tacadj -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite fantastične WOW nagrade (16.12.2017 11:43:16)
|
I vi ste se super drzali Ziziza ali nismo imale sanse protiv programa. Ja sam sama kliktala,niko nije imao da mi pomogne ali inat je cudo.Sad nisam ni zasta.Kliktala sam ceo dan kao i onaj trio i oni su skupili 70000 a ja ni 20000,sto mi govori da je ili program ili vise ljudi klikce za njih sto je opet protiv pravila.Ako je igra fer, nije problem izgubiti,ne moze se uvek dobiti ali ovde je bilo sve sem fer. Meni samo nije jasno,posto ovo nije prvi put da se desava,kako niko ne kontrolise regularnost igre??? Isto kao ti sam igrala, otvorila vise prozora za rezultate,tako sam pratila i napredak ostalih.Juce od 7 uvece sam imala velikih problema sa igrom.Suprug je proverio da nije komp,da nije net ali sve je bilo ok,bio je preopterecen server ringeraje pa mi je kocilo.Jedino nije kocilo triu koji je imao stalan protok klikova,zato sumljam da je program u pitanju.Posto nisam mogla da klikcem,pratila sam ih.Na svaku sekundu nekoliko klikova,sto je neizvodljivo ali bez pauza,bez kocenja sto se desava svima.Niko ne moze jednim te istim tempom da klikce ceo dan,mora i da se zamori i sl.
|
|
|
|