Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 27.12.2009 23:29:45
|
|
|
|
magnetic
|
Shishice cestitam ti od srca
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 27.12.2009 23:59:27
|
|
|
|
gina
|
Čestitam
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 0:03:27
|
|
|
|
cipiripi
|
pridruzujem se cestitkama
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 0:10:43
|
|
|
|
sneza24
|
Cestitam.
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 0:11:02
|
|
|
|
Nensi*
|
Shishice cestitam
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 1:35:25
|
|
|
|
Verus
|
Cestitam Shishice! Sve je jako lepo izgledalo ukljucujuci i tebe, a usput, spontane slike su najdraze-ta gde te tvoj muz ljubi u vrat ce ti sigurno jednog dana biti najdraza! Lepo izgledas i bas si fino mrsava a vise od pola trudnoce si presla! BRAVO!!!! Bas se veselim
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 1:38:26
|
|
|
|
gagana83
|
Cestitam Shishice,sve najlepse
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 7:29:37
|
|
|
|
Lu
|
Čestitam Shishice,neka vam brak bude ispunjen veseljem i sa nekoliko malih
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 9:01:21
|
|
|
|
LillyT
|
Shishice, bas ste slatki, izgleda su kod tebe hormoni ucinili svoje Lepa si bila, opusti se sada i uzivaj u trudnoci (samo neka raste stomak)
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 9:52:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Shishi, bravo! Ti si bila preslatka!!! Čestitam i neka vam je divan bračni život!
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 13:27:45
|
|
|
|
Shishica
|
Hvala vam puuuuno Pcelice, hvala na cvecu, jako je lepo.. i nece uvenuti Gledam ovo sto sam dobila kako je lepo...i tuzno mi je sto ce uvenuti.... A bas je lepo... Evo sad samo mislim da se sredimo u stanu i onda cu biti mirna..tj. onda cu naci nesto drugo za sta cu brinuti Hvala vam svima jos jednom... i na komplimentima Buhla, Pcelice, Verus, LillyT, Alexx RR.... Lu, svidja mi se tvoja zelja Opet sam se zaljubila...
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 13:59:18
|
|
|
|
Rivana
|
Cestitam, bas ste bili slatki oboje! Zelm da vam zajednicki put u zivotu bude posut kristalima srece!
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 14:00:58
|
|
|
|
Shishica
|
Hvala Rivana..
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 14:07:24
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Eto, mi se ljubimo Cestitam
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:16:44
|
|
|
|
Shishica
|
Jooj hvala
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:17:41
|
|
|
|
Anoniman
|
cestitam...vidim da je bilo lepo...
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:18:29
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Jooj hvala Slatkice, CESTITAM ti jos jednom!!! jako si lepa bila!
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:21:54
|
|
|
|
anci 81
|
Shishice,cestitam ti i puno zdravlja i ljubavi vam zelim! Bas si bila slatka!
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:27:46
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Secemo tortu.. Super!!! ČESTITAM!!! Neka vam je sa srećom!
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:28:58
|
|
|
|
Anitaaa
|
Trebalo bi da ima tema gde su slikice sa naših venčanja ili tako nešto
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:37:16
|
|
|
|
Anitaaa
|
Našla sam je!!!Sad da vas vidim he he
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:41:49
|
|
|
|
jacagoga
|
Cestitam ti od Posto trenutno planiram malo vencanje, hoces mi reci koliko ljudi si imala na vencanju i otprilike koliko kosta to zadovoljstvo (mozes i pp)
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:43:07
|
|
|
|
minavb
|
Bas ste bili medeni!!! Daj jos slika, nemoj da si skrtica.
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 18:04:16
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Trebalo bi da ima tema gde su slikice sa naših venčanja ili tako nešto Ima tema EVO JE Shishice, čestitam Jako ste mi slatki
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 18:42:51
|
|
|
|
Jelena81
|
Draga Shishice, od srca vam cestitam i zelim vam isto sto i sve forumasice: zdravlje, vase pachice i da se slazete i volite- a t ose vec vidi na slikama !!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
ImeTacaaaGlasajte za ime ako vam se dopadaJakov (
95%)
Jakov (
5%)
Ukupan broj glasova: 43Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!