Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (6.5.2018 14:40:11)
|
ah i moja dise brzo ko da trci 100m metara ponekad, i zagrcava se profesionalno. Nocas mi je i povratila, posto se prezdrala u roku od 5 minuta, Bila mnogo gladna posle 6 h spavanja bez budjenja navalila ko ala i preterala, takav mlaz valjda u zivotu do sad nisam videla. Interesantno sledeceg sekunda je nastavila da jede?!? i posle toga spavala. I da stuca redovno i prdi i u snu nekad stenje. Ali eto nije placljiva tako da ja sve eto ne shvatam kao nista drugo nego " uobicajene bebece muke). u celoj prici i dalje dobro napreduje ( ima oko 5 600) tako da ja kontam dobro joj je. Dok sisa protestvuje samo uvece, to valjda kad me posteno isprazi jel sisa po tri puta za dva sata pa onda udje u dramu da nema vise?!?![sm=smiley36.gif]... Sta da joj radim. Sto se tice nosa ljiso sad znas zasto ka u zivotu deci nisam ocistila nos. Isli su slinavi! Iako ni oni nisu bili drekavci, na svaki pokusaj da pridjem nosu, tako su urlali da me je kod prvog ili drugog pokusaja kod obojice prosla volja. Ceo segment na tu temu, ja sam preskocila dobrovoljno.... To je znacilo da je bilo situacija gde su morali da se snalaze kako da disu ali su se snali. Njoj mogu da ukapam malo fizioloskog iako dobijem prostestnu notu. Nije tako strasno kao sto je bilo kod njih, da bilo sta izvlacim i ispiram, ne pada mi napamet. Krcala je ona jos u bolnici malo , kazu to je normalno tj cesto kod dece koja se rode carskim jer ima ostane vise plodove vode... Sad je puno bolje, sporadicno se pojavi po malo, ja mislim iskreno dad je to vise od mleka koje joj udje jel je alava nago sto ima sline. a sto se poredjenja tice je tacno: iako je refleksna stvar, tj prirodno je uporediti sa poznatim iskustvom stvarno treba izbegavati. Svako dete je drugacije, tako da koliko god iskustvo znacilo, iskustvo nije "recept za upotrebu". Za svako dete mora da se nadje drugi sistem koji radi poso.
|
|
|
|