Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2019 10:29:20
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Danas kupila L Svake sezone ih kupimo. Mi smo prezadovoljni njima E i mi prosle godine imali ovakve. Odlicne
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2019 10:56:02
|
|
|
|
doramar11
|
Ove sandale sto je pokazala bebilule imamo i mi, traju dugo i odlicne su.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2019 10:59:15
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Rosita IZVORNA PORUKA: Ana RR Poručila online, valjda će biti ok. Baš javi. Sa D nisam imala pablosky obuću. Ove što N nosi, zezam se, same se i čiste 😁. Baš mi je razlika od prethodnih pavle. E sad, da l su sve takve... Pablosky sam uzimala, malo nabijaju cene , ali su odlicne.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2019 11:23:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas treba da stignu, malopre mi je stigla poruka od dexpress.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2019 12:53:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Stigle sandale, mnogo su lepe ali mislim da će mu biti prevelike čekam ga da dođe da proba.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.7.2019 14:25:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Kaže dete odlične su malko su veće ali ne znam da li da menjam.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2019 6:08:09
|
|
|
|
Duškić
|
Ma nista mu nece faliti Ana, a i cim su njemu odlicne to je to.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2019 13:32:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma on je oduševljen evo fotka
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2019 13:34:03
|
|
|
|
pari
|
Super su! I moj Marko ima slicne i isto su mu malo velike ali ih isto voli
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2019 13:35:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, mislim da bi mu manji broj bio baš knap na palcu. Tako da smo odustali od menjanja, noga ne ispada, njemu je udobno a to je najvažnije. I lepe su baš. Markići su nam super
< Poruku je uredio Ana RR -- 5.7.2019 13:36:26 >
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2019 13:42:39
|
|
|
|
doramar11
|
Ana, koliko si platila sandale ako mozes da napises?
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2019 13:44:42
|
|
|
|
Ana RR
|
2860 din ali ih nema u BG pa sam poručila online klik Manji brojevi su jeftiniji.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 5.7.2019 13:47:03
|
|
|
|
doramar11
|
Deluju mi bas lepo, djon je pretpostavljam kozni. I cena mi je prihvatljiva. Hvala ti.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 6.7.2019 22:26:51
|
|
|
|
Rosita
|
Ana, baš mi jw drago 👏
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.7.2019 0:01:56
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ma on je oduševljen evo fotka Divne su
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.7.2019 6:18:10
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Ana RR Ma on je oduševljen evo fotka Divne su Bas lepe.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.7.2019 6:19:32
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR 2860 din ali ih nema u BG pa sam poručila online klik Manji brojevi su jeftiniji. Super su, imali smo njihove sandalice, mrdnule nisu i sestricina ih nosila.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.7.2019 9:12:00
|
|
|
|
doramar11
|
Super, ja sam planirala da ih narucim svakako. Preporuka je zlata vredna za ovakve kupovine.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 8:54:43
|
|
|
|
Duškić
|
Da. Lakse je odluciti se.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 10:35:22
|
|
|
|
flamingos
|
Da,naj olhe je kupiti po nečijoj preporuci,tako smo sigurniji da su udobne,što je najbitnije
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 10:58:06
|
|
|
|
doramar11
|
Kakva su iskustva sa Ciciban sandalama?
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 11:03:36
|
|
|
|
Duškić
|
Meni odlicna.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 11:19:52
|
|
|
|
flamingos
|
Ciciban sandale su extra
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 11:22:02
|
|
|
|
Duškić
|
I patofne su im skroz super.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.7.2019 11:22:13
|
|
|
|
doramar11
|
Za te pare bolje bi im bilo :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?