|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece
27.1.2011 12:40:22   
Anoniman
Ponesena malopredjasnjim ruznim iskustvom s nevaspitanom decom heteroseksualnih roditelja, ne mislim da bi deca bila lose vaspitana i negvana uz homoseksualne. Sta vise, decu treba dati onima koji zele da ih imaju,pa makar oni bili za nekoga "lezbejke i lezbejci",a ne ljudska bica. Sta se nekoga tice s kime ko spava i kakve to veze ima s ljudskoscu i/ili moralnoscu kao i podobnoscu nekoga kao roditelja?!

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 326
27.1.2011 12:42:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

IZVORNA PORUKA: Nedja
Iskreno, ja se plašim da bih mogla skoro da zamrzim neke osobe na forumu zbog nekih stavova koje sam pročitala ovde.

Bitna je ljubav, bitna je toplina, bitno je razumevanje i tolerancija. Čemu ćete učiti svoju decu?

Sve je receno. Bravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 327
27.1.2011 12:46:45   
Anoniman
Pogađa me ova tema jer se moje mišljenje drastično promenilo. Kako raste moje dete, rastem i ja sa njim, i shvatam da nam je u životu jeidno bitno da smo zdravi i srećni,i ko smo mi da to nekome uskratimo, pogotovo sirotoj deci bez roditelja? Srce mi se cepa kad pomislim da neko dete na pola kilometra od mene gladuje, ljudi, bukvalno gladuje ili spava na kiši, a može da bude voljeno koliko i moje dete, sito i suvo kao vaše. I mi dozvoljavamo sebi da budemo toliko sebični da zbog nekih naših uverenja uskratimo deci doručak i topao krevet? PŽa sve i da postane gej, brate, biće živo i zdravo!
Eto, morala sam.
Stidim se sebe što sam ikada mislila drukčije, ali čovek uči dok je živ.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 328
27.1.2011 12:48:13   
minavb

Pogađa me ova tema jer se moje mišljenje drastično promenilo. Kako raste moje dete, rastem i ja sa njim, i shvatam da nam je u životu jeidno bitno da smo zdravi i srećni,i ko smo mi da to nekome uskratimo, pogotovo sirotoj deci bez roditelja? Srce mi se cepa kad pomislim da neko dete na pola kilometra od mene gladuje, ljudi, bukvalno gladuje ili spava na kiši, a može da bude voljeno koliko i moje dete, sito i suvo kao vaše. I mi dozvoljavamo sebi da budemo toliko sebični da zbog nekih naših uverenja uskratimo deci doručak i topao krevet? PŽa sve i da postane gej, brate, biće živo i zdravo!
Eto, morala sam.

user posted image  Kakva si ti ljudina!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 329
27.1.2011 12:48:16   
viking
Zbog ovakvih stavova je bitno da se tema NE zaključa! user posted image  

Eto, morala sam.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
27.1.2011 12:48:34   
Ana RR
Nedjo user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 331
27.1.2011 12:48:37   
Anoniman

Eto, morala sam.

Nedjo, user posted image svaka cast za reci!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 332
27.1.2011 12:49:21   
Lu
IZVORNA PORUKA: minavb

Osudice me neki ali moram da primetim, slicnih smo razmisljanja mi visoko obrazovani, bar ovde na forumu.

Evo ja ću prva da dignem glasuser posted image
Nisam "visoko obrauzovana" i mislim da to u ovoj temi nije bitno, ja samo razmišljam ljudski a to je da se  ne trebamo mrziti, da trebamo biti tolerantni i tome učiti svoju djecu, što lijepo reče Alexx, a ne na osnovu različitih životnih stavova, sexualnosti, nacionalnosti pa i obrazovanja djeliti ljude!!!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 333
27.1.2011 12:50:55   
Anoniman
Ili jesi covek ili nisi,skola tu ne pomaze,samo ulepsava.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 334
27.1.2011 12:51:11   
Lu
Nedjo svaka ti je zlatna, kao i običnouser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 335
27.1.2011 12:51:57   
Anoniman
JA znam na šta je mina mislila, i mislim da to nije imalo stopostotne veze sa završenim fakultetom...al mrzi me da objašnjavam, mislim Lu da ipak znaš šta je mislilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 336
27.1.2011 12:56:10   
bebać

Eto, morala sam.

