Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.8.2019 10:45:06
|
|
|
|
Duškić
|
Meni su nike odlicne, i sin i cerka nosr. Ona crno roze, on crvene
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.8.2019 10:47:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni su se svi modeli koje ima raspali i.letnji, i maxerice.. samo su bebine jordanke, u kojima i nije hodao, ostale cele
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.8.2019 18:26:21
|
|
|
|
Duškić
|
Nase su maxerice isto ali su super.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.8.2019 18:30:26
|
|
|
|
MimaKos
|
Eto vidis, nama su se ofucale posle mesec dana... a nase, za odrasne, su super.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.8.2019 23:31:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Samo mogu da kazem da sam od nike obuce za decu ocekivala mnogo vise, sve sto ima se nekako deformisalo i raspalo, a cene su astronomske, narocito za taj kvalitet. Mi smo ih kupovali u inostranstvu gde je jeftinije ali kvalitet 0 Ne znam do cega je. Moja starija cerka ima dvoje, bele duboke nike kao nove a dosta nosene (na snizenju uzeli za 5500din), i ima jedne roze isto nike, placene vise od belih, nosene mooozdaaa mesec dana, raspale se skroz...
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.8.2019 23:43:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Eto, i kod nas je bas tako! Cak i neke reebok koje je dobila i koje joj dajem da upropasti , su u fantasticnom stanju, a ove se skroz ofucale za bukvalno toliko..
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 19.8.2019 14:00:04
|
|
|
|
Duškić
|
Gledala sam patofnice, bas nam trebaju nove. Nerviraju me ovi brojevi , moram sve u cm.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 19.8.2019 14:13:41
|
|
|
|
pari
|
I ja moram da uzmem za T patofnice...ovde to ne mogu da nađem,moraću u bg...
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 20.8.2019 9:52:42
|
|
|
|
MamaZox
|
Na Aksinom sajtu 20% na patofnice.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 20.8.2019 11:25:07
|
|
|
|
Duškić
|
Super. Bas lepa akcija
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 20.8.2019 21:43:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Mumi smo uzela za stariju na prolece, nadam se da su joj jos taman.. za malecnog sada i ne znam kad krene u vrtic, kao bebac od 1,5 god, da li nose patofne uopste?
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 21.8.2019 4:21:26
|
|
|
|
pari
|
Mislim da nose...ili možda mogu neke čarapice neklizajuće...moram i ja da pitam...
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 21.8.2019 6:55:56
|
|
|
|
Duškić
|
Nose naravno, zasto ne bi .
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 21.8.2019 11:09:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Duskic, zato sto ima 1,5 godinu, em je leto. Oni se u obuci i ovako saplecu, ja nisam za to da se bebama odmah obuva obuca jer se stopalo mnogo bolje formira kad su bosi. To sam zaboravila da pitam kad sam isla da ga prijavim, pitacu sad kad odem po racun za stariju.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 21.8.2019 13:00:53
|
|
|
|
Duškić
|
Moji su nosilibu vrticu, trazili su nam.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 21.8.2019 13:08:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko je išao bos po kući sve do vrtića tj u čarapicama sa gumom na stopalu da se ne bi klizao. Sa 2 godine je krenuo u vrtić a tu moraju da nose patofne jer idu i u wc, šetaju svuda...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 27.10.2019 16:42:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Mame, gledam za M neke tople nehodajuće cipelice, čizmice, šta god, samo da joj bude toplo. S nije ništa nosio svojevremeno, jer je nosio kaiševe za kukove cele zime, tako da, nemam iskustva. Zato HELP :) Elem, da li bi ovako nešto spadalo, jer inače sve čarape skine jako brzo, što rukama, što nogama, jer trlja jednu o drugu. Ili da uzmem ovako na pertlu, da ne spada, ali se plašim, koža je, da nije mnogo čvrsto za stopalce Ili da uzmem ovakve vunene, ali opet se pitam, da li će joj spadati. Ove su povoljne Ili ovakve, i ove su povoljne što se tiče cene
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 27.10.2019 16:59:00
|
|
|
|
flamingos
|
Dunja,sve su predivne,teška odluka.A ako moram baš da se odlučim i pomognem ti u izboru,neka to budu ove poslednje.Pozdrav❤
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 27.10.2019 17:28:35
|
|
|
|
pari
|
Sve su super dunja! Moja preporuka je ds uzmes neke donje delove i skafandere koji imaju i stopala zajedno, jedino tako znas da su sigurno tu :) meni se to pokazalo kao najbolje
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 27.10.2019 17:31:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Pari, da verovatno si u pravu! Nisam još skafander uzimala, tako da razmisliću dobro ovih dana, šta je najpametnije, ali ovo što si rekla mi za sada tako zvuči. U tom slučaju, da li da uopšte uzimam neku obuću?
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 27.10.2019 17:34:55
|
|
|
|
pari
|
Ja nisam uopste. Imala sam dva skafandera koja sam menjala stalno. U waikikiju sam kupila jedan, bas je bio super i povoljan
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 27.10.2019 18:02:03
|
|
|
|
kamičak
|
Mozes ove nehodalice sa pertlom, da ne moze da ih skine.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 28.10.2019 8:56:36
|
|
|
|
bubulence
|
Dunja, cisto bacanje para osim ako ti treba za slikanje... Uzimala sam i Emi i Masi, jako lako spadaju, iako one nisu bile od one dece da skidaju obucu. Vecito smo gubili, vracali se da ih trazimo... Skafander sa stopicama uzmes i resen problem. A ako ti treba za slikanje ili tako neku priliku, mogu pogledati da li su nase jos na selu, da mama nije nekom dala pa cu ti poslati... Sve su kao nove jer smo brzo gubili volju da ih nosimo.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 28.10.2019 9:09:46
|
|
|
|
milicicak
|
Suzi, slazem se sa bubulence. Ove cizmice su bukvalno samo za slikanje, to spada i kad je beba mirna. Ja sam za V kupovala termo carape i skafander sa stopalima
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 28.10.2019 9:10:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,samo one debele carape i to je to..sve se to lako gubi. Jedino za slikanje😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?