RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (4.5.2018 15:13:24)

Sad smo Sofi i ja kod kuce. Idemo kod mm da mu nesto pomognemo.[sm=smiley1.gif]

MimaKos -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (4.5.2018 15:35:07)

Vratili se iz skitnje, napokon sunce kod nas... Bebac spavao sve vreme..nista lepse..

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (4.5.2018 15:37:20)

Jedem jagode i kuliram sa decom. Sad cemo jos malo napolje.
Ja bila kod dr. Po bolovanje...[sm=zmeden.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (4.5.2018 16:11:04)

Uspela da skuvam rucak i operem sudove i oribam sporet juhuuu obicno mi nesto ostane

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (4.5.2018 16:24:04)

Ja spremala lososa kojeg btw nisam prethodno probala pa sam ga lepo začinila. A on već bio usoljen. [sm=smiley5.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (4.5.2018 16:26:52)

Anck.sta je bilo za posao?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (4.5.2018 17:53:09)

evo sad mogu da radim a sad mi se sef ne javlja [sm=zz_banghead.gif] a rekao mi sta da uradim i posle mi ipak rekao pre negos to krenem da radim da ga zovem.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (4.5.2018 20:15:33)

Mi isli do Akse, svasta kupili... bas je prijatno napolju. Vratili se gladni kao vukovi 😊 pre odlaska sam taman ispekla gibanicu, u trenu smo je smazali 😊

jess021 -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 0:44:44)

M je malopre dobila temp. Trebali juce da primimo mmr, pa sam joj vadila krv i vec je na nalazu pokazalo da ima neku virozu [sm=smiley13.gif]
Nadam se da ce ovaj put zaobici stariju.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 4:04:48)

Dobro jutro.
Derana uspesno podojila [sm=bravo.gif] Sam se probudio sto bi se reklo znaci ne moram ja da ga budim za jelo. Zaspao u 8 i evo siskao uspesno I nastavio.

Jess nadam se da nije bilo strasno nocas.

Anck ne rece sta bi sa bolovanjem
Odoh I ja da nastavim

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 7:12:25)

PA gde ste s evi mame izgubile?

Bice lep dan danas izgleda. Sunce bas sija nema vetra za sad. JA evo spremam dorucak. Svi smo budni

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 7:25:43)

Jutro 😊
Evo beba se probudila, standardno njeno vreme... ja budna od 5... J me trgla, ustala iz krevetica i pocela da povraca... bas puno! Izgleda paradajz sto je za rucak jela...

Jess, nadam se da ce zaobici stariju, i da ce mladjoj curici brzo proci 😚

vocicana -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 7:46:46)

Tih bre Jess, nadam se da prodjete dobro. Ima eki gadan virus, moja mladja sestricina je nadrljala, 39,2 je imala jedno dva dana, cim ab odmah je stalo sve. Mala je inace rodjena kao nedonosce, ja msm da je nista ne zaobidje.
Mi smo dbro, juce skitali, idem sada u temu, da ga pohvalim, srcko, dobar je. Mada sam posumnjala juce da ce i on da se razboli, ali videcemo kako cemo prpoci posto se druzio sa sestrom.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 9:16:56)

Nadam se da ce vas zaobici...
Nadam se i da je mojoj J samo od hrane koja joj nije prijala... sva je nesto kilava od jutros, inace nije takva...

jess021 -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 9:31:39)

Ipak je nije zaobislo. I L od jutros temp [sm=smiley13.gif]
Vise od tih viruscina da poludis

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 9:40:20)

Jutro mame. Nama je najgori period od 4 do 7 otprilike. Tad ga stomak muči baš. Prokleti virusi. Kao da zimus nisu rešetali dovoljno. Eto ja čekam rezultate a sve vraćam film. D mi je 15.4. povraćao. Da nije N tad zaradio rotu? A nije bilo preintenzivno jer sisa. A napravilo čudo u crevima. Baš sam rekla mm da pita vaspitačicu je li bilo skoro virusa u grupi. Kaže nije. Ali jeste u drugoj. A i D mi je pričao da su 2 drugarice povraćale....

