Shishica -> RE: Predlozi za jako malo vencanje (27.12.2009 20:58:44)
|
Evo me.. Sad cu staviti slike... Samo polako... I da, na slikama sam blagi ocaj.. ali ajde... Nikad ruznije slike mlade nisam videla... Dok radi slikomat da vam pisem... sporo ce on.. Sestric je pravio uzas.. Malo sam se slogirala od dima, pila sam maaalo sampanjca i gutljaj dva sangrije... Jela sam, jela sam, jela sam... Frizura... na slikama onako..a kad sam se gledala u ogledalo super.. Moja ljubav je ... ma sta da vam kazem... Mnogo je dobar, volim ga do neba, a i posle... Slike su stvarno uzas.. Dosli su da nas vide neki prijatelji i kad sam ih videla mnoooogo su me obradovali.. Svatovi pre nas kad su izlazili poceli su trubaci i samo sam brzo usla unutra, a kad sam bvudela mladu spustila sam pogled da je ne gledam i provukla se napred... Tek kuci muz me zgazio kad su nas podsetili..ebez ga.... Kad je maticarka citala onaj deo o izdrzavanju gurnula sam ga, a ona se smejala... Posle smo dosli kod mene jeli..jeli...jeli...pili... i otisli na kraju u Pivnicu... (propao nam plan za veceru, da ne objasnjavam..) i onda oko 12:15 muz i ja otisli, a kum i kuma ostali [sm=smiley1.gif] I tako....
|
|
|
|