|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/18 [chat]
4.5.2018 15:13:24   
Sanjica26 RR
Sad smo Sofi i ja kod kuce. Idemo kod mm da mu nesto pomognemo.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 276
4.5.2018 15:35:07   
MimaKos
Vratili se iz skitnje, napokon sunce kod nas... Bebac spavao sve vreme..nista lepse..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 277
4.5.2018 15:37:20   
Anck Su Nmaun
Jedem jagode i kuliram sa decom. Sad cemo jos malo napolje.
Ja bila kod dr. Po bolovanje...user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 4.5.2018 15:38:11 >

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 278
4.5.2018 16:11:04   
Misha i Ljisha
Uspela da skuvam rucak i operem sudove i oribam sporet juhuuu obicno mi nesto ostane

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 279
4.5.2018 16:24:04   
Ana RR
Ja spremala lososa kojeg btw nisam prethodno probala pa sam ga lepo začinila. A on već bio usoljen. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 280
4.5.2018 16:26:52   
vonavoj
Anck.sta je bilo za posao?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 281
4.5.2018 17:53:09   
Misha i Ljisha
evo sad mogu da radim a sad mi se sef ne javlja user posted image a rekao mi sta da uradim i posle mi ipak rekao pre negos to krenem da radim da ga zovem.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 282
4.5.2018 20:15:33   
mama Jo
Mi isli do Akse, svasta kupili... bas je prijatno napolju. Vratili se gladni kao vukovi 😊 pre odlaska sam taman ispekla gibanicu, u trenu smo je smazali 😊

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 283
5.5.2018 0:44:44   
jess021
M je malopre dobila temp. Trebali juce da primimo mmr, pa sam joj vadila krv i vec je na nalazu pokazalo da ima neku virozu user posted image
Nadam se da ce ovaj put zaobici stariju.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 284
5.5.2018 4:04:48   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.
Derana uspesno podojila user posted image Sam se probudio sto bi se reklo znaci ne moram ja da ga budim za jelo. Zaspao u 8 i evo siskao uspesno I nastavio.

Jess nadam se da nije bilo strasno nocas.

Anck ne rece sta bi sa bolovanjem
Odoh I ja da nastavim

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 285
5.5.2018 7:12:25   
Misha i Ljisha
PA gde ste s evi mame izgubile?

Bice lep dan danas izgleda. Sunce bas sija nema vetra za sad. JA evo spremam dorucak. Svi smo budni

Direktna veza do poruke: 286
5.5.2018 7:25:43   
mama Jo
Jutro 😊
Evo beba se probudila, standardno njeno vreme... ja budna od 5... J me trgla, ustala iz krevetica i pocela da povraca... bas puno! Izgleda paradajz sto je za rucak jela...

Jess, nadam se da ce zaobici stariju, i da ce mladjoj curici brzo proci 😚

< Poruku je uredio mama Jo -- 5.5.2018 7:27:21 >

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 287
5.5.2018 7:46:46   
vocicana
Tih bre Jess, nadam se da prodjete dobro. Ima eki gadan virus, moja mladja sestricina je nadrljala, 39,2 je imala jedno dva dana, cim ab odmah je stalo sve. Mala je inace rodjena kao nedonosce, ja msm da je nista ne zaobidje.
Mi smo dbro, juce skitali, idem sada u temu, da ga pohvalim, srcko, dobar je. Mada sam posumnjala juce da ce i on da se razboli, ali videcemo kako cemo prpoci posto se druzio sa sestrom.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 288
5.5.2018 9:16:56   
mama Jo
Nadam se da ce vas zaobici...
Nadam se i da je mojoj J samo od hrane koja joj nije prijala... sva je nesto kilava od jutros, inace nije takva...

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 289
5.5.2018 9:31:39   
jess021
Ipak je nije zaobislo. I L od jutros temp user posted image
Vise od tih viruscina da poludis

< Poruku je uredio jess021 -- 5.5.2018 9:32:00 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 290
5.5.2018 9:40:20   
Rosita
Jutro mame. Nama je najgori period od 4 do 7 otprilike. Tad ga stomak muči baš. Prokleti virusi. Kao da zimus nisu rešetali dovoljno. Eto ja čekam rezultate a sve vraćam film. D mi je 15.4. povraćao. Da nije N tad zaradio rotu? A nije bilo preintenzivno jer sisa. A napravilo čudo u crevima. Baš sam rekla mm da pita vaspitačicu je li bilo skoro virusa u grupi. Kaže nije. Ali jeste u drugoj. A i D mi je pričao da su 2 drugarice povraćale....

