Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 15:33:22
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Al ste blesave ...sve brzo da.porucite Nejavljaju se ringerajke ih zatrpale porukama
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:11:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Jesu vam odgovorili ovi za gumenjake? Meni jesu, i kada sam poslala porudzbinu sta hocu juce ujutru, opet ih nema
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:12:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Meni danas stizu Javicu vam!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:12:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Koga nema? Brze poste?
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:14:00
|
|
|
|
Maraj
|
Mama jo ni meni se ne javljaju. Prvo sam ih cekala da mi jave duzinu gazista. Sad kad sam porucila opet se ne javljaju
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:15:50
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Koga nema? Brze poste? Ne nego tih sa stranice da odgovore 😊 Valjda ce danas
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:16:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne mogu da stignu da odgovore kad je cela RR poslala porudzbine
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:18:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Izgleda 😂 Ja porucila 3 para Sve u razlicitim velicinama 😂😂 pa dok provere... Daju besplatnu dostavu za preko 2000 dinara pa sam sa drugaricama narucila zajedno na jednu adresu da ne placa postarinu svaka posebno.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:19:48
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ako vec rade on line porudzbine trebalo bi to mnogo bolje da funkcionise
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:21:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Svuda gde sam porucivala tako stvarno odgovore odmah. Mislim da je ovo najduze sto cekam. Ali verovatno imaju dosta posla, ako imaju i butik i + rade online....
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:22:36
|
|
|
|
Maraj
|
Il sto kaze anck, da ih je rr zatrpala
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:23:37
|
|
|
|
mama Jo
|
mislim da Von treba da dobije neki popust, ipak je ona zasluzna sto imaju toliko porucene robe ovih dana 😊
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:24:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nema na stanju pa se ne javlja...sve ste pokupovale
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 8:24:50
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 11:51:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Stigle su jutros, i dobre su, deluju kvalitetno Malo su mu veće, ali biće i za narednu godinu garant. Imaju blagu postavu, tako mi deluju da mogu na jesen i kada je malo hladnije, ne puno hladno. I teške su jakooo, ali to valjda mora? Jer đon dole je dobar, čvrst, debeo, a guma sama po sebi teška ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.7.2018 11:52:47 >
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 12:02:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunja, obično su teške te čizme. Markove od zimus su baš bile teške, meni se to ne sviđa ali ajde. Ja sam juče u Mani kupila papuče Marku za 650 din, tipa crocs, za plažu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 12:12:51
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo mislim da Von treba da dobije neki popust, ipak je ona zasluzna sto imaju toliko porucene robe ovih dana 😊 I ja sam htela da kazem,da vas popišem ko je narucio i da im kazem. Dunja,moraju da budu,ali deca ih vole.a za te pare i za kisu super.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 12:34:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma za sljapkanje su super, nece oni puno vremena provoditi u njima. Evo javili su mi se, sutra stizu, jedva cekam!!
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 14:08:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Tacno da se ubijem.poslali mi 35,umesto 33..a narucila sam i 29 za drugaricu.. te su ok. Pisala sam im sad,bas me interesuje sta ce reci..
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 15:16:21
|
|
|
|
Maraj
|
Joj von.....kad li ce ti odgovoriti....menjnevo jos nista nisu odgovorili.... azurni su nema sta..
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 15:26:51
|
|
|
|
pari
|
Ni meni jos nisu odgovorili za gaziste...
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2018 15:31:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj boze, ja sam isto narucila 3 para u razlicitim velicinama 🙄 valjda ce poslati dobre brojeve...
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2018 12:12:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Odgovorili su mi,i rekli da ce mi zameniti u njihovom trosku..zvala sam aks da dodje po cizme
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2018 12:18:07
|
|
|
|
Maraj
|
Pa super von. Meni se i dalje ne javljaju. Mislim da mi se i jave da bi ih sad iskulirala.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2018 12:20:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?