. Sutra u nove radne pobede.
Anck, nadam se da ce vec sutra da se razresi zasto ju je muci stomacic.
Ona je bas hrabrica.

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 22:25:15)

Rosi supwr za rezultat [sm=bravo.gif]
Anck, pa svaka cast za malu hrabricu. Nije se bunila sto ce ostati sama?

vocicana -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 22:35:53)

jao Anck, ja ne mogu da verujem kako se sve tako iznamestalo. Prvenstveno zelim maleckoj da se sto pre vrati kuci da bude dobro, a ti se drzi, moras.
Dobro vece, ja na poslu standardno, imali bas guzvu, ali evo nadam se da se svi malo primire veceras. Bas je padala kisa, ali dobro smo prosli, setali, uzivali.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 22:44:29)

Ljisha,nama je T urlala dan noc..palili smo fen.mm igrao uzicko kolo sa njom u narucju..ma show..
Inace,kod mene nista novo,moje devojke jos ne spavaju..eeej..pa flipnucu..kaze T a sto ovako rano idemo na spavanje[sm=smiley13.gif]
Juce je vozila sa mm bicikli i presli su 18km..ona vozi svoj veliki bicikl..ustala u 9h..i ceo dan napolju, i nije zaspala pre 23h.eeeeej..pitam se gde gresim?!?! Od 21 su u krevetu bile,u mraku i kikocu se..100 puta sam ustala,ma jok..

vocicana -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 22:48:06)

Von ni u cemu ne gresis, takva su deca. Moj je danas premotao od trcanja i setanja i veranja na sve zivo, jedva je zasapo.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 22:51:56)

Odakle im toliko energije. [sm=smiley36.gif] Blesace. Moje uveliko spavaju.
Ni ne mogu u ovo vreme da budu budne i da hoce. Jednostavno umorne su.
Von, one su prosto takve. Nadam se da ce bata biti poslusniji sto se tice spavanja.

I moje se stalno kikocu. Npr T hoce da spava, a ova mala je zapricava.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 23:03:57)

Pa da..i nama se T zali da joj J ne da..mladje su vestice..ustaju u pola 8 za vrtic..ali spavaju u vrticu bar 1h..i to im je puno i uvece ne mogu da spavaju.
A stvarno jesu takve,i kao bebe su malo spavale..obe su sa 9 meseci imale samo jedno spavanje od 12 do 14h..i to je to..a uvece od 22 do 7h..max 8h.

vocicana -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 23:07:21)

Moj kada se zakuca oko 13:30 mogao bi sticem utisak da spava do 19 h pa bi bairio celu noc budan. Ja ga budim u 15 h i super je uvece. Ma Sanjci, prepuni energije!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (7.5.2018 23:12:36)

Von, moje ustaju u pola sedam. One se jedva i probude. Sofi me je cak juce i molila da ne ide u vrtic nego da idem sa mnom na casove.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (8.5.2018 1:44:21)

Von ja bih siznula[sm=smiley36.gif] moja ustaje oko 7 i u krevetu je u 21. Ne spava vise preko dana iako joj mozda nekad i treba ali stvarno je problem jer ne.moze da odrema pola sata sat vec odrapi ihaj i to ne.mozemo da je probudimo i onda uvece bude belaja. Tako da je bolje da ne spava. Bukvalno kako legne tako se komira i mislim da se ni ne pomeri pola noci koliko bude umorna.
Mm dosao. Ja gledam P. Razmisljam se buditi ili ne buditi kao i svaku noc sto se mislim. Jadnicak mi se okrenuo nekako u neki polozaj kao da je na stomaku a sa strane je. Valjda mu prija tako.

Danas je bas dosta kakio. Kaze mm mozda je gladan. Di gladan a svaka pelena krcata i usrana. Bas svaka. Ne znam nisam pametna. Nego meni grudi danas nisu nesto nadosle. Popodne sam bas imala problem pa sam se i ja nakon mm izjave zapitala malo. Al dala sam mu cesce da siki. Sve mislim mozda znog bola u nozi i popila sam panadol popodne. Nemam pojma. Inace malo me popustila noga.
D mi je nesto sanjala i plakala u snu pa sam lezala jedno vreme i pored nje.
Nista veceras za sefa nisam uradila. Sad me vec grize savest ali stvarno nemam energije za to.
Von ukljucij danas na youtube-u zvuk fena. Malcice mu pomogao da se smiri. Bas bas ga muci stomacic.

Jaooo samo da doguramo do pola godine. Da mi bude veci i cvrsci i da se igramo i ruckamo. Ovako mi je sav bespomocan. Mislim i onda je al me onda druga prica.

Odoh nazad na spavanje. Ne diram lava dok spava[sm=smiley36.gif] ne budi se ne stenje nek se odmori nasisao se danas fest

jess021 -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (8.5.2018 6:49:45)

Jutro!
Eto prilike da popijem kafu [sm=smiley1.gif]
Budna sam od 5h. Mala malopre opet zaspala, a ja skuvala kafu. Danas cemo opet vaditi krv jer su joj prosli put bas bili niski leukociti.
Anck, mislim na vas. Javi sta ima novo.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (8.5.2018 7:32:07)

Dobro jutro. Ja cekam da T zavrsi dorucak, pa da je vodim u skolu.
Sofi ode u vrtic. Kaze mi malo pre nego sto je krenula: Ajde mama da se pomesamo (zamenimo) ti mene da vodis, a tata T. Imala sam predlog da svi idemo da je odvedemo, ali T gnjavi sa doruckom.

Moram sve do 11 da sredim. Posteljina se pere.

MimaKos -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (8.5.2018 7:33:42)

Dobro jutro! Napokon naspavana i odmorna, budna od 6bali puna energije! Taj virus ili sta je vec je bas gadan, ja sam skoro kroz to prosla a klinci u vrticu kod starije prepolovljeni.. svi isti simptomi, ali kazu protutnja par dana kroz organizam pa se sredi samo, klincima probioimuno i to je to..

Milena18 -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (8.5.2018 8:52:34)

Dobro jutro,
Jess, je l' proŔla temperatura?
LjiÅ”o, hoćeÅ” li ići kod lekara zbog noge?
Moja M je jutros plakala, nije htela u vrtić. Imaju pet beba na adaptaciji sada, po ceo dan plaču. Kad se setim kako su se i oni drali u početku, a sada su kao veliki [sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (8.5.2018 10:27:47)

Dobar dan mame.

Jaoo nisam otisla kod dr. Mm je ipak morao u pola 7 na posao. Istezala sam se. U jednom momentu mi bilo jos gore sad mi je malo bolje. Nisam popila ni panadol. To cu bas ako vise ne znam sta cu sa sobom

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>