Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 20:47:52
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mene jedino dusa boli za ovim psima sto vuku (cora sam,ali rekla bih da su psi).
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 20:48:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro ne mora bas ovoliko da napada, ali mogao bi malo. Ja slusala prognozu veceras pada u Srbiji, ali nece mnogo da se zadrzava.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 20:49:47
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ne mora bas toliko,ali do kolena makar.Eto neki pedesetak cm.Cisto za sankanje.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 20:53:26
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Ana takav ja sneg sanjam! Blago njimaaa Pre neki dan nije mogao da otvori vrata od kuće koliko je napadao
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 21:31:36
|
|
|
|
isidora88
|
Ana tebi tata tamo zivi? sto ne idete na sankanje? Kod nas nece biti snega ocigledni uopste ove zime, jedino mozda padne u maju, ne bi me cudilo s obzirom koliko se klima izmenila.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 21:40:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Radi tamo. Pa išli bi mi ali za karte mi treba par hiljada evra, kao i do Kanade.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 0:12:49
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Bas je skupa karta.Uh! Svakako blago tvom tati ali s druge strane daleko od kuce. Divim se ljudima koji odu da rade u inostranstvo.Ali stvarno.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 1:57:40
|
|
|
|
Duškić
|
Sitnica , Ana...ccc Jao zaspala sam rano i sad cu da vilenim.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 7:57:53
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro! Hajdete na kaficu, caj!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 9:17:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i ja nudim limunadu,kafu,caj ko sta voli. Danas suncano,najavili nam se neki gosi pa mm ode da kupi rucak da spremim.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 9:59:43
|
|
|
|
isidora88
|
Au bas su skupe karte, steta Ima li kod vas nesto novo za Kanadu? Ja kuvam caj, ko zeli?
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 11:27:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeftinije su karte do Amerike. Nadamo se da ćemo u narednih par godina otići na Havaje, da iskoristimo kad već imamo free smeštaj tamo. Pa karte do Kanade su za nas troje bile 4000 dolara, otprilike toliko bi nam trebalo i do Greenlanda. Ali tata dolazi na proleće, a ja ne bih trošila pare na odlazak do tamo. Rekla sam mu da ne dolazi bez maple sirupa Isi, trenutno ništa ne radimo po tom pitanju.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 15:12:51
|
|
|
|
emicaa
|
ima li za mene kafice Treba da spremim lava kolac,samo da drugarica javi da su na sred puta. Juce nisam cijeli dan navracala,nekako nisam stigla.Dan mi prosao dok sam trepnula
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 15:17:56
|
|
|
|
mama Jo
|
I za mene kafica molim 😀 Taman kad su svi zaspali i ja sklopila oci U.se probudila 😊 Jbg... Zato jedna dupla... Juce sneg danas evo sunce przi, haos 😁
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 15:55:46
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR ima li za mene kafice Treba da spremim lava kolac,samo da drugarica javi da su na sred puta. Juce nisam cijeli dan navracala,nekako nisam stigla.Dan mi prosao dok sam trepnula Danas svi prave lava kolac..
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 16:13:52
|
|
|
|
isidora88
|
Mi bili u nabavci i rucali, mm i ja cistimo stan i namestamo neke sitnice. Glava me ubija.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 16:27:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam juce pravila.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 19:34:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene.Bili nam gosti,Nina sad spava,smizle pisu nesto. Idemo za Nis sutra,jos nisam pocela da se pakujem mada su sve stvare opeglane.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 19:37:40
|
|
|
|
isidora88
|
Mm usisava, ja slozila igracke. Sutra moram da povadim neke kutije sa sitnicama i da lepo slozim i pobacam visak i oslobodim orman. Mrtva sam umorna.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 19:40:59
|
|
|
|
Duškić
|
Sredjujem decicu. Bila mi seka, popila sam casu belog vinca i sve mi nesto mutno. Moracu cesce da cugnem.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 22:23:10
|
|
|
|
emicaa
|
Duskic sutra vece predji na dvije case pa polako da dodjes do cijele flase MM vec zagovara lava kolac i za sutra,razmislicu
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 23:16:43
|
|
|
|
vocicana
|
Pa to nisam davno pravila, kada se bude pojela tortica, prelazimo na cokoladne rapsodije, sa tecnim unutrasnjim delovima. Ja bi opet ponavljam, rado neko vince i nesto malo da se opustim, ali dzaba , vole ljudi tursiju, pritisci samo skacu, niko ispod 200 nema.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 23:29:26
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam valjda jedina koja ne voli lava kolac. Meni to nikad ne uspe da ispadne iz kalupa j jednom komadu, a i to tecno mi se nekako oseca na brasno
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 23:31:05
|
|
|
|
vocicana
|
Ja ga stvarno dugo nisam pravila, ali se unapred nerviram sa onim merama, 75 gr cokolade, 25 gr brasna i slicno, treba mi ona precizna vagica kao da kkain merim za dalju prodaju. Ali stvarno je lep.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 4.2.2018 23:48:28
|
|
|
|
BubaBubica
|
Mah mah ljudi i od mene! Kod mene svi zaspali, još samo najmanju da uspavam pa mogu i ja da se izvrnem na krevet. Danas smo imali kreativan dan, pravili smo čestitke za sestru koja sutra puni 18 i farbali ribice koje smo pre neki dan pravile i tako.. Ribicama sam stavljala malene magnetiće u usta pa će služiti kao ribice za pecanje, još da smislim kako da zalepim magnet na kanap a da se ne odlepi i biće super Ja neću vino, može cedevita, da me okrepi malo. Ja planiram već danima da pravim koh a nikako da stignem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Kako se trenutno osecate?PansophiaRadosno (
24%)
Tuzno (
13%)
Besno (
6%)
Uplaseno (
2%)
Zabrinuto (
30%)
Bezbrizno (
24%)
Ukupan broj glasova: 86Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!