dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (14.7.2018 10:35:42)
|
Ksenix draga, uradi onako kako osećaš da treba. Ako se osećaš odmorno, smatraš da je pravi trenutak (pre početka škole) i Goca kaže da može odmah, go for it. Jedino što nisam sigurna kada klinika radi u avgustu, možda i nema pauzu, ali mislim da ipak Goca u nekom trenutku u avgustu ode na odmor. Ona radi kao mašina, i treba bar desetak dana negde da otperja. Proveri kada ne rade, pa taman radiš FET i kada Goca bude odmorna ai ti [sm=smiley31.gif] IZVORNA PORUKA: Ksenix Ja sam pravila jedan ciklus pauzu posle aspiracije, zbog vadjenja polipa, tako da mi se organizam odmorio od stimulacije. Volela bih da pokušam još jednom pre septembra i kretanja u školu.. A što se tiče stana, vrlo sam tolerantna na tu vrstu stresa.. kad nisam pošizela onda kad smo izlazili iz već kupljenog i sredjenog stana, neću ni sad, kad sam još zadovoljnija novim rešenjem.. nešto se mislim, gore će biti tim majstorima.. ja sam navikla da djake stalno nešto opominjem, ispravljam i mnogo sam dosadna [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|