Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 15:59:40
|
|
|
|
Duškić
|
Haha. Dobro malo su precenjeni, ali dobre su.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 16:07:38
|
|
|
|
flamingos
|
Malo su skuplji,ali su kvalitetni
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 16:42:21
|
|
|
|
doramar11
|
To mi je najbitnije. Mrzim kad se raspadnu posle mesec dana nosenja.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 18:52:27
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 To mi je najbitnije. Mrzim kad se raspadnu posle mesec dana nosenja. Pa da,bolje i skuplje a kvalitetnije,nego jeftino i nikoliko ne traje
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.8.2019 15:32:46
|
|
|
|
pari
|
Ja moram sad za T da uzmem prve patofnice i neke cipelice, za sad hoda bosa i po kući i napolju (na travi i pesku, ovde je sve čisto srećom). Šta uzeti? Hmmmm
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.8.2019 15:49:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Pari, moje iskustvo sa falcoto i naturino obucom su fantasticna, ne znam koliko pari sam joj kupila, ukljucujuci i prve cipelice, fantasticna obuca za decu!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.8.2019 16:51:42
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja moram sad za T da uzmem prve patofnice i neke cipelice, za sad hoda bosa i po kući i napolju (na travi i pesku, ovde je sve čisto srećom). Šta uzeti? Hmmmm Prve su nam bile Ciciban,kasnije Pavle-prezadovoljni smo.Tabani su super,nisu ravni.Sad imaš i veći izbor.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.8.2019 18:52:59
|
|
|
|
Tiziana
|
Iz naseg iskustva Ciciban su previse tvrde, a preskupe,a ne tako kvalitetne. Mi smo nosili Falcoto i Naturino. Mada fizijatri kazu da na kraju anatomska obuca nema veze sa spustenim tj normalnim svodom. Moji su najvise isli bosi i sad su stalno bosi kad god mogu da budu. Pari, Amerikanci imaju i Pediped i Clarks i raznorazne koje su sigurno bolje od svega sto se kod nas nudi.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.8.2019 20:07:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Da, i pavle, mada sam ja samo cizme tamo uzimala. Falcito i natutino sve , od sandalica koznih, do cipelica i cizmi, patika sve joj je bilo preudobno i jako kvalitetno
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.8.2019 20:23:23
|
|
|
|
pari
|
Hvala puno na info! Sad sam se i ja set_ila i Pediped i Naturino, i ja sam ih uzimala za M. Videću šta ima ovde da uzmem
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 8:42:14
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Iz naseg iskustva Ciciban su previse tvrde, a preskupe,a ne tako kvalitetne. Mi smo nosili Falcoto i Naturino. Mada fizijatri kazu da na kraju anatomska obuca nema veze sa spustenim tj normalnim svodom. Moji su najvise isli bosi i sad su stalno bosi kad god mogu da budu. Pari, Amerikanci imaju i Pediped i Clarks i raznorazne koje su sigurno bolje od svega sto se kod nas nudi. Ove zadnje sto si napisala imaju u dexico.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 11:39:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Pediped i clarks u dexy co? Ja ih nisam vidjala...
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 12:32:52
|
|
|
|
Duškić
|
Pediped su imale u dexico 100 % .da lj sad imaju nisam gledala.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 12:36:06
|
|
|
|
MimaKos
|
Mislim da u Niskoj radnji nemaju, pogledacu
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 12:37:27
|
|
|
|
Duškić
|
U Bg u Uscu su imali. Bas sam gledala.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 12:44:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, pediped je bilo u dexy. Koliko se sećam, lespetits ih uvozi isto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 12:47:14
|
|
|
|
MimaKos
|
Vama su dexy co radnje mnogo vece, kod nas samo ponesto stigne, vi i ugg za decu imate..
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 12:52:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Ugg slobodno možemo da ti prosledimo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 12:54:48
|
|
|
|
MimaKos
|
Sto bre hahahahah, ima jedne patikice njihove kozne, bas su udobne i preslatke, nisu ko one carapa cizme :))
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 12:59:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam, ne volim ih. Mada da, to je zato što me odmah asocira na devojke sa iskrivljenim nogama i đonovima na čizmama Ja volim geox, u Kanadi sam kupovala prelepe modele.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 13:08:19
|
|
|
|
MimaKos
|
Geox je fantazija 😍 i meni su te cizmetine odvratne, ali su ovo klasicne patikice sa zlatkastim detaljima.. samo su bas kvalitetne
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 13:15:23
|
|
|
|
pari
|
Ja sam joj na kraju kupila Stride Rite...mekane su, sviđaju joj se 😊
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 13.8.2019 13:15:54
|
|
|
|
MimaKos
|
Sto su medene 😍😍😍
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.8.2019 6:17:18
|
|
|
|
Duškić
|
Pari, preslatke su. Ima moj makecki sad geox sandale, lepe i udobne.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.8.2019 6:48:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Samo mogu da kazem da sam od nike obuce za decu ocekivala mnogo vise, sve sto ima se nekako deformisalo i raspalo, a cene su astronomske, narocito za taj kvalitet. Mi smo ih kupovali u inostranstvu gde je jeftinije ali kvalitet 0
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?