mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite fantastične WOW nagrade (14.12.2017 10:47:39)
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja isto ne znam od pre za Pufnu, cak sam i tu noc posle ponoci bila budna sigurno vise od sat vremena, i nije je bilo, kad ujutru u 9h Phfna vise od 30.000 poena 😂😂 Zato smo se svi zacudili jer bas izgleda neverovatno... ali sve je to igra, i ja stvarno nigde u pravilima nisam videla da je zabranjeno kliktanje sa vise uredjaja.... tako da je to meni sve prihvatljivo postalo 😊 Ko je meni kriv sto mi se ukucani smeju i nece da klikcu sa mnom 😂😂 Ko igra jos danas i sutra od ,,poznatih" mi - drzim vam fige 😊 Uvek pritisnem uredi a ono mi iz nekog razloga klikne na citiraj valjda pa zato ovako jedan za drugim postom... izvinjavam se adminima, slucajno to uradim, a nemam onda opciju da izbrisem.... znam za pravilo uredi a ne da se post za postom pise.... Ljisho, sve ikonice su crvene a mozda te bas sreca potrefi pa ti se pojavi plava na nju obavezno klikni jer ona automatski donosi igrackicu, ako vec ove crvene ignorises plavu nemoj - svi vijaju plavu 😂
|
|
|
|