RE: Vantelesna oplodnja XVI (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (7.7.2018 3:06:04)

Cestitkii miki I ja sam bila danas na uz I hvala bogu sve e ok inace sam vec 17 Ned trudna I tiroida I sve proteini se e ok

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (7.7.2018 16:43:41)

Super zece [sm=bravo.gif]
Vec17.nedelja [sm=bravo.gif] bas leti vreme [sm=smiley1.gif]

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (7.7.2018 22:22:15)

Divne vesti Zece [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (7.7.2018 22:41:39)

Zece [sm=bravo.gif]

Ksenix -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (8.7.2018 20:39:28)

[sm=bravo.gif] za zece!

Inače, ja sam sinoć sanjala pozitivan test.. baš je bilo divno [sm=love.gif] Generalno, mnogo lepo sam raspoložena, šteta bi bilo da mi negativan test pokvari raspoloženje [sm=smiley1.gif] Evo, prolazi vreme, ali treba preživeti taj 13. [sm=smiley29.gif]

Kako si ti, Dunja? Ima li još neko ko čeka?

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (8.7.2018 21:10:25)

Ksenix samo misli pozitivno [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (8.7.2018 21:24:47)

Ksenix, sjajno je što si pozitivna, to je jako bitno [sm=smiley31.gif]

Mene od jutros bole grudi, jakos u mi otežale, nabrekle, porasle u poslednja 2-3 dana.
Vena je izražena na desnoj još od pre 10-ak dana, ali ova težina je od jutros.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (8.7.2018 21:39:22)

Dunja ja sam sad na pocetku trudnoce osecala kao neku struju u grudima [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (8.7.2018 21:39:47)

Dunja, to je super znak[sm=smiley1.gif]
Kad ides na uz?

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (8.7.2018 21:42:16)

U petak UZ, jao al će da me drma trema, znam već, pretrnuću.

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (8.7.2018 21:43:25)

Ksenix samo pozitivno....i zaokupi svoje misli necim samo da sto pre prodje vreme, druzi se.
Dunja to je super znak [sm=bravo.gif]
Cekamo petak

IvanaSK RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (8.7.2018 22:20:10)

Suzi, tako su i mojoj kozmeticarki poiskakale vene, pokazivala mi[sm=smiley36.gif] rekoh, lepo si ti trudna... Sad ima decaka od godinu dana [sm=smiley1.gif]

Ksenix -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (9.7.2018 13:06:03)

Dunja, biće to dobro, sigurna sam! [sm=smiley31.gif]

Miki, prolazi meni vreme vrlo brzo, mnogo brže nego što sam unapred razmišljala.. evo, sutra OPET progesteron [sm=smiley36.gif]

Juče sam imala poplavu emocija.. od miline sam se nad svojim psom rasplakala.. [sm=zz_redface.png]

Ali, razmišljam.. ljudi čekaju razne vesti, razne rezultate.. hvala Bogu, pa čekamo ove.. sad sam skroz mirna po pitanju testa.. da smo mi živi i zdravi!

Grlim vas sve! [sm=smiley27.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (9.7.2018 21:55:09)

Ksenix, dobro razmišljaš [sm=bravo.gif]

Meni je danas bio jako naporan da. Prvo je PDV, pa sam ceo dan provela potvrdjujući fakture, pa ih štampala, pa do knjigovođe.
Jedva stigla kući na utrogestan, legla, nit jela nit pila, od doručka. Jedva malo vode stigoh. I kako sam legla zove me mm, odveo S do doktora jer kašlje od juče.
Poslaše ga u bolnicu za plućne boelsti, tamo dr odmah rendgen. A ja poludela, ne mogu ništa , ležim sa utrogestanom. Ludim jer ga šalju na rendgen a ni krvnu sliku nisu uradli, a dete nema T, merili mu tamo i 37,4, kontrolisali mu kiseonik, to sve ok. Dete veselo, raspoloženo. Sutra mu tek zakazali vađenje krvi, a dali antibiotik. Ja sam tražila taj sirup po bulevaru nema, pa sam zvala po gradu, našla i otišao mm večeras. Napisali nespecifična upala pluća, pitao mm jel može da more, kaže dr što ne bi mogao, 7 dana će piti antibiotik. Zvala sam dr Julku, ona kaže na moreobavezno a nije joj jasno što su g slali na rendgen, njoj na osnovu nlaza deluje da je ili virusna upala pluća ili opstrukcija, videćemo sutra i krvnu sliku. On pomalo kašlje, najviše noću, nema T, i jurca po kući. Samo kašalj je prisutan.

Ja sam oko 5 pojela breskvu i evo tek sada ručala, čorbicu sa boranijom. Vljda nisam naškodila [sm=duda.gif] tim nejelom.