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 10:10:04)

Joj nadam se da ce vas brzo sve proci.

Moji konacno otisli po radni sto [sm=bravo.gif] Dunji jeeee.... Deran i ja soliramo. JA tek sad doruckovala. Nisam stigla dok sam D napravila sudovi ovo ono sisanje evo tek sad bas sam ogladnela. On stuca u kolicima. mm da cuje da on stuca a da ga nisam uzela u ruke odlepio bi [sm=smiley36.gif] On panici i za stucanje dece

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 10:19:38)

Dobro jutro mame. Ne verujem da je Rota virus bez temperature i povracanja a tako mala beba. Mi za dve nedelje dobijamo vakcinu protiv Rota ( pije se) posto je ovde u programu. Ide u istom terminu sa infanrixom i pneumokokama. Znaci dva sprica i jedna na gutanje, sve skupa osam razlicitih bolesti. To cisto kao info kako se na zapadu deca ne vakcinisu.... po milioniti put. Moji decaci imaju danas gomilu aktivnosti, muz ce da ih razvozi a beba i ja cemo videti sta cemo da radimo. Kako budemo raspolozene. Malo lenstvovanja nije na odmet.

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 11:22:03)

To sam iznela jer sam čitala da upravo ovako male bebe koje sisaju retko zakači rota, a kad se desi prođe bez većih simptoma. Uglavnom N nikome hvala Bogu ne deluje kao bolesna beba i nadam se da će sve biti ok.
Mi šetamo. U parkiću smo. Još danas je izložba Nemanjići u RTS pa da vidim hoće li mm moći da vodi D popodne.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 12:37:16)

Ja sam se umorila. Najradje bih sad spavala sa P al evo radim za sefa i treba da pristavim rucak. Moji se jos nisu vratili.

Konacno sam skinula sa civiluka sve zimske jakne i oprala. Tj eno poslednja se pere.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 13:19:41)

Dobar dan.
Jess, nadam se da ce devojcice brzo da prodje.
Moje sam stavila da odspavaju jednu turu. Vodile smo T na ples. Posto je danas sajam cvece Sofi i ja smo setale. Svasta bih kupila. Rucak se krcka. Cekam mm da stigne.

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 13:43:21)

Blago vama. Ja od kad nemam porodični vikend jer mm radi. Sad mi to baš smeta
Često mi isidora padne na pamet. Ona sa trojicom, a muž neretko na terenu...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 13:47:49)

Rosi, moj muz isto radi svaki vikend. A kad ima u kancelariji posla i nedeljom.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 13:51:46)

Mi vise subotu zajedno provodimo a nedeljom idemo kod mojih. Mislim bas porodicni vikend. Jeste bezveze Rosi sto nemate porodicni vikend.

Inace sto ne stize danas [sm=zz_banghead.gif] siznucu od organizacije majke mi.

JA radim za sefa, i pomislim jupiii skoro gotova i set_im se da mi je jos posla zadao [sm=zz_hot.gif]

Sad cu da se zurim bezveze. A imala sam fore jaooo izem ti moj mozak i koncentraciju.

hehe...i ja mislim na nasu Isidoru [sm=smiley36.gif] valjda ce se javiti da cujem kako mi je muz hahaha...Joj svaka njoj cas_t.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (5.5.2018 13:58:20)

Da, nema nam Isidore dugo bas...
Mm od kada je promenio posao tokom nedelje je haos, ali zato vikend slobodan i uvek se trudimo da ga maksimalno iskoristimo zajedno. Dok je radio na tv, vise je bio kod kuce prskticno, bas mi je bilo cudno kad je promenio posao i kad je poceo toliko da bude odsutan....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>