Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 27.12.2009 23:29:45
|
|
|
|
magnetic
|
Shishice cestitam ti od srca
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 27.12.2009 23:59:27
|
|
|
|
gina
|
Čestitam
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 0:03:27
|
|
|
|
cipiripi
|
pridruzujem se cestitkama
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 0:10:43
|
|
|
|
sneza24
|
Cestitam.
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 0:11:02
|
|
|
|
Nensi*
|
Shishice cestitam
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 1:35:25
|
|
|
|
Verus
|
Cestitam Shishice! Sve je jako lepo izgledalo ukljucujuci i tebe, a usput, spontane slike su najdraze-ta gde te tvoj muz ljubi u vrat ce ti sigurno jednog dana biti najdraza! Lepo izgledas i bas si fino mrsava a vise od pola trudnoce si presla! BRAVO!!!! Bas se veselim
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 1:38:26
|
|
|
|
gagana83
|
Cestitam Shishice,sve najlepse
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 7:29:37
|
|
|
|
Lu
|
Čestitam Shishice,neka vam brak bude ispunjen veseljem i sa nekoliko malih
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 9:01:21
|
|
|
|
LillyT
|
Shishice, bas ste slatki, izgleda su kod tebe hormoni ucinili svoje Lepa si bila, opusti se sada i uzivaj u trudnoci (samo neka raste stomak)
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 9:52:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Shishi, bravo! Ti si bila preslatka!!! Čestitam i neka vam je divan bračni život!
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 13:27:45
|
|
|
|
Shishica
|
Hvala vam puuuuno Pcelice, hvala na cvecu, jako je lepo.. i nece uvenuti Gledam ovo sto sam dobila kako je lepo...i tuzno mi je sto ce uvenuti.... A bas je lepo... Evo sad samo mislim da se sredimo u stanu i onda cu biti mirna..tj. onda cu naci nesto drugo za sta cu brinuti Hvala vam svima jos jednom... i na komplimentima Buhla, Pcelice, Verus, LillyT, Alexx RR.... Lu, svidja mi se tvoja zelja Opet sam se zaljubila...
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 13:59:18
|
|
|
|
Rivana
|
Cestitam, bas ste bili slatki oboje! Zelm da vam zajednicki put u zivotu bude posut kristalima srece!
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 14:00:58
|
|
|
|
Shishica
|
Hvala Rivana..
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 14:07:24
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Eto, mi se ljubimo Cestitam
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:16:44
|
|
|
|
Shishica
|
Jooj hvala
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:17:41
|
|
|
|
Anoniman
|
cestitam...vidim da je bilo lepo...
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:18:29
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Jooj hvala Slatkice, CESTITAM ti jos jednom!!! jako si lepa bila!
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:21:54
|
|
|
|
anci 81
|
Shishice,cestitam ti i puno zdravlja i ljubavi vam zelim! Bas si bila slatka!
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:27:46
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Secemo tortu.. Super!!! ČESTITAM!!! Neka vam je sa srećom!
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:28:58
|
|
|
|
Anitaaa
|
Trebalo bi da ima tema gde su slikice sa naših venčanja ili tako nešto
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:37:16
|
|
|
|
Anitaaa
|
Našla sam je!!!Sad da vas vidim he he
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:41:49
|
|
|
|
jacagoga
|
Cestitam ti od Posto trenutno planiram malo vencanje, hoces mi reci koliko ljudi si imala na vencanju i otprilike koliko kosta to zadovoljstvo (mozes i pp)
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 15:43:07
|
|
|
|
minavb
|
Bas ste bili medeni!!! Daj jos slika, nemoj da si skrtica.
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 18:04:16
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Trebalo bi da ima tema gde su slikice sa naših venčanja ili tako nešto Ima tema EVO JE Shishice, čestitam Jako ste mi slatki
|
|
|
|
RE: Predlozi za jako malo vencanje 28.12.2009 18:42:51
|
|
|
|
Jelena81
|
Draga Shishice, od srca vam cestitam i zelim vam isto sto i sve forumasice: zdravlje, vase pachice i da se slazete i volite- a t ose vec vidi na slikama !!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
koje je lepse imepisuljica.Lara (
57%)
Hana (
43%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!