Mariya -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (29.4.2017 23:43:12)
|
Veče mame! Moji spavaju, svi su se komirali pre vremena. L je ovo tajming, H nije spavala popodne a Lu je bila na igranju pa su valjda svo troje umorni. Mm se dogovara za 1.maj, i ispada da ja treba da spremim samo ražnjiće [sm=smiley1.gif] kuma i drugarica spremaju salate a muški spremaju mesa. Super mi je,manje posla za mene, ja ću samo neke slaniše da spremim. Juče sam bila mnogo srećna, dečak mi je super napredovao i ovaj mesec, on sa 2 meseca je dugačak i težak kao devojčice sa 4!ogroman je[sm=smiley1.gif] i onda sam se danas jako skenjala. Mm je pronašao u sandučetu pismo od Instituta u kom nas obaveštavaju da je L povišena vrednost tsh i da se javimo u Institut kod endokrinologa. Pismo sačinjeno 16.03, a danas 29.april! Pa ako mu nešto stvarno nije u redu, mi kasnimo skoro 2 meseca jer ćemo tek 10.maja moći kod endokrinologa na kontrolu. Ako štitna stvarno nije u redu, da li će uticati nešto to što nismo počeli terapiju na vreme? Pa se pitam zašto? Zar nam nije dosta brige i muke,nego sad i ovo? Moj siroti dečak nema mirnog dana otkad se rodio[sm=smiley19.gif] kao da nije dovoljna ta njegova povređena ruka, svakodnevni odlasci za Ns i terapije nego sad i ovo, da možda ima hipotireozu, i sad imam minimum 2 nedelje da se nerviram i brinem dok ne saznam da li je ili nije. Nisam Vam ni pisala, sestra ima polipe na debelom crevu. Ono što su mogli su joj skinuli prilikom pregleda ali su ostali neki koje će joj operisati. U sredu ide kod hirurga da se dogovore za operaciju. Oni skinuti su poslati na analizu. Boga molim da nisu zloćudni. Ona ima 31 godinu. Izvinite zbog negativnosti. Kako kad nešto krene nizbrdo sve ide za njim dole. Samo se pitam kad će da stane, koliko je dno daleko... Još koliko sr*nja treba da nam se desi[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|