mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite fantastične WOW nagrade (15.12.2017 16:27:01)
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Peace*, nisi gledala danasnju dnevnu listu. 55000 [sm=smiley29.gif] Pufna ispade jos i amater [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Jakibo A zasto ne probas sa vise uredjaja da glasas nego se iscudjavas?!? Jednostavno ne moze... Cim se ulogujes na drugom uredjaju sa istim podacima, sa prvog te izloguje... Na stranu to sto mi se ne svidja ton kojim je napisana ova poruka, pokusala sam upravo sa dva uredjaja da klikcem. Ne da me nije izbacilo, vec mi je uredno sabralo deset__ novih poena. Po pet sa telefona i pet sa racunara. Eto, samo primecujem... Upravo to dddaco! Nas par je tada caskalo o tome- kako je moguce toliko bodova sakupiti, kad odjednom pojavljuje se ovaj komentar... totalno nepotrebno, jer je totalno providno... sad ne samo da znamo da se klikce sa vise uredjaja, jer je to svako probao i video da moze - i ja sam jos u prosloj nagradnoj Milami igri, nego znamo da se verovarno igra i sa vise profila 😊 verovatno 😂😂 Ali nebitno, mi smo tu da caskamo i da se iscudjavamo, neki su tu da klikcu sa vise uredjaja, i sve je to za ljude 😊
|
|
|
|