Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:08:38
|
|
|
|
Brana
|
M zene koje zive u takvom braku. Statisticki je dokazano da su takvi muskarci najgori muzevi, jer mrze zene zato sto zbog njih ne mogu da budu ono sto jesu. A i po meni su losi ljudi, jer ne prihvatajuci sebe unistavaju drugo ljudsko bice. IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: minavb Osudice me neki ali moram da primetim, slicnih smo razmisljanja mi visoko obrazovani, bar ovde na forumu. O neeeee,evo je.......diskriminacija A bila si mi tako draga na ovom forumu. bravooo! ovo je sada vredjanje zenica koje imaju fakultet i one koje nemaju ako su vam svi jednaki kao sto kazete onda ste ovim pokazali da nije tako! Ja imam fakultet i ne smatram da sam zato iznad drugih naprotiv ima ljudi na selu koji su mozda pametniji od mnogih nas i svacije misljenje jako cenim i ako se ne slazem ali to trazim i od drugih!
< Poruku je uredio Brana -- 27.1.2011 15:09:24 >
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:11:48
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Ponesena malopredjasnjim ruznim iskustvom s nevaspitanom decom heteroseksualnih roditelja, ne mislim da bi deca bila lose vaspitana i negvana uz homoseksualne. Sta vise, decu treba dati onima koji zele da ih imaju,pa makar oni bili za nekoga "lezbejke i lezbejci",a ne ljudska bica. Sta se nekoga tice s kime ko spava i kakve to veze ima s ljudskoscu i/ili moralnoscu kao i podobnoscu nekoga kao roditelja?! Toliko je nesredne djece po domovima kojima fali ljubav i topli zagrljaj, pa sta ako ga dobije od dve mame ili dvojice tata!!! Mislim da sam bila dovoljno jasna
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:13:08
|
|
|
|
Brana
|
isto toliko je parova koji nemaju dece i zeljni su da usvoje znam ih mnogo,i skoro je moja bivsa profesorica usvojila deckaka od 2 godine!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:16:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Obrazovanost/neobrazovanost, selo/grad, kajgana/jaje na oko Nema veze sa temom
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:16:39
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Brana isto toliko je parova koji nemaju dece i zeljni su da usvoje znam ih mnogo,i skoro je moja bivsa profesorica usvojila deckaka od 2 godine! e , ovo je veliki problem jer drzava ima sulude zahteve za prove koji zele da usvoje decu . Pocevsi od godina , katastarskih izvoda , primanja... Da ne idem ot nadam se da nije problem sto sam citirala ako jeste , reci editovacu
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:16:46
|
|
|
|
nela79
|
Ma naravno, drago mi je cuti da ljudi ne odustanu kad shvate da ne mogu sami da imaju svoju biolosku djecu. Zato i kazem da mi uopste nije bitno ko usvaja dijete do god moze da djetetu pruzi sigurnost, ljubav i paznju
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:19:58
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: olga75 IZVORNA PORUKA: Brana isto toliko je parova koji nemaju dece i zeljni su da usvoje znam ih mnogo,i skoro je moja bivsa profesorica usvojila deckaka od 2 godine! e , ovo je veliki problem jer drzava ima sulude zahteve za prove koji zele da usvoje decu . Pocevsi od godina , katastarskih izvoda , primanja... Da ne idem ot nadam se da nije problem sto sam citirala ako jeste , reci editovacu nije problem naravno,diskutujemo! to jeste sto si navela nasi ga sve zakomplikuju!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:20:49
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: verolino Obrazovanost/neobrazovanost, selo/grad, kajgana/jaje na oko Nema veze sa temom pa nema ali morala sam da kazem jer se pominjalo!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:24:04
|
|
|
|
jabudic
|
Ja stvarno nemam nista protiv homoseksualaca, sto se toga tice, mozemo da budemo i prve komsije, njihova stvar je kako zive... Ali samo zamisljam da se, ne daj Boze, meni i mm nesto desi i da moje dijete neko treba da usvoji... Nikako mi ne bi bilo svejedno da li ce to biti homo ili heteroseksualni par... A malo kome od vas bi... A ovako kad se to ne desava u nasoj kuci, svi mozemo pisati i za i protiv, racunajuci nikad to nece na nas Balkan stici...
