RE: Razgovori mama 04/17[chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (23.4.2017 19:37:18)

Vece mame
Ja uspavljujem.malisu danas popodne uopste nije spavao. Od jutros od 10h nije mu se spavalao a malo skitali i tako prodje popodne.
Vidim spominjete izlaske...nisam ih zeljna, mene to smara. Ali sa pravom ekipom na pravom mestu... pretprosle godine na Exitu....luudoooo! E to bih mogla ponoviti! A ovako ... vise mi prija kartanje uvece sa drustvom kuci [sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (23.4.2017 21:12:14)

Dobro veče, spremamo se tek za spavanje, mm gleda moto gp, ja peglala nešto, spremila za sutra šta ko oblaci i tako .
Meni ne nedostaju izlasci,ali bih mogla da izađem jednom u nekoliko meseci. Prijalo bi mi sigurno ali mi ne fali i nisam izašla odavno, poslednji put mesec dva pre trudnoće.

branki* -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (23.4.2017 21:24:57)

Cao,mame,uspavala sam decu...sama sa sad s njima.nista novo..

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (23.4.2017 21:45:29)

Dobro vece.Deca legla. Sutra T za vakcinu ide, pa u sredu da se upisemo u skolu. [sm=bravo.gif]
Sofi se malo preturila sa kreveta. Igrala se i pade. Nista strasno.
Mene stomak otkida. Dobila sam.
Meni izlasci ne nedostaju. Mozda neka kafica u toku dana i to je sve. Ni pre nisam isla u nocni zivot, a ne sad cu.
Branki nema te

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (23.4.2017 22:21:40)

Jeeej Sanjiceeee mi ove nedelje ocekujemo poziv iz skole..jedva cekam[sm=bravo.gif] a tek ona...uzasno je nestrpljiva! Samo o skoli prica!
Ja legla jos koji min. I spavaaam ..laku noc cure!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (23.4.2017 22:41:33)

Anck jel ste vi primili vakcinu? Jel je imala temp?

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (23.4.2017 22:47:13)

Jesmo jos u Martu, ma nista nikakve nus pojave. Ali zato joj je drug iz vrtica onako bas lose prosao , i temp i otok da je na kraju isao u hitnu 😣
Mi posle vakcine par sati isli na trening na plivanje [sm=smiley1.gif]
[sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 7:47:13)

Dobro jutro.
Suzi, ja sam isla u kafanu pre dve godine i skoro [sm=smiley36.gif] Volim da igram, pa mi to ponekada nedostaje, ali definitivno ne bih imala snage za ceste izlaske.
Sanjice, nece biti reakcije na vakcinu, ne brini 😘

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 7:59:16)

Dobro jutro drage, odvela sam decu i sad sedoh čekam da provri voda za kafu, ko želi nek izvoli.
Ivana i ja volim da igram, pa razmišljam ne mora to uopšte da bude izlazak, neka bude svadba, krštenje, šta god, samo nek je veselo.
Ukočilo me u desno rame nezgodno sam spavala sigurno [sm=smiley13.gif]
Mi smo trebali u martu da primimo poslednju dozu pentaxima ali one su non stop slinave i kašljucaju pa odlažemo i dalje.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 8:09:48)

Da, da, samo nek je veselo :)
Nista onda, moracemo da organizujemo nešto da se izigramo [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 8:19:15)

Ja sam najgora sigurno. Moj poslednji izlazak (mislim na izlazak noću) je bio nekad u 2010. godini. Krajem iste godine zatrudnela, posle se rodio Marko, i vremena za izlazak nema. A fali mi odlazak na neku dobru živu svirku, da se iskačem i izludim [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 8:19:31)

Dobro jutro. Jutros T i ja poranile na vadjenje krvi. Vratismo se kaze mm Sofi budna. T sam pustila da spava dok ne krene sa ocem za vakcinu. Sofi prevarim i legnemo zajedno. Sad ona spava, a ja ne smem da se mrdnem da se ne bi probudila[sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 8:31:23)

Jutro!
Ja bih rado otišla na neki koncert, a klasični noćni izlasci su odavno prestali da mi budu interesantni. Starost [sm=smiley36.gif] Ali i za koncerte ću da popričekam još malo, dok M siki nema mrdanja.
Lep početak nedelje vam želim, mame.

