*Alexx* -> RE: Predlozi za jako malo vencanje (19.11.2009 8:59:41)
|
Mi smo se venčali kad sam ja bila u sedmom mesecu trudnoće, i nije bilo šanse da pravimo svadbu (a i nismo hteli da pravimo svadbu, nezavisno od trudnoće). Bilo nas je ukupno 11, kumovi i najbliža familija. U tom broju smo bili u opštini, i posle toga smo otišli u restoran na ručak. U pola tri smo rasturili ekipu jer su meni počele da trnu i otiču noge od sedenja (što smo jedva dočekali, haha), i u četiri smo u farmerkama bili u šetnji u gradu. Čak smo naleteli na drugaricu koja je bila skroz šokirana našom izjavom da smo se tog dana venčali [sm=smiley36.gif]. Taj ručak nas je kostao oko 20.000 din. Ja sam htela nešto što makar liči na venčanicu, a nije venčanica i to je bilo jako teško naći. Na kraju sam našla na poslednjem spratu Beograđanke jedan štand sa "fensi" trudničkim haljinama, i kupila belo haljinče od nekog sjajnog belog materijala (nije saten), baš liči na venčanicu, samo je do kolena. Koštala me oko 12.000 din, ali mi nije žao, ni dan danas. Muž je već imao odelo, pošto na poslu nosi odela, samo smo napravili foru sa manžetnama i maramicom u džepu od sakoa (i to je imao, dobio za neki rođendan). Imala sam i cveće, kao fora bidermajer, koštao je 1500 din. Tašna bela 3500 din, baletanke 1900 din. I trudničke gaće (one duboke) [sm=smiley36.gif], ne sećam se koliko para. Mama je donela tortu. Moja mama i dan danas misli da ćemo za godinu dana da pravimo veliku feštu za rodbinu (tipa svadbe) kad bude krštenje deteta. Ja se nadam da nećemo [sm=smiley36.gif]. Sve u svemu, bilo je kratko, ali slatko. Ja ne volim velika okupljanja gde sam glavna zvezda, tako da je ovo meni bilo super. Najskuplje od svega je bila moja haljina, ali ja nemam šnajderku, a ni u jednu običnu haljinu nisam mogla da se uvučem (htela sam da bude baš bela). A i sve smo organizovali za dve nedelje.
|
|
|
|