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:28:37
|
|
|
|
minavb
|
Stici ce
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:30:30
|
|
|
|
zoća
|
opet gutamo šta nam zapad servira kod njih je kriza porodice i oni na sve načine pokušavaju da je održe svaki treći brak je razveden a to se dešava i kod nas.Gej lobi je proširio pipke i obuhvata nas sve i školovane i one druge
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:32:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Niti sam ja prosvećena osoba, niti sam fakultetski obrazovana. Nisam ljubitelj homoseksualaca, nemam nijednog prijatelja ni prijateljicu koji su gej. To što dvoje strejt ljudi ne može da usvoji dete nema veze sa homoseksualcima, niti će ikada imati, i ne znam zašto bi se povezivalo uopšte. Koliko žena ima na ovom forumu koje ne mogu da zatrudne, jer je tako uredila majka priroda? Treba li da odustanu?! Ne, treba da pokušavaju dokle god imaju snage, na sve moguće načine, jer je dete najveća sreća na svetu, svima onima koji žele da imaju dete. Ni meni ne bi bilo svejedno da li će moje dete usvojiti mama i tata, ili dve tate. Ali bih mnogo više volela da ga usvoje dve tate, nego da ostane na ulici nezbrinuto, ili u nekom domu.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:54:34
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Niti sam ja prosvećena osoba, Nedjo, da ne budem pogrešno shvaćena, nisam mislila da te vredjam, prozivam, ili bilo šta slično.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 15:57:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma znam Snelle da nisi, samo sam htela da kažem da to nije neko pro***avanje, nego moja logika - bolje kod roditelja koji će ga voleti nego na ulicu. Pa sad, da li će to biti st8 mladi par, gej, ili neki baka i deka...nije važno...dok su zdravi, siti i suvi, ništa drugo i ne bi smelo da bude važno, zar ne? Naravno da ni meni to ne bi bio prvi izbor...ali ako nemaš izbor...
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:06:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja jer je tako uredila majka priroda? Inace, kolebam se da i da postavim temu "prirodna selekcija, za ili protiv?" al bojim se da ne izbije Prvi forumski rat
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:08:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da bi bilo bespotrebnih uvreda. Ovo je ipak i forum za zatrudnjivanje, pa ne bi bilo u redu. Bar po meni.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:13:51
|
|
|
|
minavb
|
Mene stvarno bas briga jesam li ovde nekome draga ili je. Bas me briga da li je neko gej ili ne, d da li je sa sela ili iz grada, cistacica ili doktor. Ne volim povrsne i zle ljude, iskljucive, zadrte, tvrdoglave ... Neko moze biti bolji ili losiji od mene samo sopstvenim zaslugama, a ne zato sto je druge rase, vere, seksualnog opredeljenja... Svi treba da imaju ista prava i tacka, a to mi nije zapad servirao,tako me vaspitali mama i tata, Srbi sa Balkana. I naucite sta je diskriminacija.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:23:40
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: minavb Osudice me neki ali moram da primetim, slicnih smo razmisljanja mi visoko obrazovani, bar ovde na forumu. Mina, nemoj se ljutiti bespotrebno, ali ovo si ti napisala. , pa su se devojke koje nemaju fakultetsku diplomu sa razlogom našle uvređene.
< Poruku je uredio liliana -- 27.1.2011 16:24:45 >
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:26:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: Nedja jer je tako uredila majka priroda? Inace, kolebam se da i da postavim temu "prirodna selekcija, za ili protiv?" al bojim se da ne izbije Prvi forumski rat Nemoj - MOLIM TE.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:40:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: Nedja jer je tako uredila majka priroda? Inace, kolebam se da i da postavim temu "prirodna selekcija, za ili protiv?" al bojim se da ne izbije Prvi forumski rat Nemoj - MOLIM TE. Ma necu,bez brige
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:45:47
|
|
|
|
minavb
|
Mina se ne ljuti lili,samo kaze sta misli. Takodje, fakulet nije potreban da bi neko razlikovao diskriminaciju od konstatacije. I stvarno me bas briga da li sam ovde nekom draga ili ne. Mojim prijateljima jesam. Medju njima ima i gejeva i volela bih da jednog dana imaju decu.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:53:23
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: minavb Osudice me neki ali moram da primetim, slicnih smo razmisljanja mi visoko obrazovani, bar ovde na forumu. Jos jedna u nizu gluposti...mislim kakvi su ti to fazoni,da ponizavas manje obrazovane ljude ...nekom nisu mogli roditelji da priuste fakultet a imaju vece klikere od onih koji su zavrsili velike skole
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:55:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Auuu bre ljudi, pa dokle više??? Šta je to danas??
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 16:56:34
|
|
|
|
anajid
|
Lanajelena ,apsolutno se slazem sa tobom!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 17:03:56
|
|
|
|
indy_25
|
Znam sta je diskriminacija i eto ja diskriminiram gejeve jer ih prosto NE VOLIM i ne zelim da ih susrecem. Nemam ni jednog prijatelja koji je gey niti bi se druzila s takvim ljudima prosto me takvi ljudi ne privlace. Pa mislite vi da sam ja i nepismena ali ja tako mislim A isto tako postujem i vase misljenje koji ste za geyeve. I nikad ali nikad im ne bi dozvolila da usvoje dijete sto neko rece nek se pomire stim da nemogu bioloski imati dijete pa nek tako i zive.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?