Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 10:58:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
U skoli nema nikakva vocka Sad cu kuci.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 10:58:52
|
|
|
|
Duškić
|
Sto ste divne jutros sve saljete dorucak. ...Njam. Ja opet kaficu...Posle stizu gosti..
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 11:20:12
|
|
|
|
madre
|
Mama Jo, super da je sve doslo na svoje
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 11:36:05
|
|
|
|
isidora88
|
Sanjice nosi u torbu po vocku ili dorucak na posao. Ja bih pala u nesvest da ne jedem cim ustanem
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 11:40:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Isi, doruckujem i ja ali sam se jytros uspavala.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 13:11:30
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja recimo nikad ne doruckuje..Ali popijem 5 kafa bukvalno Zato vise kafu ne kupujem.A jutros da smuckam nes,nema mleka. Malo je falilo A AD formulu da smuckam.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 14:04:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahahah, Nevena tebi formulu a malcu kafu pa malo da promenite uloge 😊 Ja uspavljujem malenu, J.zaspala... pa da sklanjam haos 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 14:33:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja sad inhalirala sve tri,smizle kaslju a Nina kasljuca i slinava pomalo. Jeli sampitu,mm danas rodjendan,sada on izadje malo a smizle tu gledaju tv.Nina treba da spava ali ipak se penje po stolicama,stolovima,fotelji,kaucu samo se penje negde
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 14:41:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ove moje za stolom rade zadatke. T je vec pocela Boga mi ima dosta. Sad ce rucak. Ja pijem nes. Posle kod logopeda, ples i kontrola za Sofi.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 16:09:59
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi izljubi muza od mene za rodjendan jel neko za kafu,ja sad sebi napavila.Nesto je ne volim piti sama ali bas mi se pila. Nevena moja sveki je jednom sa formulom probala kafu i nije mogla.Ona ne moze zamisliti zivot bez kafe ali ovako je nije mogla popiti
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 21:28:25
|
|
|
|
isidora88
|
Ja ne volim kafu, nikad je nisam pila. Jedino mi lepo mirisi sveza przena kafa Vesi srecan rodjus muzu
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 21:36:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja pijuckam vince. Moram opet kupiti ovo vino što sam dobila od druga, baš je lepo. Inače opet sam počela da kašljem. Pa odlepiću.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 21:56:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja pila neki sokic. Nesto zavrsavam, pa krevet. Morace sutra deca sa mnom u skolu.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 23:47:08
|
|
|
|
Duškić
|
E mrtva sam, ceo dan jurcanje. Sad sam jos i dobila, tako da sam slogiiii..totalno!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 23:51:23
|
|
|
|
isidora88
|
Sanjice sta rade tvoja decica dok si ti u skoli, da li ih nekad vodis i na casove?
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 23:53:28
|
|
|
|
Duškić
|
Izgleda da ih vodi..Verovatno mora...hmm Sanjica sad spava, Isi , hoces li i ti skoro, ja se pitam odakle mi vise snage
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 23:57:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanja je nocna ptica. Isi, retko kad ih vodim. Sad ja pisem po dnevnicima, a one mogu da se igraju u fiskulturnoj sali. Sofi sam par puta vodila. Ona je mirna. Ceo cas boji. T sam vodila u selo. Ona obozava. Sutra moram jer je mm na putu. A njegovima nisam na vreme najavila.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 1.2.2018 23:59:17 >
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 1.2.2018 23:58:54
|
|
|
|
isidora88
|
Mene muci nesanica tako da nemam pojma kad cj zaspati. Lezim u krevetu ali sam vec 3 puta ustajala da piskim jer mi beba glavom udara u besiku, uopste ne znam kakve vratolomije izvodi
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 0:06:43
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mama jo da znas. Ionako mleko ne voli. Kafa mu je njam njam. Kod mene se aktuelno belo vino i listanje albuma sa slikama. Ko je za vino.Spremno je :)
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 8:15:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Pijemo kafu? Isi, pre dve godine u ovo vreme sam i ja tako ustajala nocu non stop
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 8:49:55
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ja sam tu,spremaj kafu Dobro jutro,napadalo malo snijega ali nedovoljno da bi se igrali
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 9:31:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Doruckovala sam. Sad moze jedan nesic.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 10:22:41
|
|
|
|
isidora88
|
Dobro jutro Meni je muka tako da necu nista
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 12:44:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja uspavljujem Ninu,opet mi prehladjena.Trebali smo i za Nis ali smo odlozili dok joj ne prodje.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 13:04:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isi, prosla mucnina?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
KENGUR NOSILJKEbukimukiDA LI STE KORISTILI KENGUR NOSILJKE ZA DECAKEDA (
42%)
NE (
58%)
Ukupan broj glasova: 52Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!