Brate ja volim ljudine,onako od srca pa kud puklo da puklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
   RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece
27.1.2011 12:56:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Didy

Verujem da bismo, kad bi se svaki par proveravao da li je podoban da ima decu, ubrzo izumrli od bele kuge...

user posted image user posted image user posted image
Ja sam vec rekla svoje misljenje. Nemam nista protiv gej populacije, ali imam mnogo stosta protiv isticanja njihove razlicitosti raznoraznim paradama i sl. I imam protiv usvajanja dece-zato sto u obrazovanju licnosti ucestvuje koliko genotip, toliko i sredina. A povodom one price o ostavljanju dece od strane hetero-majki i poredjenja homoseksualnog bracnog para u ulozi roditelja, za primer su uzeti ekstremi i to pod parolom-IZMEDJU DVE LOSE STVARI IZABRACEMO MANJE LOSUuser posted image
E sad, na kraju, imam dva druga koji su homoseksualno orijentisani i volela bih da cujete sta bi vam oni rekli na tu pricu o usvajanju dece, jer ovako mi samo razglabamo sa stanovista koje je hetero, a to nije merodavno. Ali o tome necu da pricam..I nemam nista protiv ljubavi dva bica, pa ma kog pola bila, ali kao sto se i nama strejt osobama postavljaju odredjena moralna, eticka i ostala ogranicenja, tako se postavljaju i njima, jer su i oni ljudi.user posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 338
27.1.2011 13:13:21   
lenaa
A sta je sa onim ljudima koji se "prikrivaju" ili cute, nije bitno zbog cega. Pa stvorite porodicu sa muskarcem, imate decu, zivite sa nekim 10,15,20 godina i onda tek saznate s kim zivite . Sta se desava u takvim brakovima ? Ta su deca napravljena i odgajana sa nekim ko je gej, samo sto je skrivao . Sta onda ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
27.1.2011 13:17:27   
Lu
IZVORNA PORUKA: lenaa

A sta je sa onim ljudima koji se "prikrivaju" ili cute, nije bitno zbog cega. Pa stvorite porodicu sa muskarcem, imate decu, zivite sa nekim 10,15,20 godina i onda tek saznate s kim zivite . Sta se desava u takvim brakovima ? Ta su deca napravljena i odgajana sa nekim ko je gej, samo sto je skrivao . Sta onda ?

Kao prvo prikrivali su se 99% zbog straha, prvo od roditelja, zatim okoline i mislili su sve će proći kad uđu u brak, promijeniće se.
A šta onda, pa to će svako individualno da odluči...šta onda kad se muž ili žena nakon 10 godina braka zaljube u nekog drugog i odluče da se rastanuuser posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 340
27.1.2011 13:19:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lenaa

U tim brakovima deca obicno nemaju problema sa preferencijama ove ili one vrste. Jer ocevi im jako dobro glume. Ali ZALIM zene koje zive u takvom braku. Statisticki je dokazano da su takvi muskarci najgori muzevi, jer mrze zene zato sto zbog njih ne mogu da budu ono sto jesu. A i po meni su losi  ljudi, jer ne prihvatajuci sebe unistavaju drugo ljudsko bice.

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 341
27.1.2011 13:19:25   
liliana

Osudice me neki ali moram da primetim, slicnih smo razmisljanja mi visoko obrazovani, bar ovde na forumu.

