|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/18 [chat]
4.5.2018 9:08:37   
MimaKos
Danas super sve, mali je malo losije spavkao ali jutros zavrsio svoje pa ga bar stomak ne muci.Sestra u vrticu pa moze malo da se dise, nista joj ne mogu, trazi dete paznju a ti se majko kloniraj onda, cini mi se da 70% vremena ide na nju a na misa 30, on se sam cuva :) pozdrav za mame

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 251
4.5.2018 10:14:00   
Rosita
Mi šetamo. Obavili kupovinu i sad se vozikamo. Imaćemo gostiju, dolaziće i moj brat, svekar, prijatelji... U vezi sa najavljenim posetama najviše sam mrzela da budem u kući, a lepo vreme. Jer i D je rođen u isto doba godine.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 252
4.5.2018 10:16:28   
Misha i Ljisha
Rosita kad je D rodjen prolece je bilo uzasnouser posted image . Mi smo te godine lozili 5.juna a 15. Paliki vec klimu.

A naredne godine su bile poplave na prolece.

Nego kakvo sunce vi spominjete ovde komplet oblacno i duva vetar. Da ne kazem da bi napolju mogao i prsluk ili digi rukavi da se obuku

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 253
4.5.2018 10:38:29   
mama Jo
Jeste, oblacno skroz... u jednom momentu se pojavilo neko sunce, ocekivala sam da se zadrzi, ali vrlo kratko je bilo... vetar duva, u odnosu na juce jako hladno user posted image

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 254
4.5.2018 10:44:15   
IvanaSK RR
Kod nas Beogradjana sunce😂😂
Duva vetar danima i uzasno mi ne prija.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 255
4.5.2018 10:48:03   
Misha i Ljisha
kod nas kao da ce g...da padaju. P spava. Ja pijem caj od piskavice, nalivam se vodom i iskreno gledam sta cu grickati user posted image katastrofa sam

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 256
4.5.2018 12:28:40   
Sanjica26 RR
I ovde sunce. user posted image Ja spremila rucak T, pa ju je vodim u skolu. Svasta sam od jutros uradila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 257
4.5.2018 12:32:59   
mama Jo
Hahaha, Ljisho, bas takvo vreme user posted image
Isto mi vetar uopste ne prija... odmah me boli glava 😊
I ja samo otvaram frizider i fioke sa grickalicama, samo nesto zvacem user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 258
4.5.2018 12:47:46   
Misha i Ljisha
Ja sad ostala u soku eheh..Boze sta ljudi misle o meni?

Poslala mi jedna mama sa Dunjinog treninga clanak iz blica o komentaru na gej slikovnicu. I ja nju ostavim u soku i napisem joj najbolja drugarica mi je gej i moje dete zna da moze decak da se zaljubi u decaka (jos nije valjda skapirala da moze i devojcica u devojcicu ehhehe) i da to ne cini moje dete gejem niti bilo sta slicno. Zena mi poslala samo "no comment"user posted image

Pa zar ako verujes u Boga (crkva nam je cesto tema toj mami i meni, post i td) moras pod obavezno biti "gejo-mrzac"? I sta je ocekivala od mene, trac partiju? Zapitam se tako ponekad o ljudima. Verujem da sam joj sad na crnoj listi.

Ja malo radila za sefa. Sad cu da zovem jednu devojku za ispomoc sefu. Nema sanse da stizem sve od njegovog dranja nazalost. user posted image Upinjem se svim silama ali nema sanse da stignem. Dok ja skuvam sredi popeglam, podojim presvucem, nosam, popodne i uvece se dere kao blesav....Ne stizem da odradim sve svoje obaveze. Nazalost ali tako je. Mislila sam da cu uspeti sve da izbalansiram ali moram u slobodno vreme i D da se posvetim a ona mi je bitnija od bilo kakvog posla. Dok se ne uhodamo sa P pa cu se vratiti. Verujem da sef ne zeli da me menja. Nadam se. A ja zelim da njemu bude odradjen posao ili bar jedan deo posla.

IDem da obidjem P sad vec spavka dugo

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 259
4.5.2018 12:55:33   
IvanaSK RR
Izvini, ali gej slikovnica??? Super, to cu maci da kupim za rodjendan sledeće nedelje.

Direktna veza do poruke: 260
4.5.2018 13:00:25   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Izvini, ali gej slikovnica??? Super, to cu maci da kupim za rodjendan sledeće nedelje.

user posted image Pa sigurno necu ni ja kupiti gej slikovnicu hahaha/.... Moja drugarica i kaze da kod nas bas vole da provociraju i sve je to deo propagande.

Direktna veza do poruke: 261
4.5.2018 13:14:32   
Maraj
E jeste videla sam na netu te slikovnice. Tata X i tata Y su na moru sa sinom. To je otprilike na jednoj slici user posted image

Direktna veza do poruke: 262
4.5.2018 13:22:01   
Misha i Ljisha
Ma da... Dugina porodica ili tako nesto. Ma cista provokacija. Nije ni cudo sto idu ljudima na zivce, jer taman kad se "stisa" prica oni nesto novo potegnu. Samo dodatno iritiraju narod

Nego nije slikovnica bila poenta hehee nego bas sto mi zena poslade tako nesto?

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 4.5.2018 13:23:58 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 263
4.5.2018 13:29:33   
AnaTamara
Ja na poslu , dosadno sacuvaj Boze user posted image vise ne znam sta cu od sebe, pa sam cackajuci po netu naisla na Anu Bucevic. Da li je neka od vas slusala ili citala?

