Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.4.2021 21:23:49
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ivanka.Ukusni su.Branki naša,obećala sam da ću da isbrobam i dođe na red.Super je.Spremala sam ranije,ali na malo drugačiji način.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.4.2021 22:37:29
|
|
|
|
dddaca
|
Uh, obozavam przeno testo. Pokusacu da nadjem recept, ako ne uspem pitam ovde
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.4.2021 23:24:52
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Uh, obozavam przeno testo. Pokusacu da nadjem recept, ako ne uspem pitam ovde Važi.I mi volimo testa,peciva.Mm i ja više slana,dok dete voli slatka peciva.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.4.2021 23:33:29
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,one tvoje tortice me mame.Kad budeš slobodna da kuckaš recept.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.4.2021 23:59:49
|
|
|
|
mati
|
Ovako i ja. Samo dodam suvo grožđe.
< Poruku je uredio mati -- 5.4.2021 0:00:17 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2021 0:00:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sta je to przeno testo? Nesto kao mekike?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2021 0:01:20
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja baklavu pravim po jednostavnom receptu klik Citirala sam pogrešnu poruku, lista mi se stranica sama. Uvećava, smanjuje...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2021 8:01:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Gde kupujete stabljike celera? I jel' neko pravi onaj ultra svemocni sok od stabljika celera?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2021 8:07:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Na pijaci kupujem stabiljkw celera. I pravila sam taj mocni sok.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2021 8:12:58
|
|
|
|
dddaca
|
Kakav va m je to mocni sok? Ja tu stabljiku celera nikad ne mogu da nadjem. Samo koren i list, ali bas stabljiku, dugacku, siroku, kao na slikama :) ne nalazim
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2021 8:13:27
|
|
|
|
mati
|
Sanjiće, koji je to sok?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2021 8:21:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Dddaco, ni ja nigde ne mogu da ga nadjem, bas zato i pitam... Vidim da ima u Maxi-ju onako zapakovani, ali nisam nikad naisla. Ja slabo idem na pijacu, ali moracu da krenem... Svi sad nesto pisu o tom soku... Iscede se stabljike celera (kazu da moze i u blenderu, pa se procedi). Pije se 500ml svako jutro na prazan stomak.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2021 8:23:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, ali ja ubacim jabuku i limun. 😊 Ne pijem ga tako cistog.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2021 8:35:15
|
|
|
|
dddaca
|
Pa sigurno je ukusniji kad se doda jabuka. Ipak celer ima jak ukus. Deluje mi puno 500 ml na prazan stomak I za sta kazu da je dobar?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.4.2021 11:17:42
|
|
|
|
Vockica smokvica
|
Volimo sve
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.5.2021 21:52:24
|
|
|
|
flamingos
|
Baklava sa nutelom i lešnikom
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.5.2021 21:54:08
|
|
|
|
flamingos
|
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.5.2021 5:48:26
|
|
|
|
mikica88
|
Flamingos, mogu misliti samo kakav je ukus.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.5.2021 8:58:18
|
|
|
|
dddaca
|
Mmmm, Flam, ovo deluje super!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.5.2021 9:07:26
|
|
|
|
flamingos
|
Mikice,daco-hvala.Probajte,predivnog je ukusa.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.5.2021 20:12:01
|
|
|
|
Maraj
|
Flam
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.5.2021 20:12:45
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.5.2021 23:03:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Nova tema klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posni pužićiRingerajin kuvar: Maraj
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.