lesica -> RE: Pričajmo o hrani... (21.8.2018 16:10:09)
|
Mama Jo, ja zamrzavam sve što je višak a nema u sebi krompir, blitvu / spanać. Znači sarme (to sam krenula od kako sam ih projela [sm=smiley36.gif]) i to sam krenula da pred kraj sezone kada je kupus već gotov tipa napravim veću količinu, umotam i ostavim za krčkanje, ovako veću količinu kada skuvam obavezno odvojim pa kroz nedelju dve dana samo odvadim i podgrejem. Onda đuveč (bez krompira), prebranac, pa i čorbast pasulj, grašak, boraniju, punjene paprike, gulaš, sataraš, supe nezakuvane i nezačinjene, dinstane tikvice, punjene tikvice, punjeni patlidžan... Znaš kako, meni ovo odgovara kada sam u haosu sa obavezama pa vikendom kad kuvam, kuvam planski za celu nedelju, eventualno nešto pridodam kao prilog.
|
|
|
|