Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 13:32:03
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobar dan mame. I ja bih malo snega
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 15:07:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan ,da se i ja upišem u februaru. Došla s posla, mackice spavaju pa da kucnem koju. Svekrva mi je tu, njih dve ne idu u vrtic, baba ih čuva. Već su malo bolje ali će i sledeće nedelje odmarati. Kakvo je vreme napolj7, kao da je april mesec ccc, nije normalno uopšte.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 15:18:47
|
|
|
|
emicaa
|
da vam posaljem i minusa,ovde cijeli dan -1 Ja cekam zaovu da dodje.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 15:22:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Salji. Ovo je nenormalno usred zime.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 16:12:30
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Salji minus. Bas nam treba.Makar viruse da sredi.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 2.2.2018 20:45:04
|
|
|
|
Duškić
|
Mi setali duuugo, kupali se ..i evo spavkanjee..Bas se i meni spava. Bas se smorim kad muz vikendom radi.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 0:00:25
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nama su gost otisli. Ceo dan sam spremala,uzeli nista nisu.Bas sam se smorila.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 0:10:23
|
|
|
|
isidora88
|
Mi smo legli. Bili kod prijatelja, klinci se izigrali, sutra nas ceka haos. Krecimo i dnevnu sobu, jedva cekam da i to zavrsimo i da smo mirni.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 0:35:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Moje dete se upiškilo čujemo mm i ja neke zvukove iz sobe, otrčimo kod njega a on stoji pored kreveta i piški mislim da je još uvek bio u snu, uopšte nije shvatio šta radi i šta se dešava. Srećom nije upiškio krevet. Mm ga opet kupao, ja ribala pod... divna večernja rekreacija.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 7:45:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro, mame. Anci, zanimljiva rekreacija sanjao, dusa mila. Hocemo piti kafu?
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 7:50:46
|
|
|
|
Duškić
|
Jutro.. Moze kafica ..Bljak vreme.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 11:19:59
|
|
|
|
lesica
|
Gde ste radni narode? Ja pozavršavala po kući, sad čekam moje karatiste da stignu, pa u neko akcijanje. Kako je počeo raspust, vikendi su rezervisani za porodično druženje, a klinci su sledeće nedelje kod mojih.
< Poruku je uredio lesica RR -- 3.2.2018 11:33:16 >
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 11:28:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja isto sredila kucu,sinoc Nina imala temperaturu,spavala cele noci ali se vrtela,pomerala po celom krevetu. Kod nas vetar,bas duva nema danas nigde da setamo.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 11:32:19
|
|
|
|
Duškić
|
Kod nas kisa i bljak vreme . Ne izlazimo ceo dan. Mozda popodne, a tako se smracilo.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 11:38:02
|
|
|
|
Dragce86
|
I kod nas je bzvz vreme, ali cemo popodne bar porodicno u kupovinu do Tempa, treba nabaviti voca i povrca za nasu vrcu za celu nedelju :) Lep vikend zelim svim mamama
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 11:58:45
|
|
|
|
isidora88
|
Mi u procesu krecenja, klinci nemoguci samo smetaju. Napolju pada sneg, a juce bio pakao napolju.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 15:38:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobar dan i ovde mame. Mi se jos oporavljamo od posete kumova. Duze smo i spavali a vreme je uzas pa nam je ceo dan takav. Em je meni iskocila neka zlezba ispo pazuha (opet) pa sam pola dana preplakala.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 15:38:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Isidora krenulo sredjivanje za bebu,sada ces samo da sredjujes i cistis sve do porodjaja Kod nas kisa pljusti,Nina se igra sa A. Neko za kaficu?
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 15:41:29
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Isidora kod vas je sneg?Blago vama! Ja sam uvek za kafu.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 16:09:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vesi, moze meni kafa. Moji odose na crtani. A je bacila na sredjivanje i pravljenje kiflica.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 16:42:54
|
|
|
|
isidora88
|
Sredjuje se za bebca nego sta Sneg je tako padao da sam mislila da ce se zabeliti jer su pahulje bile ogromne, medjutim nista, stao sneg i sve se otopilo. Ja bih caj ako neko kuva
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 17:03:18
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ove zime sanjamo sneg.Bukvalno
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 20:33:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo moj tata šalje malo snega sa Greenland-a
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 20:39:02
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
E to se zove sneg!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 3.2.2018 20:43:56
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ana takav ja sneg sanjam! Blago njimaaa
|
|
|
Anketa
Kako se trenutno osecate?PansophiaRadosno (
24%)
Tuzno (
13%)
Besno (
6%)
Uplaseno (
2%)
Zabrinuto (
30%)
Bezbrizno (
24%)
Ukupan broj glasova: 86Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!