Mariya -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 10:26:41)

Jutro mame!ustvari dan[sm=smiley36.gif]sad već!
L je u vrtiću, mm radi, nas troje kući, pokušavam da uspavam mališu ali njega zeza nos, a čim se uspava H drekne, mjauče,kašlje,skoči. Uradi nešto da ga probudi [sm=hudicek1.gif]
Degu, sa ovako malom decom jeste sve nemoguća misija, čak i popodnevna kafa na miru, sa odraslima [sm=jezicek.gif]
Bila sam i ja u i bioskopu i na koncertu (jao kako mi je to prijalo!!) ali noćni izlasci me ne interesuju, a to što ta moja drugarica radi, odlazak u kafanu sa šefom i kolegama, pa se tu popije minimum 4-5 pića, večito su polupijani [sm=zmeden.gif] a ona 30 godina,majka malog deteta!
Suzi,zar si uspela da spavaš?
Jao,baciću ovog malog u krevetac pa nek se uspava sam[sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 11:55:29)

Gdje ste mamice,nije me bilo.Nas troje opet bolesni,Dora je pod AD,imala crveno grlo pa joj dr dala.David 03.05 ide dermatologu a 08.05 hirurgu.Da se rijesimo i tog.Danas radno,sredjujem stan,perem ves...Trebam i u kupovinu ali nemam vremena.

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 12:50:18)

Dobar dan mame[sm=smiley1.gif]
Evo me nakon vise dana, sve se lepo zavrsilo, krstenje je proslo u najboljem mogucem redu, presrecna sam i prezadovoljna. Iscimala sam se oko milion sitnica, ali sve je bilo i vise nego sjajno.
MUz i kum su na Zlatiboru, ja sam sa malim sama kuci, ali sve se sada polako vraca u normalu, Emice, sestro po dzogeru, ja sam pokusala da sredim nesto bar malo, uspela sam. Mali je i sa kreveta pao, jer selose izrotirao, hteo je da stoji na ivici pa je tako ljosnuo od pod, ali sve je ok, nadam se da da malo odspava duze, da oribam kuhinju, pa cu sutra da predjem u drugu prostoriju.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 14:02:02)

Voci, super što je sve prošlo dobro!
Emice, vi ste stigli kući?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 14:06:23)

IZVORNA PORUKA: Mariya
a to što ta moja drugarica radi, odlazak u kafanu sa šefom i kolegama, pa se tu popije minimum 4-5 pića, večito su polupijani [sm=zmeden.gif] a ona 30 godina,majka malog deteta!

Pa nema sto godina, majku mu [sm=smiley36.gif] meni je sasvim ok izaći jednom, dva puta mesečno (ako može), pa i popiti nekoliko pića, šta fali? Pa kuma i ja popijemo flašu vina kada se vidimo (doduše od 0.75l), a deca su nam u drugoj sobi i ništa im ne fali, čak i večeru im spremim [sm=smiley36.gif]
Ja ne idem u kafane, ne slušam ni muziku koja se tu pušta, ali da mogu da izađem jednom mesečno sa mužem u neki rok klub, sa prijateljima, pa i da popijemo malo više, ja bih bila više nego srećna [sm=smiley1.gif] A imam 37 godina [sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 14:42:59)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa nema sto godina, majku mu [sm=smiley36.gif] meni je sasvim ok izaći jednom, dva puta mesečno (ako može), pa i popiti nekoliko pića, šta fali? Pa kuma i ja popijemo flašu vina kada se vidimo (doduše od 0.75l), a deca su nam u drugoj sobi i ništa im ne fali, čak i večeru im spremim [sm=smiley36.gif]

Kraljice! [sm=smiley31.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 15:17:03)

Gde si bre Tash [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 16:52:09)

Vidi Tash virnula i pobegla [sm=smiley36.gif]

Voci sretno vam krstenje malise !!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 17:18:07)

I ja se slazem sa Anom. Nije strasno izaci. Ne moras da se opijas.
Nije nam se zivot zavrsio kad se udamo i kad dobijemo dete.

emicaa -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 18:15:17)

Milena vratili se juce,nije mm dobio vise godisnjeg.Bitno da smo otisli,nema veze sto je kratko.
Ana izgleda da sa kumama sve pijemo [sm=smiley36.gif] Ni ja ne izlazim ali samo zato sto mi nema ko djecu navece cuvati.Cim David malo poraste angazovacu sveki i pravac kafana [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 20:41:35)

Mame cao!
Nema sanse da iscitam sta ste sve pisale, nadam se da ste sve dobro i vi i decica.
Kod mene je akcija 24/7, vreme leti kao blesavo. Mila ce jos malo 6 meseci. Dobro su obe, Lenkic je velika seka, obozavaju se, iako mislim da ce Mila, cim pocne da prica, reci Lenki da je manje ljubaka[sm=smiley36.gif] Konkurisali smo za vrtic, pa se nadamo.
Ljubim vas puno, nedostajete!

AnaAna1 -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (24.4.2017 21:14:30)

Pozdrav mame! Jel primate novu mamu u drustvo? ;)

Za one koji me ne znaju sa trudnickih tema, porodila sam se pre nedelju dana na Uskrs, prva trudnoca, bebica se zove Sara... pokusavali smo godinu i po dana da zatrudnim uz male problemcice, ali na kraju je sve ispalo super... :) trudnoca za pozeleti, a i porodjaj isto... [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>