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

Direktna veza do poruke: 264
4.5.2018 13:30:24   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Uzasss nemam nista protiv i moja drugarica je gej. Ali slikov nica aaaaaa

Direktna veza do poruke: 265
4.5.2018 13:32:49   
Milena18
Haha, Ljišo, definitivno si završila karijeru kod nje. Super mi je to kako si objasnila svom detetu da je moguća ljubav između osoba istog pola. Meni jako ide na živce kada čujem da ljudi (i to kao obrazovani) pričaju kako je biti gej sada moda i kako se plaše za svoju decu, da slučajno ne postanu i oni gej ugledajući se na druge. Da, to baš tako ide...

Direktna veza do poruke: 266
4.5.2018 13:40:21   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Milena18

Haha, Ljišo, definitivno si završila karijeru kod nje. Super mi je to kako si objasnila svom detetu da je moguća ljubav između osoba istog pola. Meni jako ide na živce kada čujem da ljudi (i to kao obrazovani) pričaju kako je biti gej sada moda i kako se plaše za svoju decu, da slučajno ne postanu i oni gej ugledajući se na druge. Da, to baš tako ide...

Bogami, i ja smatram da je moda user posted image i plasim se za svoju decu, kakve sve bolesti ce sve vise gledatiuser posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 267
4.5.2018 13:40:35   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: AnaTamara

Ja na poslu , dosadno sacuvaj Boze user posted image vise ne znam sta cu od sebe, pa sam cackajuci po netu naisla na Anu Bucevic. Da li je neka od vas slusala ili citala?

Ja sam je citala, super je Ana, pratim je, ume da popravi raspolozenje...

Ljisho, lepo si je ,,otresla" user posted image a sta ce da misli to je vec njen problem..

,,Carpe diem"

(odgovor članu AnaTamara)
Direktna veza do poruke: 268
4.5.2018 13:46:24   
Rosita
Opet se aktualizovala ta tema... Osetljiva je i mora fino i meko. Mi nismo pričali baš eksplicitno. D kaže ljubio me V. Jurio me da me ljubi u usta. A mm padne klapnauser posted image , pa krene... Imamo priliku spontano da pričamo da neki dečaci vole mekše igre, "ženske" igre i igračke- imamo takve primere. Pa polako. Ne brinem za svoju decu. Biće tolerantni i upućeni. Ali sistemski se to radi dosta pogrešno.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 269
4.5.2018 13:49:26   
Misha i Ljisha
Ma super je ona zenica. Eto ja sam se ustvari iznenadila sto mi je to poslala jer bas nisam stekla utisak da ona nekog mrzi ne voli ili slicno.

Inace ta mpja drugarica koja je gej radi u LGBT centru i kaze ona licno ne zna nijednog geja koji zeli da usvoji decu. Tako da ja stvarno mislim da su sve to samo provokacine. Ok im slucajeva ali ja mislim da je to bukvalno u promilima u odnosu na gej populaciju. I plus mislim da bi tim ljudima bilo lakse kad se ne bi dizala bilo kakva halabuka oko toga.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 270
4.5.2018 14:02:15   
Sanjica26 RR
Ne masite temu da vas ne opominje adminuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 271
4.5.2018 14:29:59   
Milena18
Ivana, i ja se plašim raznih bolesti, samo ne smatram da je ovo bolest i još zarazna user posted image
Bićemo dobre, Sanjice, obećavamo user posted image
Još sat vremena do početka vikenda za mene. I meni je dosadno na poslu, sto nekih malih zadataka odradih za koje ti treba pola mozga, a ništa ni malčice interesantno.
Kod nas je sunčano, nadam se da će i ostati pa da šetamo popodne.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 272
4.5.2018 14:44:40   
IvanaSK RR
Milena, sve je zarazno, vazduhom se prenosiuser posted image
Napolju je sparno, uzasno.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 273
4.5.2018 14:57:30   
Maraj
AnaTamara, ona je motivacioni govornik jel da? Pa sta znam, mislim ako ne pomognemo sami sebima nece nam drugi pomoci. Ja nisam pristalica takvih skupova
Ili ono kad dovedu nekog invalida....sta treba da se sazalim nad njegovim zivotom pa da cenim svoj....ne znam...opet kazem , nisam pristalica toga

Direktna veza do poruke: 274
4.5.2018 15:04:54   
mama Jo
Jeste, Ana Bucevic - pozitivne zivotne afirmacije.... to mi je prva asocijacija user posted image
Meni je to sve ok, nista sad da me odusevljava jako, ali, na neki nacin, mozda zna da bude najjeftinija terapija za pojedince user posted image
Ali stvarno, konkretno znam jednu osobu koja je u jednoj zivotnoj fazi upala u izuzetnu depresiju... ma katastrofa! Druga osoba... negativne misli, nista pozitivno ni u cemu ne vidi, sazaljeva svoj zivot, cak par puta izgovorena recenica ,,ja ne znam uopste da li moj zivot ista vredi"... sramota potraziti strucnu pomoc iako je okolina insistirala...

Najpre da niko ne zna, pocela je da cita pozitivne afirmacije (generalno, ne samo od Ane), posecivala forume, citala iskustva drugih... i posle dugog vremena pobedila svoje strahove i depresiju...

Tako da, ljudima nekako mozda bude lakse i moze da im pomogne da se oslobode malo negativnih misli... sta znam... ma psihologija je fascinantna skroz meni! Ali da ne masim temu 😊

< Poruku je uredio mama Jo -- 4.5.2018 15:07:06 >

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Moderatori
argus

Da li smatrate da pojedini moderatori ne rade svoj posao kako treba. Čim na forumu dodje do rasprave, oni se priklanjaju odredjenim osobama pa sa njima prave još užareniju atmosferu. Mesto da smire situaciju oni je razbuktaju.

Da (35%)

Ne (65%)

Ukupan broj glasova: 712

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here