nemirni -> RE: Autizam kod dece (23.3.2014 21:58:00)
|
draga branki, bas mi je drago da si se javila. hvala bogu mi napredujemo, sto i vama iskreno zelim od srca, kako smo mu izbacili crtane filmove, on je poceo da prica na nasem jeziku, sve zivo imenuje, trazi, raspoznaje sve boje, geometrijske oblike, sva prevozna sredstva, voce, povrce, cak je naucio i abecedu i poceo je da cita. nevjerovatno, psiholog nije mogao da vjeruje da je poceo citat, a jos ne sklapa recenice. a to je naucio preko you tube, ukucas ucimo slova i preko toga je naucio. Nekako mi je bas promjena, sad sve trazi, cokoladu, vodu, keks, ali i dalje je problem sto je nekako u svom svijetu kad mu se obratis, ne gleda te, on prica nesto na svom jeziku [sm=smiley19.gif]. i nama savjetuju obavezno ukljucenje u vrtic. ne znam kako je kod tebe, ali ovaj moj nece nikako u vrtic, on bi u vrtic ali da tamo radi sta on hoce, a ne da mu neko odredjuje sta ce radit. Psiholog nam je rekao da on jednostavno nije naucio da ima neke granice, kazne, zabrane, da smo ga previse razmazili itd. Kako je vama kod logopeda, da li tvoj djecak izvrsava ono sto traze od njega, moj kako kad, kad nije raspolozen nista ga ne intereuje, a nekad bude sve za 5. Eto javi se ponekad, da vidimo sta ima kod vas novog, ako neko ima jos neko iskustvo nek pise. puno pozdrava branki za vas i ostale.[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|