Ima i nas koji smo takođe fakultetski obrazovani, pa smo protiv da gay populacija usvaja djecu.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 342
27.1.2011 13:22:19   
jabudic
IZVORNA PORUKA: liliana

Ima i nas koji smo takođe fakultetski obrazovani, pa smo protiv da gay populacija usvaja djecu.

user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 343
27.1.2011 13:22:51   
lenaa
Verolino svaka cast, u pravu si.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 344
27.1.2011 13:48:53   
Anoniman
Odlaze forumasice zbog pojedinih "prepametnih osoba" koje omalozavaju ostale, visoko neobrazovane, siromasne  i sl.
I ja precutim neke glupe komentare i svasta nesto bas zbog osoba koje cenim na forumu i koje su mi drage, ali to ne znaci da uvek imam isto misljenje kao oni i to mi je skroz normalno i prirodno!

Ja mrzim pedere, odvratno mi je da ih gledam ali ne diram ih i nek rade sta hoce! I nikad im ne bih dozvolila da usvoje dete i opet to je moje misljenje i niko ne mora da se slozi sa tim... Prvo zbog atmosfere u kuci (bolesno mi je), drugo zbog tog deteta koje nece da ima lak zivot zbog te iste homoseksulane porodice!
Jednostavno, ostavis misljenje na temi i odes... Tako i sledeci clanovi urade i toliko...
Celu noc smo komentarisale na ovoj temi i niko nije vredjao i omalozavao druge... Jednostavno smo raspravljale neke stvari... A za to i postoje forumi!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 27.1.2011 13:49:13 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 345
27.1.2011 13:52:34   
liliana
user posted image   user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 346
27.1.2011 14:02:21   
Snelle
Uh! Teška tema. Lično, nemam ništa protiv homoseksualaca. U neku ruku mi ih je i žao. Težak život, odbacivanje od strane okoline, stalno skrivanje, pa nisu oni krivi što su tako rođeni. Opet, sa druge strane, ja sam jako konzervativna u pogledu nekih stvari, i to što mi njihova orijentacija ne smeta, ne znači da sam za usvajanje dece od strane njih. Mislim, ako realno sagledamo stvari, još jako puno godina treba da prođe da bi deca iz takvih zajednica mogla da imaju normalan život, da nesmetano žive i odrastaju, tj. da ih niko ne gleda čudno, da ne budu izbegavana u društvu, da im se ne podsmevaju, omalovažavaju...sva ta ljubav roditelja ne može da zamaskira bol sa kakvim bi ta deca rasla zbog socijalnog neprihvatanja. A da je situacija obrnuta, da živimo u neka drugačija vremena, gde ta deca ne bi imala nikakve probleme pri odrastanju, mislim da ni tada ne bih bila za ovu soluciju usvajanja. Ne znam, možda sam sebična, ali to je moje mišljenje, a možda jednog dana budem prosvećena kao Nedja user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 347
27.1.2011 14:12:24   
Ivanka 75
Bas teska tem, kao sto kaze Snelle.
Ne, mamnista protiv njih, lepo je sto su se odlucili kako ce svoj zivot da vode i da ga organizuju.
Ali, oni vrlo dobro znaju kroz koje muke su prosli da bi bili i ostali to sto jesu. A zasto uvlaciti decu u sve to?
Kao sto kaze Snelle, mnogo ce vode ispod mosta proci dok gay zajednica ne bude opsteprihvacena, a okolina u kojoj zive bez predrasuda.

U nasoj drzavi je tesko deci ciji se roditelji razvedu, zamislite kako bi bilo onoj deci ciji su roditelji gayuser posted image
Veciti obelezeni i predmet price i ogovaranja.

Pohvaljujem zelju svakog ko zeli da usvoji dete, to je za mene najvisi cin dobrocinstva i humanosti, odgajiti tudje dete, ali nismo mi jos evoluirali do te mere da bude normalno da homoseksualne osobe usvajaju decu.

A oni koji to ucine, ili planiraju da ucine, ili su vec usvojili dete, saljem im user posted image  i puno podrske i kazem da istraju u onome sto su zapoceli!
Samo hrabro!!!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 348
   [Obrisana poruka]
27.1.2011 14:37:33   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 349
27.1.2011 15:01:57   
magnetic

O neeeee,evo je.......diskriminacijauser posted image
A bila si mi tako draga na ovom forumu.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here