Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (9.5.2018 10:06:35)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ljiso to je mesavina hormona i zaboravnosti muzeva. Pogodilo bi te i da nemas uticaj hormona. I mij je zaboravan uzas jedan. I , svaka cas_t za spavaca. Uh kad bi sutra i moja beba tako spavala bilo bi milina. Jel ga samo dojis? Ja L dojila i on se stalno budio i trazio kontakt sa mnom. Od spavanja nista nije bilo...samo kad se set_im... NISU HORMONI [sm=smiley36.gif] (ovo je bilo vikanjeheheh..) Salim se ja malo. Dojim ga, ali se desilo par veceri da npr sisa na svaki sat pa mi ne nadodje mleko tako brzo jer ne stignem ni da jedem ni da popijem nesto i onda mu se spava pa kenjka dodatno, ustvari ne kenjka vec arlauce, pa visi na sisi, i onda sam tako izgubila zivce i dala mu dohranu uvece pred spavanje kao dopunu. I iskreno nije ni popio dohranu samo sam bezveze buckala, vec se komirao na kraju od umora. Samo jednu noc je trazio da sisa u 2 ujutru. A sto se tice kontakta, deran jos nije ni video kako mu izgleda krevetac. [sm=smiley36.gif] Spava sa mnom. Mozda zato tako dugo i spava nemam pojma. Nisam razmisljala o tome, ali sve je moguce. Nego se ja brinem oko moje malokrvnosti ove noge i nadolazenja mleka. Grudi mi vec nisu onako pune. Ujutru curi iz njih jer dugo spava ali ceo dan su da prostite posle mlitave. Medjutim on kaki uredno i svaka pelena mu je krcata pa racunam nije gladan. Evo sisao je jutros u 5 pa u 7 i 30 i od tad spava. Valjalo bi da ga budim mozda za siskanje. a dohrani sad vec cini mi se istice rok. 3 nedelje od otvaranja a kupili je za one prve dane dok meni mleko nije nadoslo i dok deran nije naucio da sisa.
|
|
|
|