Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 7.6.2013 15:27:52
|
|
|
|
Shishica
|
Jao sada sam naisla na ovu temu Kako je biloooo Sada razmisljam o sledecem vencanju, u crkvi koje ce isto biti jako malo.. ne znam kada i kako, ali ce biti.. Nastavicu bas ovde kada do toga dodje
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 8.6.2013 10:11:55
|
|
|
|
Brand new mama
|
Jedina razlika je sto si planirala crkveno sa jednom bebom,a ovamo pinceza i bubica u tandemu :)
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 14.6.2013 12:11:04
|
|
|
|
Maraj
|
ih bas lepo kad nadjes temu posle ovoliko god.
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 14.6.2013 12:16:54
|
|
|
|
17 joka
|
i ja planiram malo vencanje,ali kad budem trudna
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 2.5.2014 12:19:20
|
|
|
|
Nevenka Nena
|
Klasična venčanja više nisu tako aktuelna. Mnogo bolja i opuštenija varijanta za malo venčanje je koktel sa švedskim stolom. Uz dobar KETERING i najbliže prijatelje i rodbinu Vaše venčanje će biti posebno. Ukliko zelite da se reklamirate obratite se Dunji RR.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 2.5.2014 16:54:29 >
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 10:14:02
|
|
|
|
Sladja 29
|
Nisam imala bas veliko vencanje ali je bilo malo drustvance i bilo je super....ne razumem ljude koji se razbacuju novcem i prave bas velika vencanja ...to mi je bas neshvatljivo a pogotovo u danasnje vreme kada se sastavlja jedva kraj sa krajem... uvek sam za mala vencanja
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 10:41:34
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam imala malo venčenje jer volim male svadbe ali nemam ništa ni protiv velikih venčanja
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 11:01:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi smo imali malo vencanje i bilo je predivno. Samo nasi najblizi, ali je bilo toliko veselo i lepo kako nisam ni pretpostavljala. Ostali smo dosta dugo, veselili se, pevali, skoro da su nas izbacili iz kafane.
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 13:21:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nama je bilo oko 60 ljudi. Ja razumem i velika i mala venčanja. Svako ima neka svoja mišljenja i zelja.
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 13:40:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Naravno. Mi smo opstinsko ogranizovlai malo, jer smo vec znali da cemo krstenje i crkveno zajedno pa cemo napraviti malo vece slavlje.
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 11.3.2016 22:56:53
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam na svom venčanju imala oko 70 ljudi i mislim da je to bilo sasvim ok....naši prijatelji i najuža rodbina
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 12.3.2016 14:58:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo opstinsko samo pravili, oko 50 ljudi bas malo... Hteli smo crkveno kasnije, ali nikako ni vremena ni para, ni ideje kako... Ne znam ko je pomenuo ketering i svedski, to zvuci zanimljivo
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 13.3.2016 0:51:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Khalesi i mi smo planirali i crkveno venčanje ali nikako da se organizujemo i da se stvore uslovi
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 21.11.2017 13:59:21
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod nas su bili isto samo najblizi. Nisam za veliku svadbu,nekako se uvek pretvori u cirkus apropo rodjaka sa kojima se vidimo tada i ko zna kada. I tako u krug. U Sremskim Karlovcima uz Dunav ima divan restoran. Pogodan za mala slavlja.Konobari su super.Hrana je ok.A tortu mladenci mogu doneti sami.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Svesno ili slucajno!?majanenadZatrudnela sam:Svesno,zeleci bebu (
85%)
Slucajno,jednostavno desilo se (
15%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!