Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 7.6.2013 15:27:52
|
|
|
|
Shishica
|
Jao sada sam naisla na ovu temu Kako je biloooo Sada razmisljam o sledecem vencanju, u crkvi koje ce isto biti jako malo.. ne znam kada i kako, ali ce biti.. Nastavicu bas ovde kada do toga dodje
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 8.6.2013 10:11:55
|
|
|
|
Brand new mama
|
Jedina razlika je sto si planirala crkveno sa jednom bebom,a ovamo pinceza i bubica u tandemu :)
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 14.6.2013 12:11:04
|
|
|
|
Maraj
|
ih bas lepo kad nadjes temu posle ovoliko god.
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 14.6.2013 12:16:54
|
|
|
|
17 joka
|
i ja planiram malo vencanje,ali kad budem trudna
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 2.5.2014 12:19:20
|
|
|
|
Nevenka Nena
|
Klasična venčanja više nisu tako aktuelna. Mnogo bolja i opuštenija varijanta za malo venčanje je koktel sa švedskim stolom. Uz dobar KETERING i najbliže prijatelje i rodbinu Vaše venčanje će biti posebno. Ukliko zelite da se reklamirate obratite se Dunji RR.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 2.5.2014 16:54:29 >
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 10:14:02
|
|
|
|
Sladja 29
|
Nisam imala bas veliko vencanje ali je bilo malo drustvance i bilo je super....ne razumem ljude koji se razbacuju novcem i prave bas velika vencanja ...to mi je bas neshvatljivo a pogotovo u danasnje vreme kada se sastavlja jedva kraj sa krajem... uvek sam za mala vencanja
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 10:41:34
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam imala malo venčenje jer volim male svadbe ali nemam ništa ni protiv velikih venčanja
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 11:01:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi smo imali malo vencanje i bilo je predivno. Samo nasi najblizi, ali je bilo toliko veselo i lepo kako nisam ni pretpostavljala. Ostali smo dosta dugo, veselili se, pevali, skoro da su nas izbacili iz kafane.
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 13:21:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nama je bilo oko 60 ljudi. Ja razumem i velika i mala venčanja. Svako ima neka svoja mišljenja i zelja.
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 13:40:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Naravno. Mi smo opstinsko ogranizovlai malo, jer smo vec znali da cemo krstenje i crkveno zajedno pa cemo napraviti malo vece slavlje.
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 22:56:53
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam na svom venčanju imala oko 70 ljudi i mislim da je to bilo sasvim ok....naši prijatelji i najuža rodbina
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 12.3.2016 14:58:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo opstinsko samo pravili, oko 50 ljudi bas malo... Hteli smo crkveno kasnije, ali nikako ni vremena ni para, ni ideje kako... Ne znam ko je pomenuo ketering i svedski, to zvuci zanimljivo
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 13.3.2016 0:51:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Khalesi i mi smo planirali i crkveno venčanje ali nikako da se organizujemo i da se stvore uslovi
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 21.11.2017 13:59:21
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod nas su bili isto samo najblizi. Nisam za veliku svadbu,nekako se uvek pretvori u cirkus apropo rodjaka sa kojima se vidimo tada i ko zna kada. I tako u krug. U Sremskim Karlovcima uz Dunav ima divan restoran. Pogodan za mala slavlja.Konobari su super.Hrana je ok.A tortu mladenci mogu doneti sami.
|
|
|
Anketa
Ime za decakaNina777Koje vam je lepše:Ivan (
36%)
Davor (
5%)
Dario (
12%)
neko četvrto (
47%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!