Ksenix -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (4.10.2018 18:58:47)
|
Drage moje.. juče sam lepo napisala odgovor, kliknula i odmakla se.. tek posle videh da nije prošao.. hvala još jednom na podršci, divne ste [sm=smiley31.gif] U prošlom pokušaju sam se više kretala.. išla u šetnje sa psom, do prodavnice.. svakog dana mi je neka drugarica bila na kafi.. da ne pričam koliko mi je sve bilo smešno, pa nije uspelo.. hoću da kažem, mislim da je definitivno korisnije biti umereno aktivan, ali je konačni faktor uspeha, faktor X.. u svakom slučaju, posle jučerašnjeg plakanja sam se proporodila i počela bistrije da razmišljam.. ustala, i otišla da obidjem stan koji renoviramo, prošetala parkom.. pustila muziku, čak i malo zaigrala (lepo kaže Tonči: "nisam ja čovik za stres, odma me pukne na ples) [sm=smiley4.gif] Danas već tri puta do stana.. stavljaju se pločice pa je uzbudljivo [sm=smiley1.gif], sat vremena u parku na suncu da se lepo zagrejem.. nemojte mi sad reći da preterujem [sm=smiley2.gif][sm=smiley36.gif] Zamislite.. i mama mi juče predložila da danas sedimo na kafi napolju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|