Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.8.2018 11:55:02
|
|
|
|
AnaTamara
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Evo i torte koju sam pravila za Markov jučerašnji rođendan, tema je bila PJ Masks: Prvi put sam radila sa fondanom pa ima malo grešaka ali učim se polako Wooow, extra izgleda, a verujem da je i ukus wooow
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.8.2018 13:23:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lesli Ana, usvoji me! Torta izgleda fantasticno Hahahaha mama mi je rekla A čekaj malo, biće i meni rođendan! AnaTamara, hvala ukusna je jako a vrlo je jednostavna za napraviti.
< Poruku je uredio Ana RR -- 1.8.2018 13:24:14 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2018 9:55:26
|
|
|
|
jess021
|
Da probam da ubacim sliku na ovoj Novoj verziji. Figure sam porucila, a tortu sam pravila sama. Bas sam zadovoljna.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 8.10.2018 10:02:02 >
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2018 9:56:03
|
|
|
|
jess021
|
Uspesno sam ubacila, samo se slika okrenula😀
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2018 9:58:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super je
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2018 10:39:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, odlična je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2018 10:56:22
|
|
|
|
emicaa
|
Jess odlicna je 😊
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2018 12:58:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, super su tortice. I nasa ce biti sa junakom iz patrolnih sapa.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2018 15:43:40
|
|
|
|
Maraj
|
Jess
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2018 15:45:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess.odlicna je torta! Svaka cas_t!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 8.10.2018 17:50:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess, odlicna je...
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.10.2018 11:15:59
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo!
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.10.2018 13:35:33
|
|
|
|
jess021
|
Hvala zene!Vec sam pisala da je dole bila Odlicna cokoladna torta, koja nije bila losa, ali nisam nesto ni zadovoljna. Sad za Milin rodjus cu opet neku na sprat, pa ako imate recept za neku super cokoladu, pisite.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.10.2018 14:12:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, ja uvek pravim čokoladne za Marka, proslediću ti neke recepte.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.10.2018 14:44:20
|
|
|
|
Maraj
|
I ja uvek uzimam cokoladne Deca najcesce ne vole vocne
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.11.2018 9:19:45
|
|
|
|
Maraj
|
Mame dajte neki recept za cokoladnu tortu. Nije detetu rodjendan vec meni ali bi da pravim neku tortu koju bi i L jeo . On voli cokoladne. Jel imate neki ok recept?
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.11.2018 9:25:05
|
|
|
|
bebilule
|
Ček, nisam se pohvalila našom tortom. Jesam koristila sliku, ali sam se malo i potrudila P.S. Ne stavljajte ukrase na čačkalice .
< Poruku je uredio bebilule -- 1.11.2018 9:26:11 >
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.11.2018 9:26:50
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj, kraljica čokolade. I tačka.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.11.2018 9:27:14
|
|
|
|
emicaa
|
Bebilule ti pravila?odlicna je Maraj ima bokina torta,crna coko kraljica
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.11.2018 9:28:04
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, bravo!!!
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 1.11.2018 10:31:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj klik
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.11.2018 17:46:09
|
|
|
|
mati
|
Evo nase torte. Cini mi se najslabija od svih mojih dekoracija. Ali zeleo je samo " Tanosovu rukavicu"...
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 10.11.2018 10:34:51
|
|
|
|
smeško
|
Ženice, vi se ovim profesionalno bavite? Sjajne su!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.11.2018 11:42:16
|
|
|
|
jess021
|
Bela plazma Marya, evo je. Odlicna je, ogromna i deca je bas vole. S tim da ja ne stavljam mleko u prahu i smanjim secer.
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 27.11.2018 11:53:01
|
|
|
|
Maraj
|
Jess super izgleda. Podseca na onu tortu spanski vetar.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.