dunja RR
|
Bebilule, meni je Dijana, Ringerajka iz Banja Luke, svojevremeno preporučila Imac, i mogu reći da su savršene. Tople, udobne, lagane, kvalitetne, noga se u njima uopšte ne znoji. Iznutra su od nekog posebnog materijala, nije krzno, nego neki kvalitetan materijal koji greje nogicu, ali nema znojenja, ne trebaju termo čarape. Mi smo kupili pre 2 godine, nosio ih je 2 godine (prošle i pretprošle) celu zimu + na zimovanju, po dubokom snegu, sankanje, i nikada mu noga nije bila ni najmanje mokra, a po dan smo bili u snegu. Znam da ih je Dijana kupovala u BL, možda ih ima i u Sarajevu. Cena im je oko 50e-60e, ali eto mi smo ih nosili 2 godine i skorz su se isplatile, a što je fora, on i sada ulazi u njih, danas ih je nosio, a taman sam htela da mu uzmem veće. Međutim on danas kaže da su mu super, i da ne žuljaju. Da napomenem da izgledaju kao da smo ih juče kupili u radnji, ni traga od tolikog nošenja. Ja sam ih tražila pre 20-ak dana u radnji koja ih je ranije jedina držala u Bg, ali nisu dobili, pa su mi nudili drugi brend, ne sećam se koji, kažu jednako dobre, cena okvirno ista. IZVORNA PORUKA: bebilule Imate li kakvu preporuku za čizme? S obzirom na to gdje živimo, treba nam nešto za snijeg, toplo i nepromočivo. Uzimala sam mu Superfit, ali sad nisu sigurni hoće li nabavljati i dalje. Planika je u pitanju. U njih sam se klela, tople, lagane, nepromočive i fleksibilan đon. Čekaju još malo, ali teško da će stići.
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.11.2018 1:33:26 >