Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 16:40:04
|
|
|
|
lesica
|
Ana , meni izdržala bez problema 😉
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 16:40:37
|
|
|
|
milicicak
|
Ana, sad si me zbunila... Korice su klasika srpska, jaja, secer, lesnici...
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 16:44:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Izvini mili, prebacih se na drugačije kore ne zameri, ceo dan sam za laptopom. Ali da, meni je bila onako baš kremasta pa me zato buni da li će moći kao donja ali evo Les je tako pravila pa onda ne obraćaj pažnju na mene
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 16:58:07
|
|
|
|
milicicak
|
Anci, sve ok😘 I ja sam blago poludela od programiranja danas, vidis da pitam gluposti 😂
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 17:09:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala bogu pa je petak
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 17:10:46
|
|
|
|
milicicak
|
Kako kome 😂 Ja cu u pauzama pravljenja torte da nastavim gde sam stala 😂
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 17:12:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj biće veselo
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 17:19:56
|
|
|
|
milicicak
|
Ma ne moram ja da radim, al mr kopka da vidim rezultat. To ti je proklrtstvo istrazivaca 😂 I necu vise off ali bas mi prija da caskam sa vama. Nedostaje mi rr
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 17:28:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha, onda pazi da ne pobrkaš pojmove pa na kraju torta dobije neki naučni natpis I ti nama nedostaješ
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 17:39:42
|
|
|
|
milicicak
|
😂 Srecom, samo sredjujem brojke ne proucavam protokole. Inace bi u tortu zalutale raznorazne cudne stvari sto svetle u mraku 😂
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 9.8.2019 18:01:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha ali klinci bi bili oduševljeni 🤣🤣
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 10.8.2019 20:52:58
|
|
|
|
milicicak
|
Evo, da ne zaboravim. Les, hvala za recept 😘
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 10.8.2019 21:53:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Mili, odlična je
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 15.8.2019 16:03:02
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Evo, da ne zaboravim. Les, hvala za recept 😘 Hehe...sve lego igracke Preslatka je.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 15.8.2019 20:37:53
|
|
|
|
MimaKos
|
Milicicak, preslatka je 😍
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 17.8.2019 21:21:10
|
|
|
|
milicicak
|
Les, hvala za recept jos jednom. Torta je fenomenalna, ukusna, cvrsta, super se sece! Stavljala sam i fil sa karamelama i ganas na svaku koru, svi su bili odusevljeni
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 17.8.2019 21:26:44
|
|
|
|
Duškić
|
Divno je kad je torta i ukusna i prelepa.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 11.9.2019 16:32:14
|
|
|
|
flamingos
|
Prelepe su torte,bravooo.Mi u subotu slavimo rođendan,objaviću slike torti.Poručila sam sa fondanom,a voćnu,sa malinama i plazmom,praviću ja i dekorisati šlagom,ukrasiti.Videćete.Ne volim fondan,lep na izgledu,ali njegov ukus ne volim,ali hajd,slavljenica poželela.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 13.9.2019 19:51:36
|
|
|
|
jane1
|
Valjaju li torte iz Cake factory?
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 13.9.2019 20:48:50
|
|
|
|
flamingos
|
Naša rođendanska torta.Drugu sliku postavljam sutra kada je dekorišem.Ovu sam poručila.Doneće mi je sutra,sad je slikala i poslala sliku slavljenici da je vidi
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 13.9.2019 21:12:09
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: jane1 Valjaju li torte iz Cake factory? Da, odlične su. I po pitanju ukusa i po pitanju izgleda. Flamingos, baš je lepa torta, baš za devojčicu. Mili, nisam ja ni sumnjala u tebe 😘 (tek sad videh da je operacija torta prošla vrlo uspešno)
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 13.9.2019 21:26:14
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Lesi,da,svi vole te"unicorne",pa hajd i mi.Javiću kakva je na ukusu(znam ženu,rekla sam joj da bude sa plazmom i krem bananicama).Deca takve vole,bez suvišnih filova prepunih margarina.Ja sam napravila sa plazmom i malinama,neka ima,ima dečice a i nas odraslih
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 13.9.2019 21:51:25
|
|
|
|
milicicak
|
Les, pitala me mini buba kad cu opet da je pravim. Definitivno nam ulazi u standardni repertoar 😘
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 13.9.2019 21:56:57
|
|
|
|
flamingos
|
Moraću i ja da isprobam tu tortu.Ne sumnjam da je preukusna.Bravooo.
|
|
|
|
RE: Rodjendanske torte 2.deo 13.9.2019 21:58:01
|
|
|
|
lesica
|
Eeee, a slučajno sam provalila kako napraviti još lepši karamel fil koji je dovoljno čvrst, i mislim da bi bio odličan za pridodati ovoj opciji sa karamelama. Naime : 400gr šećera se iskaramelizuje, pa se u to doda 1 konzerva slatkog kondenzovanog mleka, kad se rashladi umutiti sa 250gr maslaca. E onda onaj karamel fil (sa izbačenim šećerom samo) pridodati u ovo izmiksati, i dobije se ludilo od karamel ukusa.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
.....DiablaKada sam bila tinejdzer, bila samnajpopularnija cura u skoli (
20%)
bubaš (
10%)
class clown (
8%)
povučena (
24%)
buntovnik (
38%)
Ukupan broj glasova: 187Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!