Shishica -> Predlozi za jako malo vencanje (18.11.2009 17:03:30)
|
Situacija je ovakva: cekamo bebu (istice cetvrti mesec), u decembru cu diplomirati najverovatnije i seliti se kod MV. Svekar mi je umro pre dva meseca i umesto svatova imali smo sahranu.. Planiramo da vencanje obavimo ove godine dok je stomak jos mali (iako ni sad ne znam sta cu obuci), samo u opstini, a u crkvi zajedno sa krstenjem detetovim (kad napuni godinu dana ili bude tu negde) i onda moram biti u vencanici makar odmah kuci posle toga otisla! Uz nas da budu mama1, mama2, tata, sestra1, sestra2, sestric i baba1. Naravno mi i kum, kuma. (sa nama ukupno 11) Ovako sam mislila ja: da mi sa kumovima odemo na veceru, a nasi da jedu kuci sarme, torte... samo ne znam kod koga... Ili da to nekako drugacije izorganizujemo? Samo ne dolazi u obzir da svi idemo na veceru..... Mozda da svi jedemo sarme, torte, a uvece da sa kumovima negde proslavimo koliko izdrzim.... Sta da obucem..[sm=zmeden.gif] Moji ce bankrotirati od diplomskog, odece, stvari za stan i svega ostalog... Malo sam vise sad pisala, ali hajde sta god vam padne na pamet u vezi torte (koju bi sama pravila), odece, cveca, jela, rasporeda....... Pomagajte druge!!!!![sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]
|
|
|
|