Sutra imam veliki ručak sa klijentom, pa će frizerka da me primi pola sata pre otvaranja salona, kupila sam Biokap farbu. U Srbotrejdu sam uzela, pustili me preko "reda", čekala bih bar sat i po, ali pustiše me jer sam trudnica .I to neki boju sena sam uzela, deluje mi malo tamnija od moje, ali druge dve plave su mi se činile jako svetle. Rekli mi u apoteci da su skroz bezbedne za trudnice. Videćemo da li će išta pokriti, vidim da sdrže i vitamine za kosu.

I tako, lud dan, a naredni će biti isti, kile mi i dalje padaju a grudi ubrzano rastu, što je dobro [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (9.7.2018 22:10:09)

Dunja [sm=smiley36.gif] super za grudi i kile [sm=bravo.gif]

Ksenix -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (10.7.2018 12:37:03)

Au, Dunja.. kakav tempo! Pa još i dete! Nadam se da će i njegovo brzo da prodje a ti gledaj C vitamin da unosiš, bar nekako da se zaštitiš. Ja svako jutro prvo popijem toplu limunadu.. do sad je palilo.. mada, trenutno imam osećaj kao da sam blago prehladjena.. a imam osećaj i da su mi grudi čvršće nego juče.. no, uskoro ćemo znati šta jeste a šta nije [sm=smiley36.gif]
Meni je ovih dana toliki promet ljudi kroz kuću, na čelu sa jučerašnjim danom.. danas ne da mi ne treba niko.. okrenuću Viasat Nature, mozak da odmorim..

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (12.7.2018 15:11:12)

Dunja, Kseniks kako ste? Da znate da mislimo na vas i cekamo lepe vesti

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (12.7.2018 15:12:24)

Sutra je dan d za vas dve jel da [sm=bravo.gif]

Ksenix -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (12.7.2018 16:53:16)

Miki, Maraj, jedva čekam sutra.. danas sam baš nervozna.. od prekjuče su mi grude bile čvršće i bolnije a danas mi se čini da me bole manje.. mada mi se već danima čini da su se areole proširile.. u svakom slučaju, jedva čekam razrešenje misterije, pa da krenemo dalje..

Dunja, srećno i tebi sutra.. grlim puno puno [sm=smiley27.gif] Nadam se da ti je klinac bolje [sm=zz_playfull.gif]

IvanaSK RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (12.7.2018 17:12:38)

Mislimo na vas sutra [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (12.7.2018 17:38:21)

Hvala drage što mislite [sm=smiley31.gif]

Ksenix, grlim jako i da nas obraduješ sutra lepim brojkama [sm=smiley27.gif]

Ja sam poslednjih dana baš u jurnjavi, em S bolestan, mada dobro je, nije uopšte imao T, samo kašalj, koga gotovo sada da i nema. Pije AB i od sinoć se inhaliramo. Doktor sa klinike za plućne bolesti rekao na more obavezno, tako da čekamo još mog dr da vidimo šta će reći. Juče sam išla do klinike na injekciju, pa po inhalator, pa do osiguranja po spisak klinika na Kritu, i na kraju mi došla najbolje drugarica iz osnovne koja živi na Novom Zelandu, ona je već neko vreme u Evropi, ali tek sada u Bg, pa smo se videle juče, jer se sutra vraća na NZ. Prošli put smo se videle pre 3 godine kada je ona bila drugi put trudna, a zadesil se u Bg [sm=smiley1.gif] tada je poslednji put i bila u Bg.

I tako, ne stižem ni da razmišljam o UZ, sutra će me spucati trema.

Sada čekam još malo da odležim sa utro, danas sam oko 4 legla, pa odoh do grada po neke fakture.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (12.7.2018 17:53:38)

Super dunja [sm=bravo.gif] i bolje kad imas vise aktivnosti da ne razmisljas

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (12.7.2018 23:17:26)

Znam, nego mi se nekako baš sada skupilo previše aktivnosti, i premorim se. Posao, PDV, Sava bolestan, došla drugarica sa NZ, mm dolazi najbolji drugar iz Sarajeva, živi u Kanadi i nije dolazio 24 godine. I dolazi u ponedeljak. A mi mooožda idemo u utorak na more. Sutra UZ. Ništa ne znam, previše je svega u kratkom vremenskom prostoru.

Ksenix -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (13.7.2018 9:53:52)

Dala krv, rezultati do 14h.. Sinoć nikad mirnija nisam zaspala, probudila se raspoložena.. dokle-dotle [sm=smiley36.gif]

Dunja, da danas lepo prodje UZ pa na zasluženi odmor! [sm=smiley31.gif]

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (13.7.2018 10:00:03)

Ksenix, Dunja navijam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>