Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 24.6.2018 12:14:46
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Emice gde si ove za devojcice uzela? Videh sad gode daishman, bas mi takve trebaju Ako uzmete ovakve necete se pokajati.Dora njih sad najvise nosi. I Davida njegove ne zuljaju,konacno smo izabrali prave
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 24.6.2018 12:33:21
|
|
|
|
MimaKos
|
Najvise jer su lagane.. leti u vrticu sam joj takve oblacila, bas mi se dopadaju. Pogledacu imam daichman ovde
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 9:42:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Kome trebaju gumene cizmice za decu ima na fb za 690din, imala sam za decu takve,cena u radnjama ide od 1300-1600..ja sam narucila za moje,za jedan par,sad cu dobiti 2
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 10:01:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Von i ja baš naručujem te, one sa pandom, samo da izmerim dužinu gazišta, da viim da li da uzmem 29 ili 30. Da li je neko bio možda outletu Naturino, onaj što ima u Rumi, sada je otvoren u Beogradu u 29. novembra? Reče mi drugarica da ima super povoljnih modela, videla sam šta je uzela ćerki, super izgleda.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.7.2018 10:02:03 >
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 10:09:11
|
|
|
|
Maraj
|
Von kakve su unutra, jesu li postavljene ili guma?
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:01:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Piše na stranici da su blago postavljene. Ja svakako za zimu moram da uzmem neke dobre, ove su mi za toplije vreme kada je kiša. 30 sam uzela, ali one sa loptom, jer nema sa pandom ili robotom u tom broju.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:07:09
|
|
|
|
mirana1
|
A gde na fejsu, kod koga se mogu naruciti ove. Uzela bih sestricini, mnogo su slatke?
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:13:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Von i ja baš naručujem te, one sa pandom, samo da izmerim dužinu gazišta, da viim da li da uzmem 29 ili 30. Da li je neko bio možda outletu Naturino, onaj što ima u Rumi, sada je otvoren u Beogradu u 29. novembra? Reče mi drugarica da ima super povoljnih modela, videla sam šta je uzela ćerki, super izgleda. Mi smo isli redovno i uzimali nekoliko para obuca deci.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 2.7.2018 11:14:36 >
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:15:48
|
|
|
|
mama Jo
|
I mene zanima gde na fb da vidim ove cizmice...? Dunja, ta novootvorena naturino ima stranicu na fb i insta, nesto cudno se zovu, mozes neke modele da vidis i tamo, prelepi su, imaju i cene. Pusticu link ovde kad proverim kako se zovu. Von, pisi nam fb stranicu za ove cizmice ☺
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:17:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hocu i ja link ka fb stranici. Treba Sofiji da kupim.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:20:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Naziv stranice je tacno taj sa slike od Von, samo to ukucajte
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:21:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, bas su slatke. Mogla bih i ja maci uzeti, obozava da sljapka po baricama.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:28:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nasla sam. Super su kad idu u vrtic. Moram da narucim Sofi.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:36:57
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Naziv stranice je tacno taj sa slike od Von, samo to ukucajte Da, skontala sam posle kad sam otvorila sliku opet. Poslala sam im poruku.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:37:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Ova u Beogradu je skoro otvorena i ima mnogo veci izbor nego u Rumi, a jos je u Bg. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Von i ja baš naručujem te, one sa pandom, samo da izmerim dužinu gazišta, da viim da li da uzmem 29 ili 30. Da li je neko bio možda outletu Naturino, onaj što ima u Rumi, sada je otvoren u Beogradu u 29. novembra? Reče mi drugarica da ima super povoljnih modela, videla sam šta je uzela ćerki, super izgleda. Mi smo isli redovno i uzimali nekoliko para obuca deci.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:41:07
|
|
|
|
pari
|
I ja sam bas pisala ovima na fb za gumenjake...
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 11:55:42
|
|
|
|
mirana1
|
Nasla sam. Imaju svasta.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 12:04:48
|
|
|
|
Maraj
|
Poslah im i ja poruku. Von nas sve zarazila
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 12:07:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha, da, sad kad iscitaju sve. Von, dunja, da li znate da li daju besplatnu dostavu mozda za odredjeni poruceni iznos?
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 12:11:46
|
|
|
|
Maraj
|
Meni treba duzina gazista za 27 i 28 pa cekam da se jave...
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 12:26:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Devojke,mislila sam na vas sve..kad je dzabe..ovo je bas za sljapkanje, mojima uvek uzmem
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 15:25:07
|
|
|
|
Maraj
|
Misli von na nas Nego jesu li odgovorilo nekom od vas? Meni jos nista.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 15:27:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Jesi li u inbox pisals? Meni su odgovorili i narucils sam..za 28 ti je 18.5..27 17,5.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 15:29:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Al ste blesave ...sve brzo da.porucite
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.7.2018 15:31:57
|
|
|
|
Maraj
|
Jesam u inbox sam im pisala. Hvala za info o velicini
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?