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 291
5.5.2018 10:10:04   
Misha i Ljisha
Joj nadam se da ce vas brzo sve proci.

Moji konacno otisli po radni sto user posted image Dunji jeeee.... Deran i ja soliramo. JA tek sad doruckovala. Nisam stigla dok sam D napravila sudovi ovo ono sisanje evo tek sad bas sam ogladnela. On stuca u kolicima. mm da cuje da on stuca a da ga nisam uzela u ruke odlepio bi user posted image On panici i za stucanje dece

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 292
5.5.2018 10:19:38   
Maslacak15
Dobro jutro mame. Ne verujem da je Rota virus bez temperature i povracanja a tako mala beba. Mi za dve nedelje dobijamo vakcinu protiv Rota ( pije se) posto je ovde u programu. Ide u istom terminu sa infanrixom i pneumokokama. Znaci dva sprica i jedna na gutanje, sve skupa osam razlicitih bolesti. To cisto kao info kako se na zapadu deca ne vakcinisu.... po milioniti put. Moji decaci imaju danas gomilu aktivnosti, muz ce da ih razvozi a beba i ja cemo videti sta cemo da radimo. Kako budemo raspolozene. Malo lenstvovanja nije na odmet.

Direktna veza do poruke: 293
5.5.2018 11:22:03   
Rosita
To sam iznela jer sam čitala da upravo ovako male bebe koje sisaju retko zakači rota, a kad se desi prođe bez većih simptoma. Uglavnom N nikome hvala Bogu ne deluje kao bolesna beba i nadam se da će sve biti ok.
Mi šetamo. U parkiću smo. Još danas je izložba Nemanjići u RTS pa da vidim hoće li mm moći da vodi D popodne.

< Poruku je uredio Rosita -- 5.5.2018 11:29:45 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 294
5.5.2018 12:37:16   
Misha i Ljisha
Ja sam se umorila. Najradje bih sad spavala sa P al evo radim za sefa i treba da pristavim rucak. Moji se jos nisu vratili.

Konacno sam skinula sa civiluka sve zimske jakne i oprala. Tj eno poslednja se pere.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 295
5.5.2018 13:19:41   
Sanjica26 RR
Dobar dan.
Jess, nadam se da ce devojcice brzo da prodje.
Moje sam stavila da odspavaju jednu turu. Vodile smo T na ples. Posto je danas sajam cvece Sofi i ja smo setale. Svasta bih kupila. Rucak se krcka. Cekam mm da stigne.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 296
5.5.2018 13:43:21   
Rosita
Blago vama. Ja od kad nemam porodični vikend jer mm radi. Sad mi to baš smeta
Često mi isidora padne na pamet. Ona sa trojicom, a muž neretko na terenu...

< Poruku je uredio Rosita -- 5.5.2018 13:48:10 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 297
5.5.2018 13:47:49   
Sanjica26 RR
Rosi, moj muz isto radi svaki vikend. A kad ima u kancelariji posla i nedeljom.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 298
5.5.2018 13:51:46   
Misha i Ljisha
Mi vise subotu zajedno provodimo a nedeljom idemo kod mojih. Mislim bas porodicni vikend. Jeste bezveze Rosi sto nemate porodicni vikend.

Inace sto ne stize danas user posted image siznucu od organizacije majke mi.

JA radim za sefa, i pomislim jupiii skoro gotova i set_im se da mi je jos posla zadao user posted image

Sad cu da se zurim bezveze. A imala sam fore jaooo izem ti moj mozak i koncentraciju.

hehe...i ja mislim na nasu Isidoru user posted image valjda ce se javiti da cujem kako mi je muz hahaha...Joj svaka njoj cas_t.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 5.5.2018 13:52:35 >

Direktna veza do poruke: 299
5.5.2018 13:58:20   
mama Jo
Da, nema nam Isidore dugo bas...
Mm od kada je promenio posao tokom nedelje je haos, ali zato vikend slobodan i uvek se trudimo da ga maksimalno iskoristimo zajedno. Dok je radio na tv, vise je bio kod kuce prskticno, bas mi je bilo cudno kad je promenio posao i kad je poceo toliko da bude odsutan....

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Ime za malog šmekera
viking

Mane (6%)

Ognjen (27%)

Andrej (42%)

Miroslav (3%)

Relja (18%)

Nikita (3%)

Ukupan broj glasova: 184

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here